Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy,
prosím o radu
včera jsem si vzpomněla na jednu písničku. Před lety jsem název ještě věděla, ale teď ani prd.
vzpomínám si na video klip. Zpěvačka blondýnka a zpěvák černoch. Děj klipu byl únos zpěvačky z mola na loď, ona volá o pomoc a přijel tam ten zpěvák, zachránil jí a celá loď vybuchla a konec klipu se objevilo, že pokračování příště.
Když si prosím někdo vzpomene, budu jen ráda.
Děkuji Káč ![]()
To bude neco od Mr. President nebo Twenty 4 seven, tak si projed youtube ![]()
Od nich to právě není, ty mi bleskly jako hlavou první. Ten černoch byl svalnatý a měl dredy na hlavě
Ten klip si pamatuju, jelo to v ESU. Napadlo mě 2 brothers od the 4th floor, ale ten neměl dredy
@k-a-č-e-n-k-a
Mě se to totiž hned vybavilo- teda jen ten výbuch a To be continued…
… Já jsem přes písničky machr
![]()
Tak místo abych vařila, tak tady sjíždím youtube a vracím se do puberty
Stejně to byla krásná hudba! Mám pocit, že ten klip znám, ale zatím nenacházím ![]()
Edit: tak než sesmolím větu, tak už se to našlo ![]()
Vážně moc děkuji. Je fakt, že se to asi v moc videoklipech neobjevilo ![]()
@PitbulLenka píše:
@k-a-č-e-n-k-a
Mě se to totiž hned vybavilo- teda jen ten výbuch a To be continued…… Já jsem přes písničky machr
![]()
![]()
to jsem si o sobě myslela taky a teď zjišťuju, že jsem břídil… Jsi fakt dobrá! ![]()
Jo a navíc si ani tu písničku nevybavuju ![]()
Taky jsem si myslela jaký jsem expert, ale asi to rychle zapomínám.
Není to k tématu, ale všimly jste si ženy, jak se tancovalo v 90.letech a teď? Je to úplně něco jiného, teď je to všechno tak extrémně dokonalé.
Kdyz jsi ten mach, já marně tápu také nad jednou písničkou, také 90.leta z Esa mám jí i nahranou, ale ve špatné kvalitě a aplikace ji nerozpoznají, v refrému zpívají Baby Baby baby a v videoklipu behali miminka ![]()