Pití k příkrmům
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pití k příkrmům
Ahojky zavedly jste hned k prvním příkrmům i čaje na zapití? Nebo stačí mimi po příkrmu dokojit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem tedy zavedla vodu a čaj, ale malý je na UM…myslí, že ze začátku určitě dokojit (taky jsem dávala UM), postupně by to mělo nahradit celou dávku mléka. Teď sní malý všechno, celou porci, a dostane už jen čaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rhiannon píše:
Já jsem tedy zavedla vodu a čaj, ale malý je na UM…myslí, že ze začátku určitě dokojit (taky jsem dávala UM), postupně by to mělo nahradit celou dávku mléka. Teď sní malý všechno, celou porci, a dostane už jen čaj
Tak tak. Někdo říká, že mlíko, ať už mm nebo um se má dát až po chvilce, aby to nedělalo hokej v bříšku, ale pokud mi chce malá blinknout, udělaá to, ať už má v břiše mlíko nebo vodu nebo mrkev, cokoliv, takže nechávám dopíjet hned po jídle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikky píše:
Ahojky zavedly jste hned k prvním příkrmům i čaje na zapití? Nebo stačí mimi po příkrmu dokojit?
Přikrmuju třetí týden a zatím jen dokojuju, už si pěkně zvyká na lžičku a teď mu teprv začnu motat hlavu hrníčkem, nechtěla jsem učit dvě věci najednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit