Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja to mam stejne, taky se musim tesit
.
Tesim se strasne na unor,jak si vyrazim ven s chlapem a oslavime moje narozky.
Pak se tesim na jaro, na navstevu CR vdubnu,na letni dovcu, na Vanoce ![]()
Taky se těším na jaro, ale u nás ještě nebyl žádný sníh a malá chce sáňkovat, tak ještě aspoň trochu sněhu, jinak musíme někam zajet ![]()
Já se těším na konec zkouškovýho a na jaro. Ale už od října jsem se strašně těšila na svatbu kamarádky, kterou bude mít letos v létě, vybírala jsem si už i šaty a nakonec tam nepůjdu, protože budu v té době na dovolené ![]()
těším,a nemůžu se dočkat nové myčky,ale musím vydržet min. do konce měsíce.
Pak se budu těšit na nové kolo,ale na to se musí nejdříve našetřit ![]()
Těším se na manžela..máme spolu 15let a mám pro něj krásné překvapení..pak se těším na umělko a pocit kdy se začnu připravovat na oplodnění
![]()
Dnes budu ojednávat nový kočárek. Mimčo se nám už dohlubokého nevejde,tak se těším, až vyrazíme se sporťáčkem:-)
Já se těším, až konečně po dvanácti letech dořešíme stavební povolení na malou přístavbu k domu ![]()
Ja se tesim,az mi prijde materske a mesic duben bude v nenavratnu.
Za měsíc se stěhujeme (na to se netěším, no, vlastně možná trochu, že bude vzrůšo) a strašně se těším na první grilovačku ve vlastním
. Po třiceti letech bydlení v paneláku a čekání, kdo nás kde pozve, budu konečně hostitelka JÁ.
A pak se těším na další těhotenství, hlavně na jeho zjištění a odhalení a jak to sdělím manželovi. Snad už tento měsíc poletí tampony do koše
.
Těším se, až bude opravdu teplo, až mi rozkvetou tulipány a šeříky, až si je dám doma do vázy, až budeme chodit ven v tričku a kraťasech, až pojedem na koupaliště…taky se ráda těším ![]()