Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kolik ji je? Vyzkousej pevne zavinuti, vubec metoda podle Karpa je uzasna. Treba to pomuze. Ono to nekdy muze byt vycerpavajici, drzim palce ![]()
Zkoušela jsi infacola mlíčko z dmka babylove, myslím si, že se jmenuje
??
Ctrnact dni…nepomaha svazovani. Nezkousela, uz mela ctyri a jen tlaci a rve.
@bara a co jako sos pomoc rektální rourku? my bez ní neexistovali, všechno zklamalo. Používala jsem opravdu v nouzi nejvyšší..
Úplně chápu a rozumím, měla jsem to samé! Pořád jiné mléka, nervy stres řev:( vydrž, prvních pet měsíců u nás… od te doby miláček největší!!! ale vím co to bylo, málem jsem si to hodila…
zkusila jsem taky vše, a nic nepomohlo… držím palce at to je brzo za tebou.
Zkus kapky bio gaia.. a na uklidnění tebe i miminka zkus zapnout ukolébavky: http://www.youtube.com/watch?…
Co zkusit dát miminko do hacky nebo šátkovat? Nebo zkus vysledovat, jestli to dělá i ve zvýšené poloze, když si ji položíš v sedě na sebe a hlavičku má nahoře? Kamarádka měla takhle uplakanýho chlapečka asi půl roku a časem zjistili novorozenecký reflux. Držím palce, ať je brzy líp
. U nás zabralo zavinování do péřové peřinky - hodně ji doporučuje E. Kiedroňová
Od narození nám stále jen pláče. Bolí jí bříčko a dr stále jen mění mlíčka(nekojím). Asi mi praskne hlava. Cvičiili jsme nožičkama, děláme tygříka, máme espumisan a nic..jen brečí…furt v kuse, praskne mi asihlava. Někdo nějaký nápad co s tím?