Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@vetoma
Moje malá taky ráda spí na mě, vyžadovala to v porodnici a teď doma jen když ji večer bolí bříško… Celé je to lepší už třetí den, myslím, že jí zabraly kapky a nebolí bříško. Během dne dokonce několikrát usnula sama. Dávám BioGaia kapky - zkusila jsi?
Muj 8 mesicni syn dlouho plakal pri usinani a ted jsme objevili jednu vec, ktera nam moc pomohla! Pred spanim jsem ho vzdycky prebalila, a pak si ho pritulila a houpala ho na kresle, pak vzdycky zacal plac…ted delam to stejne, akorat jak je prituleny, tak se na nej smeju a rozesmivam ho, delam treba jako ze mu snim prst na ruce atd, abych ho rozesmála…on se tim smichem unavi, a pak uz mu dam jen pusinku a houpu, dokud neusne. Proste misto place se smejeme
a funguje to! Treba to nekomu taky pomuze ![]()
Prosím, co vám pomohlo? Náš malý usíná pouze s pláčem v náručí.. Ve dbe, v noci, i když leží v postýlce, hladim, zpívám, dudlík nepomáhá.. Dokdy to trvalo a jak to přešlo? Musíme usoavat v náručí s pláčem a je To hrozný.. Proč pláčou? Co je trápí? Je prebaleny, krknuty, napanany, nemůže usnout a pláče a pláče..