Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se toho jarem moc nezmění, jen budu moct počůrané oblečení sušit venku.
Ale starší se pořád bude počůrávat a vztekat, ubližovat mladšímu…
A na to až ze sebe sundám zimní oblečení a vydám se na nákupy ![]()
Já se těším až se konečně uzdravím (mám potřetí angínu
) pak se těším na bazárek, který s holkama z dětského klubu budeme dělat v půlce března, těším se na léto, že bude teplo, příprava na odchod z domu nebude trvat půl hodiny a děcka se budou moct líp hýbat, že se bude dát trávit hooodně času na hřišti a na zahradě, že se na začátku léta narodí sousedům miminko, tak to náležitě oslavíme, že se na začátku podzimu narodí druhým sousedům miminko, takže to zase oslavíme a pak pojedeme na začátku září na tábor, kde jsme se s manželem poznali. Budeme tam týden i s dětma a kamarádama, co mají přibližně stejně staré děti, že tam oslavíme výročí svatby a že se při oslavě výročí trhneme a zajedeme si na to místo, kde jsme se brali. Je to od tábora kousek. A taky tam budou na jaře otvírat minipivovar, takže ho určitě navštívíme a na to se taky moc těším. A taky na kamarádovic svatbu v červnu a prostě furt něco na co se dá těšit ![]()
Těším se akutně na to, až bude mladší syn zdravý! Od 9.2. marodí. Nejdřív angína, pak zánět průdušek a teď o víkendu se začal osypávat, takže aktuálně neštovice ![]()
Těším se:
@Lychee13 píše:
Já se pořád na něco těšímTěším se do postele, těšim se na zítřek, že můj bude mít volno a užijem si ho celá rodinka, těším se, až prcek rekne poprvé máma, těšim se až zhubnu, těším se na léto atd. Miluju život
To se super cte ![]()
Jsem asi blázen, ale těším se na pátek (a sobotu a neděli), protože jdu do práce
![]()
@Tamtama píše:
v Albertu na lahůdkáchale fakt mě to strašně baví
Ahá
a kde máš kluky, když hákuješ, u maminy?
@micta píše:
Aháa kde máš kluky, když hákuješ, u maminy?
ve školce, u mamky, u ex… ![]()