Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
myslím, že máš vše, osobně bych počkala s odsávačkou, jelikož nikdy nevíš
a dokoupit jí může manžel vždycky ![]()
A myslíte,že se bez toho fusaku obejdu?máme do kočárku nové dečky,takové jemné chlupaté.
Asi máš všechno a když na něco ještě přijdeš,tak busdeš dokupovat průběžně.
ahoj. mám taky holku narozenou v únoru a fusak jsme využívali prakticky ihned po příjezdu z porodnice, bez něj to ani nešlo. Odsávačku jsem taky pořizovala až po porodu. Jinak nevím, zda do kosmetiky zařazuješ i líh, opthalmoseptonex, buničité čtverečky, vatičky do uší
Tohle je taky fajn mít, ostatní léky na teploty a tak už se dají vklidu dokoupit po porodu, ale v tom únoru bývají dost chřipky, tak je dobré mít vše doma, aby člověk nemusel mezi ty bacily ![]()
Autosedačka? Nůžtičky na nehty? Monitor dechu? Taky si myslím, že fusak budeš potřebovat a možná i zavinovačku nebo něco do autosedačky.
Taky mám mimčo narozené v únoru a fusak jsem teda využívala ze začátku dost. Do autosedačky jsem oblékala kombinézu a ještě na vrch deku. Ono je v únoru ještě poměrně dost velká zima.
levmah28 píše:
A myslíte,že se bez toho fusaku obejdu?máme do kočárku nové dečky,takové jemné chlupaté.
Myslim si, ze fusak je v unoru pro novorezene nutny…
kup si uz takovy, ktery vyuzijes i pristi zimu!!!
Emitex, Womar a urcite plno jinych znacek delaji verze, ktere pouzijes do hluboke korby a potpm na starsi ditko! ![]()
Autosedacku asi ani pripominat nemusime ![]()
Ja jsem odsavacku mela, koupila jsem si obycejnou rucni z Teska (cca 250 kc) a udelala mi perfektni sluzbu!
I nejakou tu lahvicku a malou davku UM (koupis v lekarne asi za 20 Kc) jsem mela pro strycka prihodu doma.
A taky nejakou teplou kombinezku do autosoedacky. A taky jsem hodne vyuzila medvidka, ktery se natahne a hraje melodii.
Kosmetiky moc nekupuj, do zacatku je pro mimco nejlepsi obycejna voda na koupani, max nejaky olejik na telo a kremi na prdelku - tak jsem to alespon mela ja.
A hodne deti ma rado zavinovacku - na pevno.
Zavinovačky mám,i vajíčko.Nůžky mám v kosmetice,i ten líh mám napsaný
měla jsem vyhlédlý emitex,prej jde dát i do vajíčka,tak ho omrknu.
Jo jo, zavinovačka taky super, první měsíce spala jen v tom a přikritá dekou
S kosmetikou souhlasím, do teď používám jen dětský olej a mast proti opruzeninám, teď už asi začnu i krém do mrazů.
fusak budeš potřebovat zcela jednoznačně, mimčo neudrží teplo (lze mít i fusak do autosedačky), dobré jsou ponožky na dupajdy i doma - opět - mají studené nohy. Na ven: Rukavičky, body, dupačky, kabátek (mikina, svetr), kombinézu, čepici. Když byla fakt zima, tak jsem dávala lehčí deku pod fusak a na fusak ještě španělskou deku a bylo to tak akorát (myslím tím teplotu od -1 do -10). Na doma - body, dupačky, mikina, overal na spaní a počítej s tím, že se mimčo dokáže poblinkat a pokajdit tolikrát, že večer nebudeš mít čisté prádlo. Postýlku + povlečení do ní - alespoň dvoje, matraci, nepropustné prostěradlo (nebo nepropustnou podložku), deku, rychlozavinovačku. Odsávačku na rýmu (dobrá je na vysavač), kartáček na vlasy, kosmetiku, teploměr do vody i na horečku, základní léky na horečku a rýmu, osušky 2×, pleny, pokud máte větší byt tak chůvičku, plenu na přebalovací pult (je studený), hračky, chrastítka…
Tak vysavač máme,ale ten ruční worverk,a tým to určo nepůje.Ještě musím koupit ty dupačky,a něco malému na spaní.Barčo dík.
me teda skoro vsechny maminy co jsem se ptala rekly ze fusak vubec neni dulezitej kdyz mame kombinezy a primo tlustou deku (skoro jako perinu) do kocarku, tak mam k tomu kupovat i ten fusak? prijde mi to strasne moc mit mimi oblecene, pres to kombinezu, deku a jeste fusak, by se mi uvaril ne? ![]()
Ahoj maminky.Můj manžel do mě hučí,a pořád se ptá,jestli máme pro mimi vše koupené.Mám udělaný seznam co mám ještě koupit.Máme kočárek,postýlku,vaničku,přebalovací pult.A oblečení pro mimi mám,a ještě budu dokupovat.Látkové pleny taky mám.Chybí mi:odsávačka,plenky,kosmetika a fusak.Jinak by mě zajímalo jestli je to vše na zimní miminko.Čekáme v únoru,tak mám trochu zmatek v oblečení,pořád si lámu hlavu do čeho ho budu oblékat,tak aby mi něco nechybělo.Myslíte,že máme tak zhruba všechno?
děkuji.