Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a co přesně řešíš? plácl tě po zadku, protože správně odhadl, že mu za to jednu nenapálíš
každej nenosí kytky, jídlo a výlety mně osobně připadají skoro lepší, platit ho určitě nech, z toho ti žádná povinnost spát s ním nevzniká
A kde je ten problém? Co by každá druhá ženská dala že to, kdyby ji chlap zval na výlety a večeře aniž by následně očekával sex
ten příspěvek mi příde jak z předminulého století, na každé rande nést kytku, nejlíp i pro maminku a dotýkání je dovoleno až po svatbě ![]()
Zlato, chlap VZDY kdyz donese kytku chce sex a nebo zehli pruser.
takze bud rada,ze jsi teda bez kytky ![]()
Za mně - plácnutí přes zadek je fajn i na druhé rande. Neřešil bych
Co resis?
proste on nechce mit ususenej, nudnej vztah uz od zacatku, se trochu uvolni a zacni blbnout taky. My se v praci s klukama placali po zadku jen tak. Ja za tim nevidim nic nevsedniho ![]()
Já nevím, na druhým rande plácat přes zadek, to se přeci vůbec nehodí. Na druhém rande se má skončit v posteli NĚŽNĚ
Plácat případně až po několikátém sexu, pokud to vypadá, že to slečna vyžaduje ![]()
Já jsem teda kolegyni v práci plácl přes zadek několikrát a na rande jsem s ní nešel a ni to neměl v plánu, protože je vdaná
![]()
Plácnutí přes zadek bych zbytečně nehrotila. Spíš bych se snažila, abyste spolu trávili víc času naživo, než po zprávách… ![]()
Balí tě a dělá, co se ti líbí - líbilo se ti takový poněkud humpolácký projev přízně. to je v pořádku, že se ti to líbilo.
Jen je docela nešikovné říkat mu, že se ti to nelíbilo, protože jaksi on to spíš přestane dělat, že…
Najdi odvahu a začni říkat co chceš, co potřebuješ a co se ti líbí, než aby si se schovávala za hradbami co by se mělo. Protože když budeš lhát že se ti nelíbí co se ti líbí dostatečně dlouho, tak jeho taky může přestat bavit tě dobývat a ty zůstaneš sice v bezpečí, ale sama.
pro to jak mluvit o svých potřebách zkus hledat inspiraci třeba v téhle knize.
Nerada bych, aby mě využil jen na sex. To jsem si kdysi před lety užila a trvalo mi dlouho, než jsem se vzpamatovala. Pořád mi tvrdí jak chce vztah… Přitom, když se o mě začal snažit, byla jsem ještě zadaná, neklapalo nám to a tak jsme to ukončili. Na tom trval i on, že něco skončí a něco nového začne. Ale říkám mám špatnou zkušenost s první láskou, která hodně bolela a mužům nevěřím už......
@Anonymní píše:
Nerada bych, aby mě využil jen na sex. To jsem si kdysi před lety užila a trvalo mi dlouho, než jsem se vzpamatovala. Pořád mi tvrdí jak chce vztah… Přitom, když se o mě začal snažit, byla jsem ještě zadaná, neklapalo nám to a tak jsme to ukončili. Na tom trval i on, že něco skončí a něco nového začne. Ale říkám mám špatnou zkušenost s první láskou, která hodně bolela a mužům nevěřím už......
Jakmile některá začne kdákat o tom, jak „nevěří mužům“, protože má „špatnou zkušenost“, je to pro mě signál hodit okamžitě zpátečku a zdrhat. A každá rozumná ženská udělá to samý s chlapem, co začne pindat o tom, jak „nevěří ženám“.
Ten, kdo to má v hlavě srovnané nehází SVOJE neúspěchy a přehmaty paušálně na celé druhé pohlaví ![]()
@Anonymní píše:
tak zustaň na ocet.. co na to říct. na druhém rande děláš jak ti vadí plácnutí po zadku
dost to přeháníš bych řekla… Mě manžel řekl na prvním rande že si mu můžu sednout na klín a i pusu jsme si dali
a jsme spolu 12 let ![]()
…abys ho neotravila tlakem na " vaznou znamost" a zavazkem Te nezklamat. Jak to ma on ted proboha vedet? Mozna zklame on Tebe, mozna Ty jeho. To riziko bude trvat po cely zivot, i po dvaceti letech manzelstvi. Prvni znamosti misto vycitek radsi podekuj za to, ze do dalsi nejdes nepolibena a naivni. Zacatek noveho si uzivej s lehkosti a nadhledem a tes se, az Te placne podruhy! ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Jakmile některá začne kdákat o tom, jak „nevěří mužům“, protože má „špatnou zkušenost“, je to pro mě signál hodit okamžitě zpátečku a zdrhat. A každá rozumná ženská udělá to samý s chlapem, co začne pindat o tom, jak „nevěří ženám“.
Ten, kdo to má v hlavě srovnané nehází SVOJE neúspěchy a přehmaty paušálně na celé druhé pohlaví
Přesně tak. Já jsem to tady už jednou psal - 7. měsíců jsem skákal okolo jedné rozvedené paní, vozil jí všude možně po výletech, samozřejmě všechno platil a neustále trpělivě poslouchal, co dělá její syn, jak jí ublížil její ex a jak jsou chlapi hrozní. Její komunikace se skládala asi ze 70% z těchto témat. Po 7. měsících, kdy se mně nakvindovala v pátek do baráku, vypila tam lahev vína a načala druhou, jsem po ní vyjel, protože jsem se domníval, že už by konečně taky něco mohlo být. A jak to dopadlo? Poslala mě do řiti s tím, že si myslela, že budeme jen kamarádi. Prý si to nemám brát osobně a plošně odmítá všechny chlapi, protože si myslí, že jde všem jen o jedno. Co vím, tak doteď nikoho nemá a neustále si kvůli tomu stěžuje. Jestli ale potřebuje před prvním sexem několikaletý neverbální vztah, tak to bude mít asi hodně těžký. Takže jestli to má zakladatelka podobné, tak chudák chlap, co s ní bude ztrácet čas.
Ahoj.
S dotyčným se znám roky, od vidění.
Před asi měsícem projevil o mě zájem, píšeme si, bavíme se, dvakrát jsme se sešli.
Nic si nedovolí. Komunikujeme nornalne a o všem. Ale!! Poprvé se mě nenápadně(?) Dotkl boku, na druhé schuzce me placl přes zadek
Ano, líbilo se mi to, ale naoko jsem dělala, že se mi to příčí. Když jsem mu ten den večer psala, že jiní by dostali facku a konec. Tak mi odepsal, že jemu se nic stát nemůže
Proč to dělá? Mě jde o vztah, ale z něj nevím jaký mám mít dojem. Tvrdí, že chce se mnou vztah, pořád mě někam zve(restaurace, výlety i k sobě domu), každý den (až na semtam výjimku)mi píše, ikdyz komunikace už není TOLIK jako na začátku přes mobil, ale kontakt si vynucuje on…ale např nepřinese mi kytku, jen mě zve na jídlo, výlety, chce platit on… To jsem odmítla-nechci hned sex, který zatím vidím. Sešli jsme se dvakrát neutrálně po práci, u nej v práci, ceho jsem si vsimla nelíbí se mu, když nas někdo vyrusi
Prosím anonymně, nejsem tak zkušená a nechci drby. Měla jsem dvě známosti za celý život