Pláč miminka

Anonymní
2.12.20 20:46

Pláč miminka

Holky, potřebuju poradit, už si opravdu nevím rady. Mám měsíc a půl staré miminko. Nikdy nějak extra neplakalo, jen hlady. Ale dneska už jsem opravdu bezradna. Dala jsem ji na pár minut na bříško a pak jsem ji zvedla, abych ji mohla prebalit. V tu chvíli spustila hystericky řev, prebalila jsem, dala jsem napít (je na UM)… Nic… Nosila jsem, huštala, dala jsem do houpatka, stále nic.. Řvala a ani na pár sekund nepřestala. Dávala jsem ji i ležet, zabalila do zavinovačky.. Nic… Pustila jsem medvídka s bílým šumem(většinou se u něj uklidní) zapla jsem digestoř, která taky většinou zabírá.. Masírovala bříško… Nepomohlo nic. Po hodině, když už jsem opravdu byla bezradna, položila jsem malou na bříško a v tu ráno ticho… Koukala a do 3 minut usla. Vůbec si nedokážu vysvětlit, čím to mohlo být? Proč chtěla být právě na bříšku, když nikdy předtím toto nevyžadovala?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27653
2.12.20 21:12

Prostě se jí to líbí tak to neřeš, ještě milionkrát bude ječet protože chce něco nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.20 21:13

Mohla se třeba jen leknout, chtěla zpět atd.. To se prostě stává.. Můj měl dneska hysteracek, protože špatný sen, taky nešel utisit.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
2.12.20 22:13

Důležitý je, že si přišla na to co chtěla :mrgreen: Takových hysteráku kvůli blbosti bude nespočet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27653
26.1.26 22:41

@Honza994 tohle jsi dal do 11!!! diskuzí šílený fakt a pro tvoje info každý rodič obvykle ví proč mu dítě řve a pozná co chce nepotřebuje přiblblou apku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí