Pití k příkrmům

4092
28.9.10 17:21

Pití k příkrmům

Ahojky zavedly jste hned k prvním příkrmům i čaje na zapití? Nebo stačí mimi po příkrmu dokojit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
28.9.10 17:42

Já jsem tedy zavedla vodu a čaj, ale malý je na UM…myslí, že ze začátku určitě dokojit (taky jsem dávala UM), postupně by to mělo nahradit celou dávku mléka. Teď sní malý všechno, celou porci, a dostane už jen čaj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.9.10 17:46
rhiannon píše:
Já jsem tedy zavedla vodu a čaj, ale malý je na UM…myslí, že ze začátku určitě dokojit (taky jsem dávala UM), postupně by to mělo nahradit celou dávku mléka. Teď sní malý všechno, celou porci, a dostane už jen čaj :wink:

Tak tak. Někdo říká, že mlíko, ať už mm nebo um se má dát až po chvilce, aby to nedělalo hokej v bříšku, ale pokud mi chce malá blinknout, udělaá to, ať už má v břiše mlíko nebo vodu nebo mrkev, cokoliv, takže nechávám dopíjet hned po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.9.10 17:57

Já taky nechávám dopíjet hned :wink: Ať to bylo UM nebo čaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.9.10 20:44
mikky píše:
Ahojky zavedly jste hned k prvním příkrmům i čaje na zapití? Nebo stačí mimi po příkrmu dokojit? :nevim:

Přikrmuju třetí týden a zatím jen dokojuju, už si pěkně zvyká na lžičku a teď mu teprv začnu motat hlavu hrníčkem, nechtěla jsem učit dvě věci najednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí