Zase ta výbavička...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
8.11.11 14:37
Lilišák píše:
me teda skoro vsechny maminy co jsem se ptala rekly ze fusak vubec neni dulezitej kdyz mame kombinezy a primo tlustou deku (skoro jako perinu) do kocarku, tak mam k tomu kupovat i ten fusak? prijde mi to strasne moc mit mimi oblecene, pres to kombinezu, deku a jeste fusak, by se mi uvaril ne? :think:

když jsem byla venku víc jak hodinu při -10, tak jsem za fusak byla ráda. Měla jsem zimní mimino a bez fusaku by mě to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
8.11.11 14:40

tak ono se ani nedoporučuje při více jak -5 stupních brát novorozence ven, ale my měli fusak, oblečená v kombinéze a přes to ještě deku a nánožník a bylo to tak akorát, ten fusak má výhodu, že opravdu shora i zespod je to teplé a nikde neprofoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.11.11 14:40

Tak když koupím fusak,tak se nic nestane,protože ho využiju i později,ne?

• Citovat
  • Upravit
9649
8.11.11 14:43
levmah28 píše:
Tak když koupím fusak,tak se nic nestane,protože ho využiju i později,ne?

Presne tak, ale pro male miminko je to fakt dobry! Ja davala kombinezku i fusak, pri vetsich mrazech flees decku do fusaku (byl perovy) a jeste deku pres nej a byla tak akorat!!!!!!
Ber to tak, ze ty, kdyz lezis a spis, vzdycky je ti vice chladno, snaze prochladnes a je ti vetsi zima - natoz to miminko, ktere si neudrzi svou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.11.11 14:46
Weruska píše:
tak ono se ani nedoporučuje při více jak -5 stupních brát novorozence ven, ale my měli fusak, oblečená v kombinéze a přes to ještě deku a nánožník a bylo to tak akorát, ten fusak má výhodu, že opravdu shora i zespod je to teplé a nikde neprofoukne.

ono když máš starší dítko, musíš na nákupy; je zima takže se sáňkuje, jedeš na dovolenou na hory… tak prostě ven musíš i když je víc jak - 5. Já to změřila a v kočáru bylo okolo +10, takže jsem neviděla problém být s miminem venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.11.11 14:47
ynax píše:
Weruska píše:
ono když máš starší dítko, musíš na nákupy; je zima takže se sáňkuje, jedeš na dovolenou na hory… tak prostě ven musíš i když je víc jak - 5. Já to změřila a v kočáru bylo okolo +10, takže jsem neviděla problém být s miminem venku.

Souhlasim, treba v autosedacce bych malou ven v takovem mraze nebrala, ale v kocarku je mnohem vice chranena a schovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.11.11 14:52

a můžete poradit jaký fusak koupit?je ten emitex fakt tak dobrý?

• Citovat
  • Upravit
9649
8.11.11 14:56
levmah28 píše:
a můžete poradit jaký fusak koupit?je ten emitex fakt tak dobrý?

Ja jsem koupila Womar a je supr, ale je trochu vetsich rozmeru a do sportaku se mi blbe dava, ale letos uz to vydrzime a na pristi rok uz nebude nejspise moc potreba. Jinak bych asi koupila ten Emitex, prijde mi dost fajn!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
8.11.11 15:02

no jo, s druhým dítětem už je to asi něco jiného :-) Ale my teda fakt zodpovědně čekali až bude tepleji, už jen kvůli těm chřipkám kolem :palec:

Emitex je super a spousta lidí doporučuje lodgher či jak se to jmenuje, prý je to mnohem kvalitnější a lepší fusak :nevim: My teda máme ten Emitex Combi a zatím jsem spokojená, u většich dětí je prý ale nepraktický ten zip na boku, lepší by byl uprostřed … nevím, nemám vyzkoušeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.11.11 15:02

A ještě mi pomůžete s těma kapkama?co mám teda ještě koupit z lékárny pro malého? :-D

• Citovat
  • Upravit
12982
8.11.11 15:07

Opthalmoseptonex na vykapávání očí, paralen či nurofen čípky a nebo sirup - proti teplotě a bolestem. Libenar či Sterimar jsou kapky do nosu při rýmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.11.11 15:11

já měla combi fusak od emitexu a naprostá spokojenost - vydržel až do dvou let.

jinak to chození ve - já to u prvního dítěte taky hrotila a byla to blbost. Kdybych čekala na oteplení, nešli bychom ven do jara. Jinak právě to oteplení přinese chřipky.

Léky: koupila bych něco do nosu - už nevím, co můžou malé děti, tak se poraď v lékárně a na horečku asi mimču čípky, okolo roku jsem dávala panadol baby sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.11.11 15:27
Weruska píše:
Opthalmoseptonex na vykapávání očí, paralen či nurofen čípky a nebo sirup - proti teplotě a bolestem. Libenar či Sterimar jsou kapky do nosu při rýmě.

Nurofen a tak bych koupila az pri potizich. Do nosu pri ryme strikam obycejnou vincetku a super, zadne roztoky na vyplachovani oci jsme nepouzivali… z lekarny jsem mela fakt jen lih - a to jsem koupila cestou z porodnice, protoze je tam spotreba mesic od zakoupeni.
Jeste teda kup teplomer, ten se nam hodil uz od malicka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
8.11.11 15:33

Barca my měli líh na půl roku myslím, ale ruku do ohně za to nedám :think: a kapat do očí už radili u propouštění z porodnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.11.11 15:41

Tak to radši počkám co mi řeknou v porodce.A jinak nějaké kapky na bolení bříška,to předepisuje dr?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák