Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neila píše:
@HornyHippo když je to tak boží, tak proč si ty i tví kolegové nepořídíte domů taky duck face girl, ale dáváte přednost přirozenosti?Co vás děsí víc - že byste to museli cvakat nebo co z toho vyleze v pozdějším věku?
Já už duck face přítelkyni měl, a je pravda že mě vyměnila za pracháče, protože se pro ni plastiky staly stylem života, ale budoucnost to stejně nemělo, ale já si to užil a ničeho nelituju ![]()
A kolegové, ti u manželky se oceňují jiné kvality. Třeba ta už v několika diskuzích zmiňovaná svíčková. A na tyhle blbosti mají milenky.
@HornyHippo píše:
Já už duck face přítelkyni měl, a je pravda že mě vyměnila za pracháče, protože se pro ni plastiky staly stylem života, ale budoucnost to stejně nemělo, ale já si to užil a ničeho nelituju
A kolegové, ti u manželky se oceňují jiné kvality. Třeba ta už v několika diskuzích zmiňovaná svíčková. A na tyhle blbosti mají milenky.
Aha, takže ty plastový ženský jsou vlastně takový kur.vy ![]()
To je taková škoda, že nikdo nevymyslel silikonový implantát do mozku, který by dodal rozumu. Minimálně jedné osobě by to velmi prospělo
.
Proč se ty výplně rtů hned ženou do extrému alá duck face? Vždyť výplň rtů, trochu botoxu v čele, apod. má dneska kde kdo a nemusí to být mladá insta hvězda, která vypadá jak po opíchání rojem včel. Kolegyňka zrovna tuhle přišla do práce, byla také na výplni rtů, ale ona má své rty poměrně tenké, že po tom zákroku vypadá prostě naprosto přirozeně ![]()
@Mount_Everest píše:
Proč se ty výplně rtů hned ženou do extrému alá duck face? Vždyť výplň rtů, trochu botoxu v čele, apod. má dneska kde kdo a nemusí to být mladá insta hvězda, která vypadá jak po opíchání rojem včel. Kolegyňka zrovna tuhle přišla do práce, byla také na výplni rtů, ale ona má své rty poměrně tenké, že po tom zákroku vypadá prostě naprosto přirozeně
Takhle jsem přišla na tetované oční linky. Všimla jsem si, že je má moje nadřízená. Nemá to nijak výrazné. Ale vypadá, že má pořád upravené oči. To je o skoro 20r. starší. A proč né? Dělá ji to hezké oči. Taky mám tetované linky horní i spodní. Vydrží to na x let. Usnadní to ráno. Dávám jen světlé pastelové stíny, řasenku a hotovo.
Já teď jsem jela metrem s holkou, co měla na puse prisityho kačera. No sila 🦆 ![]()
Příspěvek upraven 10.10.22 v 16:55
Já tedy v okolí nikoho plastikového nemám. Max, že si nechaly udělat holky prsa. Ano, je pravda, že je teď trend se omlazovat, aby byl efekt přirozený. Například já se v budoucnu chystám na vrásku mračivku kyselinou hyaluronovou. Kačeří pusa se mi tedy nikdy nelíbila, ale svým způsobem je mi fuk, jak kdo vypadá. Občas vidím na instagramu umělé dámy, u kterých to jde opravdu vidět, že na sobě nešetří a nelíbí se mi to a tolik úprav bych nechtěla. Každopádně pokud někdo má tu možnost se trošku přikrášlit a omladit, proč ne?
@Mount_Everest píše:
Proč se ty výplně rtů hned ženou do extrému alá duck face? Vždyť výplň rtů, trochu botoxu v čele, apod. má dneska kde kdo a nemusí to být mladá insta hvězda, která vypadá jak po opíchání rojem včel. Kolegyňka zrovna tuhle přišla do práce, byla také na výplni rtů, ale ona má své rty poměrně tenké, že po tom zákroku vypadá prostě naprosto přirozeně
Upřímně, také to nechápu. Sama výplň rtů mám. Jezdím na kliniku do Prahy, kde si doktorka zakládá na přirozenosti. Já měla také jen čárky. A ráda si maluji rty rtěnkou. Sice nemám stále plné rty, ale už jsou výraznější a nikdo by nepoznal, že mám pusu napíchanou. Někomu se třeba kačeří pusa líbí, nevím. Co si hodně všímám, tak ty velké, nepřirozené rty dělají různé kosmetičky, moje doktorka by na to nikdy nepřistoupila a dává vždy raději kyseliny méně
@Kelsey píše:
Takhle jsem přišla na tetované oční linky. Všimla jsem si, že je má moje nadřízená. Nemá to nijak výrazné. Ale vypadá, že má pořád upravené oči. To je o skoro 20r. starší. A proč né? Dělá ji to hezké oči. Taky mám tetované linky horní i spodní. Vydrží to na x let. Usnadní to ráno. Dávám jen světlé pastelové stíny, řasenku a hotovo.
Já o nich uvažovala taky, ale dolní linky si maluju „do oka“, na hranu víčka, a tatér říkal, že tam právě vůbec, to prý je už sliznice, takže nic, rúčo linkuju dál.
V terénu jsem ale postupně viděla tolik časem rozplizlých linek a kontur rtů, že mě to definitivně odradilo. Ta kůže bohužel pořád pracuje a třeba po šede už jsem neviděla nikoho, komu by to zůstalo hezký. ![]()
Nic nic, když tak umejt houbou a znovu! ![]()
@HornyHippo píše:
Jako chlap musím říct že nafouknuté rty u holek jsou fakt boží.
Jinak jsem rád že se z toho stává standard.
A v mém okolí má většina holek a asi 10% mužů nějakou modifikaci, většina holek nejen jednu. Umělá prsa už jsou standard. Ted poslední rok mezi kámoškama letí lifting a implantáty do zadku…
A v jakémsi se to pohybuješ prostředí? Já teda dělám mezi VŠ, ženské od 25 do 60, ale nevím o nikom, kdo by plastiku měl. Možná že jsem na vidlákově. Ale říct, že to má většina??? ![]()
Fakt by mě zajímalo, v jaké branži se děláš, že si kolem tebe všichni napíchali pysky, udělali lifting a velké zadky.
Jako implantáty do zadku, to už mi připadá fakt jako rozcapenost nejvyššího kalibru, pokud se někdo nechce život vyloženě jako Kardashianka.
@vejilka píše:
Upřímně, také to nechápu. Sama výplň rtů mám. Jezdím na kliniku do Prahy, kde si doktorka zakládá na přirozenosti. Já měla také jen čárky. A ráda si maluji rty rtěnkou. Sice nemám stále plné rty, ale už jsou výraznější a nikdo by nepoznal, že mám pusu napíchanou. Někomu se třeba kačeří pusa líbí, nevím. Co si hodně všímám, tak ty velké, nepřirozené rty dělají různé kosmetičky, moje doktorka by na to nikdy nepřistoupila a dává vždy raději kyseliny méně
Přesně tak.
Já jezdím k neuroložce po šedesátce a sama má moc pěknou, přirozeně ženskou pusu - dělá jí to kolegyně. Takže vždycky říkám - nějak tak, jak to máte vy!
![]()
@vejilka píše:
Právě, jakoby neexistovalo nic mezi plastikovou insta královnou a zcela přirozenou holkou, která si snad ani nenamaže pleťový krém. Augmentace prsou, kdy holkám z nulek udělají alespoň něco do podprsenky, zvýraznění rtů jinak naprosto tenkých, zahuštění vlasů u někoho, kdo má s prominutím tři chlupy, apod. To jsou zákroky, které nejsou často ani poznatelné, protože z „bídy“ prostě jen udělají něco přirozeného.
A pokud se někomu líbí duck face, no tak proč ne ![]()
@sirikit píše:
Já o nich uvažovala taky, ale dolní linky si maluju „do oka“, na hranu víčka, a tatér říkal, že tam právě vůbec, to prý je už sliznice, takže nic, rúčo linkuju dál.
V terénu jsem ale postupně viděla tolik časem rozplizlých linek a kontur rtů, že mě to definitivně odradilo. Ta kůže bohužel pořád pracuje a třeba po šede už jsem neviděla nikoho, komu by to zůstalo hezký.
Nic nic, když tak umejt houbou a znovu!
Já z toho mám právě taky strach, i z toho obočí, jsem o tom uvažovala, ale když skoro nikdo to podle mě nemá udělané přirozeně. To tak jeden ze sta, jinak je to na všech hrůza - podle mě.
@sirikit píše:
Přesně tak.
Já jezdím k neuroložce po šedesátce a sama má moc pěknou, přirozeně ženskou pusu - dělá jí to kolegyně. Takže vždycky říkám - nějak tak, jak to máte vy!![]()
Neuroložka ti píchá pusu? ![]()
Sem netušila, že i takoví odborníci dělají plastické zákroky.