Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prostě se jí to líbí tak to neřeš, ještě milionkrát bude ječet protože chce něco nového
Mohla se třeba jen leknout, chtěla zpět atd.. To se prostě stává.. Můj měl dneska hysteracek, protože špatný sen, taky nešel utisit.. ![]()
Důležitý je, že si přišla na to co chtěla
Takových hysteráku kvůli blbosti bude nespočet ![]()
@Honza994 tohle jsi dal do 11!!! diskuzí šílený fakt a pro tvoje info každý rodič obvykle ví proč mu dítě řve a pozná co chce nepotřebuje přiblblou apku
Holky, potřebuju poradit, už si opravdu nevím rady. Mám měsíc a půl staré miminko. Nikdy nějak extra neplakalo, jen hlady. Ale dneska už jsem opravdu bezradna. Dala jsem ji na pár minut na bříško a pak jsem ji zvedla, abych ji mohla prebalit. V tu chvíli spustila hystericky řev, prebalila jsem, dala jsem napít (je na UM)… Nic… Nosila jsem, huštala, dala jsem do houpatka, stále nic.. Řvala a ani na pár sekund nepřestala. Dávala jsem ji i ležet, zabalila do zavinovačky.. Nic… Pustila jsem medvídka s bílým šumem(většinou se u něj uklidní) zapla jsem digestoř, která taky většinou zabírá.. Masírovala bříško… Nepomohlo nic. Po hodině, když už jsem opravdu byla bezradna, položila jsem malou na bříško a v tu ráno ticho… Koukala a do 3 minut usla. Vůbec si nedokážu vysvětlit, čím to mohlo být? Proč chtěla být právě na bříšku, když nikdy předtím toto nevyžadovala?