Pláč u příkrmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
23.10.11 15:12

Pláč u příkrmu

Zdravím všechny maminky,
začala jsem své 5ti měsíční dcerce dávat k obědu příkrm - mrkev. První den ji snědla a smála se, ale od té doby vždycky pláče, ale nic neplive a všechno sní. Stejné to bylo, když jí dáme občas večer kašičku, když mám už málo mléka. Nevím, jestli je to tím, že se jí to hůže polyká (krmíme samozřejmě lžičkou) a jde jen o zvyk nebo něco děláme špatně.
A ještě se chci zeptat, zda mám k tomu polednímu příkrmu doplňovat tekutiny a jaké, protože do dvou týdnů počítám, že už bude ten polední příkrm bez dokojení.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1583
23.10.11 16:07

já bych zkusila příkrmy odložit, třeba o týden :nevim: a pak to zkusit znova…a zapíjet bych dala vodou, čajem nebo štávičkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.10.11 16:41

Tak malej mi u jídla taky občas pláče, ale je to tím že nabírám pomalu a on má hlad.. :lol: Není to třeba tím že je hladová :nevim:
Co se týká tekutin . šťávičky mi odmítá, v tom lepším případě vypije tak 30ml maximálně.. Jinak nic krom mlíka nepije :lol:

Příspěvek upraven 23.10.11 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.10.11 16:45

ahoj, mne maly pri jedle place bud ked davam pomaly :-P alebo ked je uz moc unaveny.

s tekutinami poradit neviem, prikrmujem len tyzden a normalne dokojim po jedle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí