Plat prodavaček v lepších značkových obchodech s textilem celkově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@JanaKr píše:
Má spolužačka ze základní školy odešla ze severu Čech do Prahy, pracuje jako „prodavačka“ jednoho butiku v Pařížské a plat má vyšší. Její plat se hodně odvíjí od prodejnosti, ale vesměs pod 75 tis. hrubého nejde. Práci měnit nechce. Má vystudovanou vysokou školu v bakalářském programu. Ale sama říká, že nechce ztratit i benefity, které jí její práce přináší.
tomu bych i věřila… ale zakladatelka zmiňuje LIDL a ten v Pařížský fakt není… takže malinko nechápu otázku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V C a A prý nemají moc tak 20 tisíc a jestli je to v hrubém, to samé třeba Kik, Pepco tam, jsem četla plat 22 hrubého, to je méně jak v těch hypermarketech, proto se ptám. Já mám dost křečáky a v létě mě ty nohy dost bolí, natíkají nevím no 12hodin, tam se asi dělají krátké dlouhé tydny předpokládám? Na jeden inzerát do asi lepšího obchodu jsem odpověděla a nic vybrali jiného uchazeče, jinde je zas podmínkou maturita, možná se dostat jedině pres známé..
Tak c&a a ani ty druhé rozhodne nepovažuju za lepší značkový obchod
ale pro získání praxe s oděvy pro začátek by bylo asi ok. A jo, známý te sice muže doporučit, ale stejně budeš muset něco předvést už při pohovoru, jinak te ani nevezmou. Ze nemas maturitu, nemusí byt až takový problém, pokud máš patřičnou osobní úroveň a vystupování, obchodní talent nebo charisma. Pokud ale nebudeš prodávat (=plnit svůj prodejní plán), tak te tam nikdo dlouho držet nebude a nakonec odejdes sama a celkem zdeptaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila Psala, že by ráda do oděvů, ačkoliv pracovala v potravinách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaKr píše:
@azaleila Psala, že by ráda do oděvů, ačkoliv pracovala v potravinách.
Opravdu to psala? Kde? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
“Pracovala jsem v potravinách a rada bych prodavala luxusni oděvy” fakt nikde ani po nekolikatem přečtení nevidim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plat prodavaček v lepších značkových obchodech s textilem celkově
No abych řekla pravdu já pořádně ani nevím o jaký obchod se jedná a on už podle toho co má na sobě a ted bez urážky tomu nerozumí vůbec. Psala jsem známý, upřímně je to ale někdo koho znám ze seznamky, vůbec se mi nelíbí, nabízí mi, že tu práci domluví, ale nebylo by to zadarmo jestli mi rozumíte. Nevěřím mu, pokud by byla pravda o tom obchodě, tak mi dá kontakt na vedoucí, zašla bych si tam sama a to nechtěl. Taky je dost průhledné jak může vědět kolik si přesně prodavačky tam vydělají, plus prémie i procenta z obratu. Rozepsal mi to do koruny.:-) Zas tak naivní nejsem Zhruba kolem 27tisíc se vším všudy to dělalo. Nejsem náročná, když bych měla výplatu celkově 19čistého jdu do toho, Mohla jsem být na stánku v obchodním centru, kde prodávají hodinky i nějaké šperky něco málo, ale 15čistého a peníze z obratu 3tis.cca může být a nemusí. Líbilo by se mi to jistě víc jak noční ve fabrice a dělat pořád dokola to samé až do zblbnutí, nakonec tam asi nastoupím, 3 směny, ale můžu i sedět, žádný stres jak za kasou v hypermarketu.Nebo riskovat s dotyčným, to bych nedala. ![]()
- Citovat
- Upravit
Zajímalo by mě k si vydělají prodavačky v lepších značkových obchodech s textilem? Známý mi tvrdí, že až 24 tis. čistého, což je podle mne nesmysl když pročítám inzeráty, zvlášt v této době po korona virové, kdy musí i některé velké obchody zavírat. Jsem z oboru, ale potrav. zboží a tam nejlépe platí Kaufland, Lidl, jenže těžká práce náročná jak na psychiku tak i fyzicky.Bez zkušeností mě stejně nikde jide než v potravinách nevezmou a maturitu nemám.
@azaleila Lepší obchod je Pařížská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No abych řekla pravdu já pořádně ani nevím o jaký obchod se jedná a on už podle toho co má na sobě a ted bez urážky tomu nerozumí vůbec. Psala jsem známý, upřímně je to ale někdo koho znám ze seznamky, vůbec se mi nelíbí, nabízí mi, že tu práci domluví, ale nebylo by to zadarmo jestli mi rozumíte. Nevěřím mu, pokud by byla pravda o tom obchodě, tak mi dá kontakt na vedoucí, zašla bych si tam sama a to nechtěl. Taky je dost průhledné jak může vědět kolik si přesně prodavačky tam vydělají, plus prémie i procenta z obratu. Rozepsal mi to do koruny.:-) Zas tak naivní nejsem Zhruba kolem 27tisíc se vším všudy to dělalo. Nejsem náročná, když bych měla výplatu celkově 19čistého jdu do toho, Mohla jsem být na stánku v obchodním centru, kde prodávají hodinky i nějaké šperky něco málo, ale 15čistého a peníze z obratu 3tis.cca může být a nemusí. Líbilo by se mi to jistě víc jak noční ve fabrice a dělat pořád dokola to samé až do zblbnutí, nakonec tam asi nastoupím, 3 směny, ale můžu i sedět, žádný stres jak za kasou v hypermarketu.Nebo riskovat s dotyčným, to bych nedala.
Zakladatelko oni v těch kramech porad někoho hledají, zkus obejít nějaký obchodak s životopisem a třeba se zadari
mají i inzeráty vylepene na vylohach. A na nějakýho divnyho chlapa se radši nespolehej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju v obchodě s textilem, německá firma, plat za plný úvazek 40h cca 16 tisíc čistého plus 2000 stravenky. Směny jsou od 8.30 do 20.00 jeden týden většinou 5 sichet, druhý 3-4 šichty včetně víkendů, svátků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaKr píše:@azaleila Lepší obchod je Pařížská.
Citace] @Anonymní píše:
Zajímalo by mě k si vydělají prodavačky v lepších značkových obchodech s textilem? Známý mi tvrdí, že až 24 tis. čistého, což je podle mne nesmysl když pročítám inzeráty, zvlášt v této době po korona virové, kdy musí i některé velké obchody zavírat. Jsem z oboru, ale potrav. zboží a tam nejlépe platí Kaufland, Lidl, jenže těžká práce náročná jak na psychiku tak i fyzicky.Bez zkušeností mě stejně nikde jide než v potravinách nevezmou a maturitu nemám.
opakuji, že KONKRÉTNÍ otázku na KONKRÉTNÍ plat nikde nevídím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit