Noční buzení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
noční buzení
Ahojte, potřebovala bych radu
Matyášek má ukončených 5 měsíců, je plně kojen a v noci se budí asi 6× (od 20-6 hod.)Zkoušela jsem ho utišit bez kojení, ale nic nepomáhá, jen ho nakojit a pak zase spokojeně usne. Když byl menší, tak se v noci budil jen 2-3×, ale v poslední době velmi často. Chci se zeptat,zda bych mu přes spaním neměla začít dávat nějakou kaši nebo mlíčko navíc nebo je to normální a mám počkat na pozdější věk? Děkuji za rady a zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, taky mám Matyáška a zítra budeme mít ukončených 5 měsíců ![]()
Dříve mi spinkal celou noc a teď se také začal často budit… Někdy pomůže dudlík, někdy nakrmit, ale maximálně 2× za noc. Také plně kojím, ale začala jsem dávat na noc Sunar a řekla bych, že se to trochu zlepšilo, jak kdy. Za 2 týdny zkusím dávat kašičku, tak uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sabi a tolik mu toho přes spaním dáváš? A v jaké formě, z lahvičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám mu podle dávkování na krabičce, včera to poprvé vypil všechno, předtím trošku nechával. Dávám normálně z lahvičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně syn od 5-ti týdnů spával celou noc a taky po tom 5.měsíci se začal budit, tak jsem mu ve svém odstříkaném mléku rozmíchala na večer kaši a pomohlo to ![]()
- Citovat
- Upravit
sieta.m píše:
Mně syn od 5-ti týdnů spával celou noc a taky po tom 5.měsíci se začal budit, tak jsem mu ve svém odstříkaném mléku rozmíchala na večer kaši a pomohlo to
A jakou značku? Je toho tolik, že nevím co je lepší a chutnější. Ale asi záleží na miminku, co mu chutná,že? A v kolik hodin jsi mu to dávala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
suzanne13 píše:sieta.m píše:A jakou značku? Je toho tolik, že nevím co je lepší a chutnější. Ale asi záleží na miminku, co mu chutná,že? A v kolik hodin jsi mu to dávala?
Mně syn od 5-ti týdnů spával celou noc a taky po tom 5.měsíci se začal budit, tak jsem mu ve svém odstříkaném mléku rozmíchala na večer kaši a pomohlo to
Jejda, je to už 8 let, tak si to nepamatuju, ale on byl žravec, mu jelo všechno. A dávala jsem mu to po koupání než šel spát. Dostal kaši z hrníčku s pítkem a pak ještě dokojit. Ale té kaše moc nebylo, jen tolik, co jsem za den zvládla odstříkat, když byl kojený, tak na odstříkání zbyla troška ![]()
- Citovat
- Upravit
sieta.m píše:
A s tou značkou určo poradí v lékárně.
Tak moc děkuji, podívám, poptám se a zkusím. Když mu to nepojede, a nepomůže, tak zůstaneme u MM a až později začneme s příkrmy. Ale díky za radu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
suzanne13 píše:sieta.m píše:Tak moc děkuji, podívám, poptám se a zkusím. Když mu to nepojede, a nepomůže, tak zůstaneme u MM a až později začneme s příkrmy. Ale díky za radu.
A s tou značkou určo poradí v lékárně.
Není zač ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak my máme úplně stejný problém máme taky 5 měsíců. Uvažuju, že před spaním zavedu kaši Sinlac co si o tom myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikky píše:
Tak my máme úplně stejný problém máme taky 5 měsíců. Uvažuju, že před spaním zavedu kaši Sinlac co si o tom myslíte?
Já to taky vyzkouším, zkusím mu dát přes den, jestli ho nebude bolet bříško a jak mu bude chutnat, tak potom zkusím večer, třeba to pomůže
Tady je odkaz na diskuzi, která tady přímo o kaši Sinlac proběhla.https://www.emimino.cz/diskuse/kase-sinlac-50757/ V obchodě jsem viděla 250g za 89 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo myslím, že to první vyzkoušení přes den je dobrý nápad taky to tak udělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tu diskusi na téma Sinlac jsem zavedla já, hlavně taky proto, že mi teklo méně mléka a malej se v noci více budil hlady, ted už zase teče a spinká jako dřív budí se jenom 3krát za noc, napapá a spokojeně spinká dál, takže je fakt možný že když se začal víc budit, tak už je čas na příkrmy, jesltli se mi zase začne budit víckrát za noc, tak taky začnu s kašičkama asi právě s tim Sinlacem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit