Sevřené pěstičky při jídle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
696
22.10.11 20:27

Sevřené pěstičky při jídle

Milé mamči, ráda bych se Vás zeptala, zda-li Vaše dítko také mívá sevřené pěstičky u jídla..?Malému je 8.měsíců a něco a při jídle i při pití mlíčka je má úplně sevřené. Flašku si jako menší držel, ale teď, když mu dám „ucha“ na aventku nebo mu ručky přiblížím k flašce, tak se pěkně vzteká. Někde jsem četla, že to může být stresem (je pravda, že jsme první asi 2,5měsíce bojovali s kojením a potom zase s dodržováním nějakých intervalů mezi jídly), ale že by si to tak zafixoval v paměti..?A taky jak ho nějak přimět držet si flašku..?
Asi je to hloupost, ale tak mě nějak napadlo se zeptat..
Přeji hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
22.10.11 20:54

Žampionko buď v klidu, mě se malej naučil držet hrnek s uchama až teď ve 14 a půl měsících. Flašku si nedrží doteď. Pěkně zatne pěstičky a Mámo drž!!! Takže máte času dost. Však se to naučí. To neřeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
22.10.11 21:30

taky jsme bojovali s kojením, taky nedržíme flašku, taky máme při pití ruku v pěst (když teda v lepším rozmaru zrovna neřeší můj pramen vlasů), dokonce donedávna se plazila s pěstičkama, teď asi 14 dnů se nádherně rozlezla a začala tu pěst u toho perfektně rozevírat. U pití ji ale svírá pořád. Jinak je to celkem OK. Neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí