Na co se těšíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
4.8.13 13:54

A na co se taky kdo těší teĎ? já třeba docela do knihovny, ale mají zatím zavřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.8.13 13:56

Na koupák :-)
Dítě už vzhůru tak se vyrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
4.8.13 13:57

Já se těším až vypadnou děti z domu, a budu se moct dívat v telce na co chci :)

• Citovat
  • Upravit
4132
4.8.13 13:58

Nejvíc asi na půl pátou zítřejšího rána, kdy konečně dorazí zpátky partner a převezme otěže domácnosti.
A v dlouhodobém měřítku nejvíc na to, až porodím. Bohužel, zatím nemám ještě ani břicho. :mrgreen: :zed: Patřím k těm, které těhotenství fakt nebere a trpím jako zvíře. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.8.13 13:58

Já se těším z toho, že jsem - teď a tady 8) Dnes je třeba krásně teplíčko, chvilkama válím u bazénu s dětma, sušíme prádlo a chvilkama se chodím chladit do baráku, žereme domácí zmrzku a čučím na emimino, no co víc si přát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.8.13 14:04

Na to, až bude malá zdravá a budeme moct jít ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.8.13 14:04

Na porod…jsou šílený vedra, ještě to musím 5 neděl vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.8.13 14:05
@beckie píše:
Nejvíc asi na půl pátou zítřejšího rána, kdy konečně dorazí zpátky partner a převezme otěže domácnosti.
A v dlouhodobém měřítku nejvíc na to, až porodím. Bohužel, zatím nemám ještě ani břicho. :mrgreen: :zed: Patřím k těm, které těhotenství fakt nebere a trpím jako zvíře. :?

k těm patrím taky, uz jsem se bala, ze jsem jedina divna matka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.8.13 14:08

Těším se na to, až malá bude sedět a lozit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.8.13 14:10
@Brambůrka10 píše:
k těm patrím taky, uz jsem se bala, ze jsem jedina divna matka :lol:

To fakt nejsi. Mě na tom nejvíce baví ta radost, kdy to zjistíš, a pak ten konec, kdy sviště poprvé vidím. To celé mezitím je fakt akorát pruda. Když si představím, jak se ploužím opět jako tank neschopný zavázat si ani tkaničku. :roll: :roll: :roll:
A btw. ještě se těším až prťatům přestane téct z nosu a já je konečně budu moct vzít k vodě, protože věčné otázky, kdy se půjdeme koupat, už taky dlouho nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.8.13 14:10

Já se těším, až odjedeme na měsíc z víru velkoměsta na samotu u lesa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.8.13 14:13
@beckie píše:
To fakt nejsi. Mě na tom nejvíce baví ta radost, kdy to zjistíš, a pak ten konec, kdy sviště poprvé vidím. To celé mezitím je fakt akorát pruda. Když si představím, jak se ploužím opět jako tank neschopný zavázat si ani tkaničku. :roll: :roll: :roll:
A btw. ještě se těším až prťatům přestane téct z nosu a já je konečně budu moct vzít k vodě, protože věčné otázky, kdy se půjdeme koupat, už taky dlouho nevydržím.

souhlas :palec: mala mela do vcera horecky, dneska kasle a ma rymu, po kazde davce sirupu si jde pro rukavky, ze uz je zdrava a muzem jit k vode :cert: pevne nervy a sílu preju, taky uz mi hrabe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
4.8.13 14:18

@Paoloska -já se těším, jak vytapetujeme dětem pokojík, taky se těšívám do práce (je to blbé, ale je to tak :lol: ) taky se těším, že přijde den, kdy teploty klesnou pod 30 a zaprší a těším se, až v srpnu nám konečně vyjde nějaká grilovačka na zahradě, zatím jsme se k tomu nedostali a tak nějak průběžně se těším. Ale na velké věci se těšívám opatrně, protože s tím - netěš se nebo to nedopadne, s tím už jsem se bohužel setkala. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2081
4.8.13 14:23

Já se taky nemůžu dočkat porodu…bolí me už komplet vše a z toho vedra jsem natekla jak konev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
4.8.13 14:23

Já se těším, až bude příjemných 25stupňů. S malym nechci někam na celý den k vodě, máchá se na zahradě v lavůrku a já samotná jsem světlý typ. Velice dobře se spálím a po pobytu venku na dvě hodiny v tomhle, téměř jistě druhý den ulehnu :zed:
Navíc ráda courám sem a tam a ted jsem mokrá jen pomyslim na pohyb větší, jak vylézt do schodů…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová