Na co se těšíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
3.4.12 09:21

az bude polozena podlaha na nasi pidi terasce a jak si ji vybavim nabytkem a dozdobim kytkama a dame si tam prvni snidani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laicici
3.4.12 09:34

Já se těším, až přijde dcera ze školy a půjde mi koupit 2 nové, voňavé knížky k psani na bakalářku. V knihovně je nemají. Pak se těším, jak pojedeme s dcerama (máme jich 4) nakupovat v sobotu oblečení do Zlína. Tady v Uh. Hradišti nic moc není.Nejezdíme často, proto je to pro ně „silný“ zážitek :D Taky jsem si udělala radost teď, tento a minulý týden. Jelikož jsem na neschopence, můžu úklidem dohonit to, co jsem zmeškala během neustálého učení na zkoušky. Miluji, když otevřu okna, obzvlášť dnes je nádherně. A všechno vypulíruju.

• Citovat
  • Upravit
LouLou
3.4.12 09:52

az porodim a zhubnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.12 09:55

já se těším až mi skončí mateřská a odejdu od přítele.

• Citovat
  • Upravit
303
3.4.12 12:07

Já se těším na dnešní večer. Poprvé s přítelem budem spat ve vlastním bytě, který jsme si zařídili podle svého :) pak se těším na společný život, na květen-kdy mám termín a porodím našeho první miminko, těším se na typicky jarní počasí-ne teď to „aprílové“ :), těším se jak zhubnu těch 8 kg, co mám zatím nahoře :D a ještě se těším jak na víkend, a prostě teď skoro na všechno :) dnes je krásně :kytka: :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.4.12 13:07

Těším, začínáme přestavovat barák, tak se těším na novou kuchyni, plánuju, hledám na netu informace, vybírám věci do kuchyně a už jsem dokonce koupila nový obklad a to velice výhodně :lol: :lol: Teď zas hledám dřez a jakou baterii, tak se těším jak malý dítě :mrgreen:
A pak se těším na léto až budem mít v bazénu vodu a budem se s malou koupat celej den, jupí. Jsem typ těšílka a radostníčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.4.12 13:12

Já se těším na výbornou točenou zmrzlinu ve městě :dance: na nějaký pořádný celodenní výlet a na léto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
3.4.12 21:06

Já se těším za 3 týdny na svatbu, pak na svatební cestu a na synovy narozky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
4.4.12 00:10

@Anonymní :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
4.4.12 00:11

Těším se na každý den po boku svých dětiček a manžela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
4.4.12 00:13

Těším se, až se s manželem a dcerou přestěhujeme do našeho nového domečku ( teda až nám ho manža dostaví :mrgreen: :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.4.12 08:46

Já se těším, jak dnes pojedeme pro objednaný kočárek.. :) . Pak se těším, až dám neteři v neděli dárek, že bude mít snad radost.. :oops: . Nejvíc se těším až za pět týdnů budu poprvé držet v náručí naše miminko.. :hug: :hug: :) . Pak se těším, až zrekonstruujeme dům, ale to je ještě na dýl.. ale těším se.. :) . A taky se těším, až si budu zase moct v klidu pít kafčo jak se mi zachce. Teď si ho dávám jen občas a míň a malej v bříšku mě za to někdy pěkně kope..je divokej :lol: , tak to dělám jen výjmečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.4.12 11:04

Momentálně se nejvíc těšim, až se konečně pořádně vyspím. Jsem od změny času stále polomrtvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.8.13 13:54

A na co se taky kdo těší teĎ? já třeba docela do knihovny, ale mají zatím zavřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.8.13 13:56

Na koupák :-)
Dítě už vzhůru tak se vyrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...