Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám přítelkyni a rád bych aby byla tam dole jako cheesburger, nevím jak to napsat, ale aby se na pochvu lépe dívalo![]()
jak jí mám říct jestli by nechtěla na plastickou operaci, aby se na to dalo lépe brejlit
a případně se s tím více mazlit a všechno co mne napadne
Řekni ji, „hele kotě, musíš si nechat zkrátit pysky, protože to má sjak plachty na lodi a to se fakt nedá i když máš duši, srdce atd, tak při pohledu do tvého“ niterneho nitra" se mi chce zvracet. "
Ahoj, když čtu ty některé špatné zkušenosti, tak mě až mrazí. Já absolvovala plastiku pochvy a takovéto problémy jsem neměla. Je to snad výběrem doktora nebo tím, jak kdo snaží zásahy do těla? Pokud ještě někdo váhá, kam jít, za sebe mohu určitě doporučit doktora Otčenáška ( http://www.labioplastika-praha.cz/ ). Nejprve pár konzultací, řekla jsem mu vše narovinu, to že byste zatajovala operaci do doby, než jdete na sál nebo před plastickým chirurgem. To je trochu moc. Každý lékař potřebuje vědět naprosto vše, aby mohl být jeho výkon bez problémů a dopadl v pořádku. Tím naopak škodíte víc sobě. Po operaci se to nějakou dobu hojilo, ukázal mi pár cviků, které jsem doma poctivě cvičila. Mastičky, hygiena - všechno bylo a neměla jsem jediný problém.
@AlenaKor Ahoj,jakou mastičku si požívala prosím? Právě teď ležím po plastice ( přední stěna+zadní stěna+hráz) v nemocnici a ráda bych tomu hojení taky trošku pomohla. Dekuji
@Anonymní píše:
Tak to nevím, já tam totiž byla na labioplastice, kterou jsem si hradila sama. nicméně po narkoze za mnou přišel pan primář a řekl mi, že když viděl, jak mám zjizvený a zrasovaný zbytek( jizva po nástřihu a plastika už nevím které stěny poševní, tak mu to nedalo a opravil a přešil komplet všechno. Nedoplácela jsem nic navíc, bylo to jeho momentální rozhodnutí během operace.Ale jsem mu vděčná, spodek mám tedy výstavní po všech stránkách. Včetně funkce. Nutno ale podotknout, že od porodu k tomuto zákroku uplynulo 16 let.
Dobrý den mam asi ten Samy problém a taky cca 13 let zpetne ale je to horší čím dal vic muzu se zeptat kde jste byla dekuji případně kontakt diky moc ![]()