Pláč při orgasmu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
23.2.20 23:14

Jelikož ženy i muži mají dole spoustu bodů, které jsou spojené s psychikou. Koukni na vaginální mapování třeba. Mačkají bod po bodu a můžou ti uvolnit spoustu bloků. Já na tom teda nebyla. Ale u Duška o tom na YouTube mluví Lucka Harnošová ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 23:16
@Anonymní píše:
Zdravím ženy :) jdu s trochu citlivou a intimnější otázkou :) jde mi o to, že jsme spolu s manželem spali a když u mě přišlo na nejlepší a byl orgasmus tak mi vytriskli slzy do očí :zed: chtěla jsem to zakrýt ať to manžel nevidí a nebere to nějak špatně, ale nešlo to prostě jsem brečela :zed: :D sice jsme se tomu zasmali a on si dělal srandu, že jsem to asi měla poprvé, když mě to tak rozbrečelo, ale já si připadala blbě vůči němu :zed: stalo se to některé z vás taky? Čím to je či co to je? Já jsem sama nechápala proč jsem brecela :roll: :zed: :D děkuji za odpověď

Cas od casu se mi to stává.
Proste absolutní štěstí a to jsme spolu 26 roků.
Spíš se mi to děje, kdyz mam jinde (prace, rodice, skola) nějaký stres, tak tohle je to nejvic největší štěstí, ze mam tak dokonalého muze.
Neříká mi na to nic, obejme me a dělá 8), ze s ním jsem v bezpečí a všechno je ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.20 23:22
@jege píše:
Double squirt? 8o :mrgreen:

však jo, jen že je vtipný, že cca do 28let jsem si myslela, že mám dost problém s močovým měchýřem a sexu jsem se fakt bála. A pak jsem do toho začla i bulit… prostě samý potěšení :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3159
24.2.20 07:20

Také se mi to děje. Je to pozitivní pláč, ale je to tak silné, že to nejde ovládnout. Stává se mi to také při mokrém orgasmu. Mám to tak od 19,20 let. Není to nijak pravidelné. Přítel se poprvé divil, co se děje, ale vysvětlila jsem mu, že mě nic nebolí a vše je v pohodě, nad míru v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
24.2.20 07:33

Pořád lepší, než když si prdneš u lízání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
24.2.20 09:18
@zoidberg píše:
Pořád lepší, než když si prdneš u lízání :mrgreen:

A co když si prdne pochvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.20 10:19

@zoidberg no to je asi jediné z čeho mám trauma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.20 17:09

Při sexu i strikam, ale ne vždy mám orgasmus.
Zato párkrát se mi stalo, že po opravdovém orgasmu prisly slzy a celkově jsem se trepala. Bohužel orgasmus mám jen vzácně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.2.20 11:35
@Anonymní píše:
Ano. Stává se mně to docela často. Prostě další level emocí. :) Manžel ví, že když mě při sexu rozbrečí, tak to bylo opravdu dobré. Při posledním mokrém orgasmu jsem probrecela polštář. To prostě neovládneš a hlavně se to nesnaž brzdit. Spíš to chlapovi vysvětli. ;)

Naprosto souhlasím. Dle mého to značí o kvalitě. A já se tomu vždycky potom s přítelem zasmeji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky