Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, zrovna nedávno jsem nad tím taky přemýšlela. Pomalu a jistě bude ten, kdo nemé plastiky a úpravy za socku
. Nevím, co s tím, stává se to jakýmsi symbolem peněz a postavení. Přitom to někdy ani estetické není.
Nevim, já znám jen jednu holku co má plastiku prsou, a hezčí to bylo předtím. Platila si ji sama. Je mi celkem fuk, co si kdo dělá s tělem, já o plastice prsou uvažovala až dokojím (zpevnit, ne zvětšit), ale takovejch peněz a bolesti kvůli takový blbosti…
Stárnutí bránit nechci, vrásky jsou cool ![]()
Jo, posunuli jsme se. Sama jsem rada, že to v mé komunite nefrčí, max. botox, obočí, neinvazivni zakroky, a zahraniční kolegyne na západe spíš naopak, nenamalovane, culik a nazdar, jinak bych šla taky do depky
![]()
Vždycky můžeš odolat a najít si svou cílovku nebo prostě ‚být jiná‘. To chce teda osobnost ![]()
Já teda neznám nikoho s plastikou, ani si nevzpomínám, že bych o něčem takovém někoho slyšela mluvit.. asi mě to nějak míjí a i překvapuje, že by to měl být až takový standard. ![]()
No je mi 35, takže žádná extra deprese… jsem tlusta, ale zas alespoň nemám vrásky, protože ty vyhladí tuk… aktuálně v procesu hubnuti, takže za rok budu mít normální postavu a obličej jako baset
ale jinak okolo sebe plastiky nemám. Spis co se udržují a chodí na kosmetiku pravidelne. Jedine co jsem zvažovala, tak úprava prsou po dokojeni, ale vzhledem k tomu jak mi druhé těhotenství zdevastovalo břicho, tak mi nějaký prsa už můžou byt fuk
čím jsem starší, tím je mi to víc jedno. Ne jak vypadam v tom co muzu ovlivnit, samosebou chci byt zas pevnější jako před detma, častěji se líčit atp… ale nějak me nevzrusuje, ze mám na rukou jizvy a pokleslejsi víčka než ve 20. Nebo můj mambulaty nos, kriva pusa… to je mi fuk.
Taky je všechny vyrábí jak podle jedné šablony
každému se líbí něco jiného, já věřím, že pánové se na něco takového rádi podívají, ale doma by to nejspíš nechtěli? Možná proto, že by na to neměli?
nevím no, základ je asi se s ostatními tolik nesrovnávat a jet si to svoje. Jinak proti tomu nic nemám, ovšem jak všechny ty holky vypadají stejně a ve 20 třeba jak udržovaný čtyřicítky mě celkem děsí.
Asi je to standard v tvém společenském okruhu.
Já neznám osobně takového vůbec nikoho a to si myslím, že mám okruh přátel a známých hodně široký. Ale nejspíš se s tím tvým zcela míjí.
Žádné úpravy nemám. A méněcenně se určitě necítím. Některé úpravy, pokud jsou vkusné a decentní, se mi na ženách líbí. Je každého věc, jaké zákroky podstoupí nebo kdo mu je financuje…
@Kolicek95 píše:
Já teda neznám nikoho s plastikou, ani si nevzpomínám, že bych o něčem takovém někoho slyšela mluvit.. asi mě to nějak míjí a i překvapuje, že by to měl být až takový standard.
Tak on to většinou nikdo do světa netroubí
. I ty celebrity jsou schopné se do krve hádat, že si nic udělat nenechaly a přitom už si ani nejsou podobné.
Tímto zdravím Petru Janů, která nejdří zaplatila spoustu peněz, aby vypadala jako oteklý křeček a pak zaplatila znovu, aby ji uvedli do původního stavu ![]()
@klamonožka píše:
Asi je to standard v tvém společenském okruhu.Já neznám osobně takového vůbec nikoho a to si myslím, že mám okruh přátel a známých hodně široký. Ale nejspíš se s tím tvým zcela míjí.
V mém okolí (v práci) jsem znala jen 1 paní s plastikou, myslela jsem, že jí je tak 35-40 a bylo jí přes 60. Dozvěděla jsem se to náhodou, jí to fakt seklo, měla i dobrou postavu etc. Jinak tedy (asi) také nikoho s plastikou neznám.
Ja to teda vidim jen v bulvaru a na sockach…v mém okolí ne. Je dost odstrašujících případů, takže není důvod, proč se do toho pouštět ![]()
Moc koukáš na instáč a málo kolem sebe. S plastikou znám tři lidi - jeden opravenej zlomenej nos, jedny prsa a jedna plastika břicha po zhubnutí. Nic, co by vypadalo jako trend. Asi žiju v moc reálným světě…
@brisco píše:
Tak on to většinou nikdo do světa netroubí. I ty celebrity jsou schopné se do krve hádat, že si nic udělat nenechaly a přitom už si ani nejsou podobné.
Tímto zdravím Petru Janů, která nejdří zaplatila spoustu peněz, aby vypadala jako oteklý křeček a pak zaplatila znovu, aby ji uvedli do původního stavu
No zrovna ona se nechala napálit a nacpali do ní látku, se kterou se dělají zubní implantáty.. budeme doufat, že bude jakž takž vypadat ještě dlouho, protože s tím může mít problémy do konce života. Tolik asi k touze celebrit nikdy nezestárnout ![]()
Vnímáte to kolem sebe taky? Dřív si sem-tam někdo nechal opravit orlí nos, případně zvětšit prsa, dneska je samozřejmostí vyhlazené čelo, přešité obočí, miniaturní nosy, nafouknutá pusa… jak to vnímáte?
Já sama, jelikož jsem ještě ve věku, kdy je pro mě vzhled dost důležitý, jsem trochu na zcestí, protože sice se o sebe dost starám, cvičím, umím se hezky obléknout a nalíčit… ale vedle těchto holek si připadám jak šmudla nebo prostě o level výš. Nechce se mi podstupovat operace, píchat do sebe jehly atp, ale vidím, že to už je dneska pomalu nezbytnost?
Pořád slyším, že se tohle vladtně chlapům nelíbí, ale vzhledem k tomu, že tyhle úpravy VĚTŠINOU (neberte so nikdo osobně, vím, že spousta slečen si to platí samo) financují partneři, tak to asi nebude tak úplně pravda? Plus jsem si nevšimla, že by tyto dámy měly málo obdivovatelů.
Jak na to koukáte vy?