Plastové sáňky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
11.11.11 21:41
Hodaka píše:
Zebra píše:
Hodaka píše:
Saxana22 píše:
Hodaka: to jezdí moc rychle :mrgreen:
Zebra má čtyři nohy, to ubrzdí :lol:
kopýtka na sněhu kloužou :jazyk:
když by jel i pan Zebra tak máte nožiček 8, a to už ubrzdíte, neříkej že ne :think: :lol:

jako kdybys nevěděla, že kdyby jel p.Zebra, tak se to ani nerozjede nebo to zkolabuje :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
25.1.14 16:27

Teď tu zrovna sedím a vybírám plastové sáně a nemůžu se rozhodnout :-(

http://detske-boby-sane.heureka.cz/…specifikace/#… ty jsou české výroby, mají vyšší nosnost a mají úložný prostor. Ale vadí mi divné umístění úchytů a ta hranatost.

http://detske-boby-sane.heureka.cz/…specifikace/#… ty mají nižší nosnost, ale i když udávají 40 kg, prý na tom normálně sáňkují i dospělí s děckem. Líbí se mi ty úchyty, ale nevím, zda to není méně odolné než ty předchozí (ty mi připadají takové „pořádné“).

Děti máme dvě, nevím, zda nekoupit dvoje - co když budu chtít jet s nimi a bude s námi i manžel - to se pak ty děti o to perou? :-)

Celkově se mi víc líbí ty druhé, ale bojím se, aby to vydrželo.

PS: a nevíte, zda jsou některé z nich stohovatelné? :-)

Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
25.1.14 16:40

Ty první jsme měli ještě když jsem byla malá a jezdilo se na nich fakt suprově. děti jsme se vešli 3 a nebo dítko (hodně malý) s dospělím. Možná bych radši koupila dvoje aby se nehádali ale to je na tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
25.1.14 16:53

@sovicka1 jéé, ty první jsme také měli jako děti. Pamatuju si, jak se dávaly věci do toho úložného prostoru. Takže za mě jednoznačně ty první - byly super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
25.1.14 17:22

@sovicka1 My máme ty druhý, ale u těch prnvích mi přijde, že se dítě bude asi líp držet v těch rukavicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
25.1.14 19:39

Mne na uchopeni prijdou lepsi ty druhe, ale beru to jen podle obrazku… Jaji sly by stohovat?

Ja se u tech prvnich bojim toho, jak dobre se to dite drzi, kdyz jsou ty uchyty takhle kolmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
25.1.14 23:04

@sovicka1 máme ty první a jsou super, pevný, vysoko (takže dítě nesedí na zemi), s úchytama problém není. Měly jsme je i jako děti a žádný problém. Stohovat se podle mně moc nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
26.1.14 14:08
@sovicka1 píše:
Mne na uchopeni prijdou lepsi ty druhe, ale beru to jen podle obrazku… Jaji sly by stohovat?Ja se u tech prvnich bojim toho, jak dobre se to dite drzi, kdyz jsou ty uchyty takhle kolmo.

Od oka bych tipla, ze jsou stohovatelne, ale podivat se na ne ted nemuzu, jsou zabarikadovane v garazi u stropu:-). U tech nasich sani mely decka jako mensi problem s drzenim, protoze v tech tlustych palcakach ta rucicka se jim hur jakoby ohla okolo toho plastu, proto mi to madlo na ty mensi deti prijde u tech druhy lepsi. Jak budou vetsi, tak uz je to asi jedno. Risa se na nich drzi dobre. Loni mel Robin problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
27.1.14 13:41

Tak kamzík stohovatelné nejsou a pinguin ano. Ještě si ujasním, zda chci fakt dvoje - a pokud jo, jdu do Pinguin. Snad něco vydržej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák