Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky včera zase večer v postýlce řev, tak jsem si ho vzala k sobě do postele, přitulil se na prso a zabral dalo by se říct hned a spal v noci, tak jako obvykle, že jsem jen 2× krmila, tohle se už aspoň upravilo a dneska odpoledne zase by spal a nešlo to, tak jsem v obýváku jezdila kočárkem. No a teď večer se okoupal, napapal dal se do postýlky, mnul si oči, že by spal a zase plakal, vzala jsem ho teda opět do postele, nic zase plakal, tak nakonec skončil v kočárku a tam do 3minut vytuhnul. Bylo mi ho až líto, jak šlo vidět, že už zabere usne a nic, prostě ne a ne zabrat. A to jak byl v postýlce a u mě v posteli jsem mu zpívala, hladila ho a nic. Uvidíme další dny
A to mi manžel odjíždí na služebku to bude peklo.
Jinak jsem už objednala usínáčka od fisher price mořského koníka, tak uvidíme jestli pak tohle zabere. Kolotoč máme, ale nehraje, jen se hýbe, to ha zaujme, ale neuspí ![]()
@Esterkaaa
Nezkoušela jsi ho vzít do náruče a pohupovat se na míči? Já to sice tak nedělala, ale dělá to tak hodně holek. I když chápu, že to není řešení ![]()
Holky děkuji všem za rady, ale přešlo to najednou úplně samo. Sice to trvalo měsíc, ale mám zase hodné miminko co spí 3× denně a v postýlce!!! Jsem šťastná, protože zase zvládám plno dalších věcí a malý je spokojený vyspaný a já taky
Takže nevím co mu vadilo, ale spí dopoledne 3 hodiny, odpoledne 2-3 hodiny a k večeru 30-60min
a nemusím uspávat v kočárku ani drncat v křesílku. Sednu si k posteli držím za ruku, broukám a malému to už stačí a usíná sám po chvíli a večer je zajimavé, že usne sám aniž bych mu broukala. Takže tak to dopadlo u nás ![]()
@Esterkaaa Vidis to, presne jak jsem psala. U nas to taky preslo samo a nikdy se nedozvime cim to bylo ![]()
Jsem rada, ze to dopadlo dobre a mas zase chvilku pohodicku ![]()