Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
az bude polozena podlaha na nasi pidi terasce a jak si ji vybavim nabytkem a dozdobim kytkama a dame si tam prvni snidani ![]()
Já se těším, až přijde dcera ze školy a půjde mi koupit 2 nové, voňavé knížky k psani na bakalářku. V knihovně je nemají. Pak se těším, jak pojedeme s dcerama (máme jich 4) nakupovat v sobotu oblečení do Zlína. Tady v Uh. Hradišti nic moc není.Nejezdíme často, proto je to pro ně „silný“ zážitek
Taky jsem si udělala radost teď, tento a minulý týden. Jelikož jsem na neschopence, můžu úklidem dohonit to, co jsem zmeškala během neustálého učení na zkoušky. Miluji, když otevřu okna, obzvlášť dnes je nádherně. A všechno vypulíruju.
Já se těším na dnešní večer. Poprvé s přítelem budem spat ve vlastním bytě, který jsme si zařídili podle svého
pak se těším na společný život, na květen-kdy mám termín a porodím našeho první miminko, těším se na typicky jarní počasí-ne teď to „aprílové“
, těším se jak zhubnu těch 8 kg, co mám zatím nahoře
a ještě se těším jak na víkend, a prostě teď skoro na všechno
dnes je krásně
![]()
Těším, začínáme přestavovat barák, tak se těším na novou kuchyni, plánuju, hledám na netu informace, vybírám věci do kuchyně a už jsem dokonce koupila nový obklad a to velice výhodně
Teď zas hledám dřez a jakou baterii, tak se těším jak malý dítě ![]()
A pak se těším na léto až budem mít v bazénu vodu a budem se s malou koupat celej den, jupí. Jsem typ těšílka a radostníčka ![]()
Já se těším na výbornou točenou zmrzlinu ve městě
na nějaký pořádný celodenní výlet a na léto ![]()
Já se těším za 3 týdny na svatbu, pak na svatební cestu a na synovy narozky ![]()
Těším se, až se s manželem a dcerou přestěhujeme do našeho nového domečku ( teda až nám ho manža dostaví
)
Já se těším, jak dnes pojedeme pro objednaný kočárek..
. Pak se těším, až dám neteři v neděli dárek, že bude mít snad radost..
. Nejvíc se těším až za pět týdnů budu poprvé držet v náručí naše miminko..
. Pak se těším, až zrekonstruujeme dům, ale to je ještě na dýl.. ale těším se..
. A taky se těším, až si budu zase moct v klidu pít kafčo jak se mi zachce. Teď si ho dávám jen občas a míň a malej v bříšku mě za to někdy pěkně kope..je divokej
, tak to dělám jen výjmečně..
Momentálně se nejvíc těšim, až se konečně pořádně vyspím. Jsem od změny času stále polomrtvá.
A na co se taky kdo těší teĎ? já třeba docela do knihovny, ale mají zatím zavřeno.