Plastika pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.13 14:34
@Anonymní píše:
Tak to nevím, já tam totiž byla na labioplastice, kterou jsem si hradila sama. nicméně po narkoze za mnou přišel pan primář a řekl mi, že když viděl, jak mám zjizvený a zrasovaný zbytek( jizva po nástřihu a plastika už nevím které stěny poševní, tak mu to nedalo a opravil a přešil komplet všechno. Nedoplácela jsem nic navíc, bylo to jeho momentální rozhodnutí během operace.Ale jsem mu vděčná, spodek mám tedy výstavní po všech stránkách. Včetně funkce. Nutno ale podotknout, že od porodu k tomuto zákroku uplynulo 16 let.

tak já to pořeším s gynekologem příští týden, jsem 14m od porodu a mám tam vchod jak vrata od chléva :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 14:57

Holky pojišťovna to proplácení a to pokud je to ze zdravotních důvodů na doporučenku od gynekologa :palec:
anonym jedna :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 14:58

…14M od porodu a díra jak vrata do chléva :potlesk: :dance: :mrgreen: já jsem na tom uplně stejně, nedávno jsem se tam poprvé podívala a fuj, fakt lochneska uplná a to jsem po porodu 6M

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 15:01
@Anonymní píše:
Holky pojišťovna to proplácení a to pokud je to ze zdravotních důvodů na doporučenku od gynekologa :palec:
anonym jedna :D

tak vynikající, snad mi dá doporučení. vím že nikdy nebude stejná jako předtím ale až takové že skoro vidíš do vnitř a tampon neudržím :oops: tak snad to projde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 15:29
@Anonymní píše: …14M od porodu a díra jak vrata do chléva :potlesk: :dance: :mrgreen: já jsem na tom uplně stejně, nedávno jsem se tam poprvé podívala a fuj, fakt lochneska uplná a to jsem po porodu 6M

a s tou dirou jde sexovat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 15:34
@Anonymní píše:

přítel tvrdí že je to tam stejné jako předtím, tak nevím, jestli je to můj pocit :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 16:16

Můj manžel tvrdí že je to tam větší :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 19:01

No ja kdyz tam kouknu zrdcatkem, tak tam mam diru jak vrata - cca 3cm sirokou - takze si neumim predstavit, ze by manzel…no… :( ach jo.. ted to mame kazdopadne jeste uplne zakazany…
Druhy Anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.13 19:28

Druhý anonyme neboj, jsem na tom stejně a šlo to…kdybych neměla ovšem ty záněty, takže teď je půst
první anonym :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.13 13:14

Ahoj holky, tak já jdu na plastiku někdy během dubna a to nejen zadní stěny ale i čípku, do té doby mám léky na přeléčení, aby byla sliznice v pořádku, až na to půjdu. no tak uvidíme, je to zákrok trvající půl hodiny a pak to asi týden dost bolí a krvácí a pak se to den za dnem zlepšuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.13 14:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak já jdu na plastiku někdy během dubna a to nejen zadní stěny ale i čípku, do té doby mám léky na přeléčení, aby byla sliznice v pořádku, až na to půjdu. no tak uvidíme, je to zákrok trvající půl hodiny a pak to asi týden dost bolí a krvácí a pak se to den za dnem zlepšuje.

a taky to mas po porodu? jak dlouho po porodu jsi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.13 15:11

Sedm měsíců

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.13 15:16

Ahoj, tady druhy anonym!
Tak jsem byla dnes u gynekologa a na plastiku to ted nevypada.. Sice mi nesrostl nástřih, ale protože plánujeme druhé dítě za rok (počít za rok), tak to prý necháme - aspon se mi bude prý líp rodit.. A po pristim porodu mi to zasiji dukladneji.. A poud by to nepomohlo, tak bych sla potom na plastiku - ale jen „vchodu“…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.13 16:13
@Anonymní píše:

I dva najednou by se vešli : :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.13 17:32
@Anonymní píše:
Ahoj, tady druhy anonym!
Tak jsem byla dnes u gynekologa a na plastiku to ted nevypada.. Sice mi nesrostl nástřih, ale protože plánujeme druhé dítě za rok (počít za rok), tak to prý necháme - aspon se mi bude prý líp rodit.. A po pristim porodu mi to zasiji dukladneji.. A poud by to nepomohlo, tak bych sla potom na plastiku - ale jen „vchodu“…

tak že mám větší šanci když nechci v nejbližších letech druhé? uvidíme já tam jdu ve středu no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex