Plastiky jako dnešní standard

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
10.10.22 17:16

@sirikit mi to dělala kosmetička, která se na linky zaměřuje. Jiné tři kolegyně mají teď nedávno tetované tmavě zelenou. Horní i dolní linky. Taky to vypadá hezky. Nemusí používat vůbec stíny. Já mám tence černou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76155
10.10.22 17:18
@bigl píše:
Neuroložka ti píchá pusu? 8o
Sem netušila, že i takoví odborníci dělají plastické zákroky.

Jojo.
A tuhle v okresním městě jsem na dveřích neurologie na poliklinice koukala, že zdaleka není jediná (byla jsem tam pracovně).

http://www.mudrbrychtova.cz/

Baba vypadá dobře, že?
Sama svým službám nejlepší reklamou.
Ale na ta víčka a minilift jsem byla jinde.

Příspěvek upraven 10.10.22 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
10.10.22 17:20
@sirikit píše:
Jojo.
A tuhle v okresním městě jsem na dveřích neurologie na poliklinice koukala, že zdaleka není jediná (byla jsem tam pracovně).http://www.mudrbrychtova.cz/

Jak často se na to chodí? Já bych měla právě hrůzu z toho kačera, toho bych se fakt bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76155
10.10.22 17:23
@bigl píše:
Jak často se na to chodí? Já bych měla právě hrůzu z toho kačera, toho bych se fakt bála.

Může se tak nějak po půl roce? :think:
Ono to zas navěky nevydrží, ta výplň se postupně vstřebává.
Já si zaběhnu na doplnění třeba 1× ročně, na kačera nejsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76155
10.10.22 17:31
@Kelsey píše:
@sirikit mi to dělala kosmetička, která se na linky zaměřuje. Jiné tři kolegyně mají teď nedávno tetované tmavě zelenou. Horní i dolní linky. Taky to vypadá hezky. Nemusí používat vůbec stíny. Já mám tence černou.

Pošli fotky do SZ, přísahám, že nezneužiju! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Četla jsem jen úvodní příspěvěk, tak snad už nebudu o tolik mimo. Sama jsem měla ze svého židovského frňáku komplex, ptala jsem se manžela, jestli si jako nevšiml, že ho mám? A on že ne. Nevšiml. Kdybych měla upravený jako každá, tlamu jako každá - jak by pak poznal, která je ta jeho? Dnes se pyšně NOSím, protože veliký frňák velikého ducha značí :pankac: Menší by mi jistě slušel, ale já už s ním nemám problém, předělat jsem si ho chtěla nechat, když jsem byla zoufalá bez lásky a toužila být dost dobrá pro povrchního blbečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323

.

Příspěvek upraven 10.10.22 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

No, plastika je podle mě skvělý sluha, ale špatný pán. Když některá potřebuje zmenšit prsa, protože ji bolí záda, nebo zmenšit nebo narovnat nos, aby se dotyčný(á) cítila dobře a pomohlo to i psychice, tak je to super. Proč by se člověk nemohl fyzicky vylepšit, když to jde a neublíží? Horší je, když se z toho stane posedlost, která z člověka udělá chodící reklamu na umělý nevkus. Pak už to není o vzhledu, ale o psychických problémech neb o neschopnosti, přijmou sebe sama. A ano, z plastik se stává standard, stejně jako z mnoha jiných věcí, to je normální, doba nikdy nekráčí dozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76155
10.10.22 17:37

@bigl Tahle Brychtová invazivku vůbec nedělá, pokud tedy jehličky nepovažuješ za invazivní zákrok. Naopak tahala rozumy ze mě, kde jsem byla, že to mám dobrý a že právě ta kolegyně, která se jí stará o obličej, říkala, že už to bude chtít skalpel, protože ta kůže holt přebývá. :roll: :nevim:
Botox donekonečna není řešením a třeba já z něj nadšená nejsem ani trochu. (zkusila jsem a už nebudu, protože na mimice trvám i za cenu vrásek na čele).
Tak asi řešila, kam nejlíp si zaběhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.10.22 18:05
@HornyHippo píše:
Já už duck face přítelkyni měl, a je pravda že mě vyměnila za pracháče, protože se pro ni plastiky staly stylem života, ale budoucnost to stejně nemělo, ale já si to užil a ničeho nelituju :D
A kolegové, ti u manželky se oceňují jiné kvality. Třeba ta už v několika diskuzích zmiňovaná svíčková. A na tyhle blbosti mají milenky.

