Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jelikož ženy i muži mají dole spoustu bodů, které jsou spojené s psychikou. Koukni na vaginální mapování třeba. Mačkají bod po bodu a můžou ti uvolnit spoustu bloků. Já na tom teda nebyla. Ale u Duška o tom na YouTube mluví Lucka Harnošová
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím ženyjdu s trochu citlivou a intimnější otázkou
jde mi o to, že jsme spolu s manželem spali a když u mě přišlo na nejlepší a byl orgasmus tak mi vytriskli slzy do očí
chtěla jsem to zakrýt ať to manžel nevidí a nebere to nějak špatně, ale nešlo to prostě jsem brečela
![]()
sice jsme se tomu zasmali a on si dělal srandu, že jsem to asi měla poprvé, když mě to tak rozbrečelo, ale já si připadala blbě vůči němu
stalo se to některé z vás taky? Čím to je či co to je? Já jsem sama nechápala proč jsem brecela
![]()
![]()
děkuji za odpověď
Cas od casu se mi to stává.
Proste absolutní štěstí a to jsme spolu 26 roků.
Spíš se mi to děje, kdyz mam jinde (prace, rodice, skola) nějaký stres, tak tohle je to nejvic největší štěstí, ze mam tak dokonalého muze.
Neříká mi na to nic, obejme me a dělá
, ze s ním jsem v bezpečí a všechno je ok.
@jege píše:
Double squirt?![]()
Také se mi to děje. Je to pozitivní pláč, ale je to tak silné, že to nejde ovládnout. Stává se mi to také při mokrém orgasmu. Mám to tak od 19,20 let. Není to nijak pravidelné. Přítel se poprvé divil, co se děje, ale vysvětlila jsem mu, že mě nic nebolí a vše je v pohodě, nad míru v pohodě.
@zoidberg píše:
Pořád lepší, než když si prdneš u lízání
A co když si prdne pochvou?
Při sexu i strikam, ale ne vždy mám orgasmus.
Zato párkrát se mi stalo, že po opravdovém orgasmu prisly slzy a celkově jsem se trepala. Bohužel orgasmus mám jen vzácně
@Anonymní píše:
Ano. Stává se mně to docela často. Prostě další level emocí.Manžel ví, že když mě při sexu rozbrečí, tak to bylo opravdu dobré. Při posledním mokrém orgasmu jsem probrecela polštář. To prostě neovládneš a hlavně se to nesnaž brzdit. Spíš to chlapovi vysvětli.
Naprosto souhlasím. Dle mého to značí o kvalitě. A já se tomu vždycky potom s přítelem zasmeji ![]()