Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ženy!
Už alespoň půl roku dumám nad jednou písničkou, a ne a ne přijít na její název. Bohužel jediné, co si pamatuji jsou střípky z videoklipu. Píseň by měla být z 80 - 90 let. Děj se odehrává na vojenské základně - americké. Tancují tam vojáci, a zpívá tam takový menší chlap s takovým mikádem. Lítá tam helikoptéra a je tam i déšť. Vím, že jsem tuto písničku slyšela v ESU ještě od Terezky Pergnerové. Jsem vážně bezradná..
Díky za jakoukoli informaci! ![]()
Vybavila se mi písnička Let it rain od East17, docela to sedí až na to mikádo ![]()
@Dobbyna Panebože ty jsi mě zachránila!!
Děkuji děkuju a znovu děkuji ![]()
Zlatý internet a tato diskuze:-) fakt, palec nahoru. Už pár let mě trápilo, že si na název této písničky nemůžu vzpomenout. Věděla jsem jen výbuch a slovo No limit. A až dnes se díky od @PitbulLenka dozvím, že se nejspíš musí jednat o tuto píseň. A díky youtube se stále dá pustit.
Díky za dotaz k existenci této písně. Nejsem sama, kdo na ni vzpomíná.
P. S. Já si tento víkend připomínám hity 90. let(pouštím si je z youtube a prostě tvrdá nostalgie )
zlatý internet a radio Kiss, kde tyhle hity pouští
… Taky teď sjíždím 90ky ![]()
Hm, tak já rádio moc neposlouchám a když už tak Kiss rádio to není. Ale kdy já rádio poslouchala naposledy?
:_O
Ahoj všem, zajímala by mě písnička ale nevím název ani video.. myslím si ale ze to zpívá černoch a nějaká ženská která v „refrému“ zpívá uuuuuuuo oh love
![]()
Ahoj. Neznate nekdo pisnicku z 90 let… v klipu mely zeny kroj a hrabe
pry byla docela vtipna. Jen kamaradka nevi, zda byla v cestine, ci slovenstine
dekuji
@Ceblma Možná Kopytovci - Dojit? Byla to parodie na tehdejší hit od Maduaru.
Ale mám dojem, že byla ještě nějaká jiná, jen si zaboha nevzpomenu teď ![]()