nedělej ze všech chlapů pitomce bez vkusu :mrgreen: Je vás dost, ale naštěstí ne všichni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39198
10.10.22 18:07
@Mount_Everest píše:
Právě, jakoby neexistovalo nic mezi plastikovou insta královnou a zcela přirozenou holkou, která si snad ani nenamaže pleťový krém. Augmentace prsou, kdy holkám z nulek udělají alespoň něco do podprsenky, zvýraznění rtů jinak naprosto tenkých, zahuštění vlasů u někoho, kdo má s prominutím tři chlupy, apod. To jsou zákroky, které nejsou často ani poznatelné, protože z „bídy“ prostě jen udělají něco přirozeného.A pokud se někomu líbí duck face, no tak proč ne :nevim:

Prirozenou az na tu vpichanou chemii, myslis? Ja teda zatim poznala zvetseny rty pokazde. Vsechny si myslely a pripadaly prirozene. :mrgreen: Ne ze by jich bylo tolik, ale v praci jsem se zatim vzdycky trefila. :nevim: A nebyly to zadny 🦆, to je teda fakt.
Je to zajimavy sledovat. Protoze zatim jsem teda nemela pocit, ze by to tem holkam (a bavim se opravdu o holkach do triceti) nejak extra ke krase pomohlo. Hezci byly vetsinou pred.

Příspěvek upraven 10.10.22 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.22 18:08

No ja mam udelane prsa, nos, rty, chodim na botox a v mem okoli jsem jedina. Vsechny zakroky mam udelane maximalne priozene, poznat nejdou. Extra pysky a barbie nosy znam jenom z medii, tak mozna mezi celebritama a na instagramu to boom je. podle me, pokud je plastika prvni, ceho si na te osobe vsimnete, tak je spatne udelalana.

• Citovat
  • Upravit
16186
10.10.22 18:13
@Anonymní píše:
No ja mam udelane prsa, nos, rty, chodim na botox a v mem okoli jsem jedina. Vsechny zakroky mam udelane maximalne priozene, poznat nejdou. Extra pysky a barbie nosy znam jenom z medii, tak mozna mezi celebritama a na instagramu to boom je. podle me, pokud je plastika prvni, ceho si na te osobe vsimnete, tak je spatne udelalana.

kozy jdou poznat vždycky, pokud tam je implantát. I když jsou to jedničky z 0. To je prostě fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
10.10.22 18:28
@AvajBr píše:
Prirozenou az na tu vpichanou chemii, myslis? Ja teda zatim poznala zvetseny rty pokazde. Vsechny si myslely a pripadaly prirozene. :mrgreen: Ne ze by jich bylo tolik, ale v praci jsem se zatim vzdycky trefila. :nevim: A nebyly to zadny 🦆, to je teda fakt.
Je to zajimavy sledovat. Protoze zatim jsem teda nemela pocit, ze by to tem holkam (a bavim se opravdu o holkach do triceti) nejak extra ke krase pomohlo. Hezci byly vetsinou pred.Příspěvek upraven 10.10.22 v 18:22

Chemie je dneska všude, i v pleťovém krému, který hojně všechny používáme. A to, jestli jim to pomohlo, záleží na jejich pocitu. Pokud se ony cítí lépe a krásnější, tak proč ne?

Nerozumím tomu hanění estetických zákroků. Když ta možnost tady je a někomu pomůže cítit se lépe, co je na tom špatně. To je jako by na ženskou někdo koukal skrz prsty, že si barví vlasy a lakuje nehty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39198
10.10.22 18:56

No, jestli je chemie vsude, proc si ji nedodat do tela jeste vic, to je logika. :roll: My treba doma pouzivame co nejvic prirodni kosmetiky, postupne nahrazuji i dekorativku. Takze tohle by slo uplne mimo me přesvědčení. Po pobytu na onku se na to proste uz divam jinak.
Jinak ja nic nehanim. Psala jsem, ze je to kazdeho vec ve vysledku. plastiky u mladych holek jsou proste diskutabilni. A ten pocit prirozenosti mi přijde spis takove to vsugerovavani si a presvedcovani sama sebe. Ale to asi zas souvisi se sebevedomim cloveka, co na tu plastiku jde a řeší si tim nejaky svuj osobni problem. Pokud mu to pomaha, tak je to fajn. :nevim:

Je toho teď rozhodne vic videt, na to se ptala zakladatelka a na to ja primarne odpovidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová