Jakou postel koupit na chvilku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2282
9.11.11 14:17

Jakou postel koupit na chvilku?

Ahoj holky,náš malej se bude už konečně stěhovat z postýlky do postele.Je mu skoro 2,5 roku.
Nevím jakou postel koupit.Zda normální a nebo nějakou menší cca 150cm,jestli se zábranou a nebo bez.Co vám se osvědčilo?
Ta postýlka bude sloužit cca 3 roky a pak se budeme stěhovat do baráku,takže se bude kupovat jiná.To bych už pak možná koupila tu větší.Teď bude mít syn pokojíček,ale je jen takovej malinkej,tak se mi tam moc nechce velká postel dávat.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veverunka11
9.11.11 14:21

stačí malá a do baráku bych koupili normoš

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
9.11.11 14:25

vymaž si tu diskuzi navíc,dokud nikdo neodpověděl

• Citovat
  • Upravit
PaPTnepřihlášená
9.11.11 14:38

Já myslím že by stačila bez zábrany, můj bratránek je v normal postely od tří let…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
9.11.11 14:41

v tvém případě bych koupila malou postel a do baráku pak normální
malou postel určitě se zábranou, ušetříš si tak spousty nervů, nebudeš muset k posteli dávat židle :mrgreen: a dítě ti nespadne na zem.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
9.11.11 14:44
Dolby píše:
Ahoj holky,náš malej se bude už konečně stěhovat z postýlky do postele.Je mu skoro 2,5 roku.
Nevím jakou postel koupit.Zda normální a nebo nějakou menší cca 150cm,jestli se zábranou a nebo bez.Co vám se osvědčilo?
Ta postýlka bude sloužit cca 3 roky a pak se budeme stěhovat do baráku,takže se bude kupovat jiná.To bych už pak možná koupila tu větší.Teď bude mít syn pokojíček,ale je jen takovej malinkej,tak se mi tam moc nechce velká postel dávat.
Děkuji.

my máme z ikea menší 150 i se zábranou

• Citovat
  • Upravit
4024
9.11.11 14:47

Já bych už rovnou koupila velkou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.11 14:57

Taky bych koupila velkou. A proč by se s váma nemohla stěhovat i postel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.11.11 15:00

Ahoj, ja bych ve Vasem pripade koupila tu mensi, pises, ze pokojicek je malinky a budete v nem jeste 3 roky. To se Vam tam ditko urcite vejde.
Jako byt to max.na rok, uz bych zvazovala, jestli to radsi nevydrzet s mistem a nejit rovnou do velky a s tou se i prestehovat, ale ve Vasen pripade na takovou dobu jeste hlasuju pro mensi 160cm. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.11.11 15:02

No a se zabranou, samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.11.11 15:15
Aladina píše:

Pak mu do baráku chceme koupit pokojít v celé sadě.A nejspíš s tou postelí nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.11.11 15:16

Tak jsem se rozhodla pro zábranu a ještě musím pokoj přeměřit a rozhodnout velikost.Byla bych ráda,kdyby náhodou,tak abych se k malému vešla i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.11.11 15:18
Dolby píše:
Aladina píše:
Pak mu do baráku chceme koupit pokojít v celé sadě.A nejspíš s tou postelí nahoře.

Tak tim spis bych ted volila tu mensi postel.
Jinak mam dilema stejny, jen z jinych duvodu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
9.11.11 16:01

ahoj, dnes mi přišla tato: http://aukro.cz/…7407679.html a jsem s ní prozatím spokojená, vypadá dobře a malej na ní řádí a vejdu se do ní i já, je to 160×70cm, malýmu jsou 2 roky a myslím, že mu vydrží. Zábrana se dá sundat, montáž není nijak složitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák