Plat zdravotních sester
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vy tady z toho naděláte, nechápu.
Já dělat ve vojenský, tak ti ten plat klidně napíšu, přece to není žádné tajemství a řeknou ti to i na osobním, tak si tam zavolej a budeš mít jasno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde je lepší plat?
Ahoj,
stěhujeme se do Prahy, budu mít po ruce nemocnici na Karlově náměstí nebo Královské Vinohrady.
Ráda bych se Vás zeptala pokud máte někdo osobní zkušenost nebo někoho z blízkého okolí která z těch dvou nemocnic je na tom lépe jak s nabídkou platu tak i chováním nadřízených a personálu.
Kterou bych si měla spíš vybrat k oslovení?
Děkuji za odpovědi,
a tímto také všem přeji vše nej do roku 2015
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@A.Suky píše:
Ale opravdu přesně nepovím o penězích moc nemluvíme a já jsem sanitář
ahojn můžu se tě zeptat, na jakym oddělení děláš a co tam děláš? Já budu po novym roce dělat kurz, tak by mě jen zajímalo co mě čeká ![]()
- Citovat
- Upravit
Pracujete někdo jako zdravotní sestra v nemocnici v Kolíně? Kolik si tam přibližně vydělá registrovaná diplomovaná všeobecná sestra na ranní směně? Jen v jednosměnném provozu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
chci se zeptat jaké máte zkušenosti s platovou třídou, resp kolik si jako zdravotní sestry vyděláte? Mám zdravku, ale pracovala jsem jen v ambulanci (15tis hrubého) odtud jsem utekla do školství - dělala jsem sestřičku ve školce, kde jsem měla 20tis hrubého.
Ted se budu po 5ti letech vracet do práce a přiznám se, že docela koketuju, že bych šla do nemocnice a vrátila se k oboru. Jednak tu práci mám ráda a jednak je to méně odpracovaných dní (výhoda i nevýhoda dvanáctek).
Jen mě trošku odrazují peníze. Mamka se po dvaceti letech (dělala ředitelku v domově duchodců) vracela do nemocnice - potřebovala změnu a měla 17tis čistého
a tak utekla do soukrémého sektoru. To finanční ohodnocení mě tedy dost odrazuje ![]()
Děkuji a prosím o anonym - moc osobních informací, děkuji.
- Citovat
- Upravit
Pracuji v nemocnici ve velkém městě, dělám dvanáctky, deset let v práci, cca 29-31 čistého.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chci se zeptat jaké máte zkušenosti s platovou třídou, resp kolik si jako zdravotní sestry vyděláte? Mám zdravku, ale pracovala jsem jen v ambulanci (15tis hrubého) odtud jsem utekla do školství - dělala jsem sestřičku ve školce, kde jsem měla 20tis hrubého.
Ted se budu po 5ti letech vracet do práce a přiznám se, že docela koketuju, že bych šla do nemocnice a vrátila se k oboru. Jednak tu práci mám ráda a jednak je to méně odpracovaných dní (výhoda i nevýhoda dvanáctek).Jen mě trošku odrazují peníze. Mamka se po dvaceti letech (dělala ředitelku v domově duchodců) vracela do nemocnice - potřebovala změnu a měla 17tis čistého
Děkuji a prosím o anonym - moc osobních informací, děkuji.a tak utekla do soukrémého sektoru. To finanční ohodnocení mě tedy dost odrazuje
Ty jsi registrovaná zdravotní sestra?
Tak to si můžeš vybírat. Kromě průměrného platu myslím 37 hrubého tě ještě zahrnou benefitama a někde (Bulovka, Motol..) ti dají i ubytování, kdybys to chtěla zkusit v Praze.
Všechny zdravotní sestřičky, co znám, jsou teď těžce v pohodě. Myslím, finančně. Práce je náročná furt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@Bábrdl co znamená zaregistrovaná zdravotní sestra?
Taková, co může pracovat samostatně, myslím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Taková, co může pracovat samostatně, myslím.
a jaký teda musí mít vzdělání? dis, bc? jen střední ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Středočeský kraj, jednosměnný provoz v menší ambulanci, 21.500 čistého. S vysokou školou a praxi nad 25 let…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:…oprava…v ambulanci v menší nemocnici…
Středočeský kraj, jednosměnný provoz v menší ambulanci, 21.500 čistého. S vysokou školou a praxi nad 25 let…
- Citovat
- Upravit
@ka2ka píše:
a jaký teda musí mít vzdělání? dis, bc? jen střední ne?
Tak to netuším.
Vím jen, že kamarádky řešily „registraci“. Ale už je to pár let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit