Sevřené pěstičky při jídle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sevřené pěstičky při jídle
Milé mamči, ráda bych se Vás zeptala, zda-li Vaše dítko také mívá sevřené pěstičky u jídla..?Malému je 8.měsíců a něco a při jídle i při pití mlíčka je má úplně sevřené. Flašku si jako menší držel, ale teď, když mu dám „ucha“ na aventku nebo mu ručky přiblížím k flašce, tak se pěkně vzteká. Někde jsem četla, že to může být stresem (je pravda, že jsme první asi 2,5měsíce bojovali s kojením a potom zase s dodržováním nějakých intervalů mezi jídly), ale že by si to tak zafixoval v paměti..?A taky jak ho nějak přimět držet si flašku..?
Asi je to hloupost, ale tak mě nějak napadlo se zeptat..
Přeji hezký večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Žampionko buď v klidu, mě se malej naučil držet hrnek s uchama až teď ve 14 a půl měsících. Flašku si nedrží doteď. Pěkně zatne pěstičky a Mámo drž!!! Takže máte času dost. Však se to naučí. To neřeš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsme bojovali s kojením, taky nedržíme flašku, taky máme při pití ruku v pěst (když teda v lepším rozmaru zrovna neřeší můj pramen vlasů), dokonce donedávna se plazila s pěstičkama, teď asi 14 dnů se nádherně rozlezla a začala tu pěst u toho perfektně rozevírat. U pití ji ale svírá pořád. Jinak je to celkem OK. Neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit