Plastika pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
13.8.15 20:31

@Lenka 80 mam tolik kamosek co si domluvilo cisare… Pak byste rekla, ze jste po plastice a nechcete si ji porusit :) jen me to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
14.8.15 16:31

@Lenka 80 nevim jaky mas vztah se svym gyndarem, ale zkus se zeptat na rovinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.17 22:12

zkušenost 2017

Zdravím vespolek. Mám letos za sebou tuto plastiku, přední i zadní poševní, nový nástřih hráze, zúžení poševního vchodu. A je to zatím dobré, jsem spokojená. Vzhledově je to k nepoznání oproti předchozímu stavu! Pokud najdete na tuto operaci někoho zkušeného, tak pak ji vřele doporučuji. Jen je dobré se připravit na to, že to dost bolí, mě to bolelo více než rozsáhlé šití po porodu, ale měla jsem to kompletní plastiku (mnohé ženy potřebují jen buď zadní, nebo přední), takže toho bolavého tam mám opravdu dost. Vše se ale krásně hojilo a ještě hojí, takže mám radost. Prvních pět dní bylo nejhorších. Nepřipouštím si, že se mi to vrátí do předchozího stavu, prostě věřím a mám naději, že teď už to bude fajn. Kdybychom měli další děti, tak bych šla císařem.

• Citovat
  • Upravit
2450
25.3.17 00:08

No a co jako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 13:22

Obnovuju diskuzi prosiiim holky muzete mi napsat jmeno lekare ktery vam plastiku delal a jak to dopadlo dekujiii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 13:55

Já jsem obnovovala diskuzi v březnu, kdy jsem měla pár týdnů od operace. Jsem velmi spokojená, výsledek je super. Operoval mě v Ostravě ve fakultce MUDr. Gartner.

• Citovat
  • Upravit
59
7.8.17 20:52

Ja jsem objednana pristi mesic na plastiku pochvy do gyncentra Hloubetin k Mudr. Pichovi. Kdo uz jste na tom byl, budu rada za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 18:10
@Anonymní píše:
Zdravím vespolek. Mám letos za sebou tuto plastiku, přední i zadní poševní, nový nástřih hráze, zúžení poševního vchodu. A je to zatím dobré, jsem spokojená. Vzhledově je to k nepoznání oproti předchozímu stavu! Pokud najdete na tuto operaci někoho zkušeného, tak pak ji vřele doporučuji. Jen je dobré se připravit na to, že to dost bolí, mě to bolelo více než rozsáhlé šití po porodu, ale měla jsem to kompletní plastiku (mnohé ženy potřebují jen buď zadní, nebo přední), takže toho bolavého tam mám opravdu dost. Vše se ale krásně hojilo a ještě hojí, takže mám radost. Prvních pět dní bylo nejhorších. Nepřipouštím si, že se mi to vrátí do předchozího stavu, prostě věřím a mám naději, že teď už to bude fajn. Kdybychom měli další děti, tak bych šla císařem.

Ahoj můžes mi prosim napsat kde a kto te operoval? A taky jak sis vyzadala predni plastiku? Ja jsem chcela tak vsechny predni i zadni ale byla jsem je na zadni a vysledek k nicemu :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.8.17 21:21
@Hasil píše:
Ja jsem objednana pristi mesic na plastiku pochvy do gyncentra Hloubetin k Mudr. Pichovi. Kdo uz jste na tom byl, budu rada za zkusenosti.

dr. Pícha je na gynekoplastickou chirurgii jednička. Budeš v dobrých rukou. Má sice trochu svérázný humor, aloe to Tě nesmí vystrašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.8.17 21:43
@Burj Chalifa píše:
dr. Pícha je na gynekoplastickou chirurgii jednička. Budeš v dobrých rukou. Má sice trochu svérázný humor, aloe to Tě nesmí vystrašit.

Díky moc. To jsem potřebovala slyšet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.8.17 21:57
@Hasil píše:
Díky moc. To jsem potřebovala slyšet!!!

neboj. K tomu humoru ( pane primáři, to je tak hezky udělaný spodek, že lituji, že to nemohu ukazovat na potkání :lol:, tak to je legrace na obou stranách…).S humorem jde u lékařů všeobecně všechno lépe. To platí i pro pana primáře Píchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 22:00
@Anonymní píše:
Ahoj můžes mi prosim napsat kde a kto te operoval? A taky jak sis vyzadala predni plastiku? Ja jsem chcela tak vsechny predni i zadni ale byla jsem je na zadni a vysledek k nicemu :zed: :zed:

Ahoj, nevím, zda jsme si psaly už ve zprávě, ale mě operoval ten pan doktor Gartner z Ostravy a přední i zadní plastika byla jasně indikovaná právě jím. Já sama jsem si to nedokázala identifikovat nebo říct, co mám chtít, on to odhadl a určil naprosto přesně sám.

• Citovat
  • Upravit
59
10.8.17 22:09
@Burj Chalifa píše:
neboj. K tomu humoru ( pane primáři, to je tak hezky udělaný spodek, že lituji, že to nemohu ukazovat na potkání :lol:, tak to je legrace na obou stranách…).S humorem jde u lékařů všeobecně všechno lépe. To platí i pro pana primáře Píchu.

Už jsem to konzultovala u vícero lékařů a Dr. Pícha se mi zdál ze všech nejlepší, byla s ním sranda a spodek prý budu mít opět výstavní do časopisu jako 18ctka. Ale chci se ujistit, že nedělám kravinu a nebudu litovat. S lékaři mám strašně špatnou zkušenost. Operoval tě také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.17 12:55

Plastika pochvy

Ahoj, mám přítelkyni a rád bych aby byla tam dole jako cheesburger, nevím jak to napsat, ale aby se na pochvu lépe dívalo 8o :lol: jak jí mám říct jestli by nechtěla na plastickou operaci, aby se na to dalo lépe brejlit :jazyk: a případně se s tím více mazlit a všechno co mne napadne :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.18 00:03

Prosim nejake nove zkusenosti. Nejlip Ostrava.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex