Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nemuzes platit nad limit, ale zas zvednout limit neni nic super složitého, najed si do online bankovnictví, tam to budes mit nekde v nastavení.
Ne, budeš si muset na poště vybrat nad limit a zaplatit to hotově. Nebo si zvys v bankovnictví limit a pak si ho zase můžeš snížit.
@Kriss Tina píše:
Nemuzes platit nad limit, ale zas zvednout limit neni nic super složitého, najed si do online bankovnictví, tam to budes mit nekde v nastavení.
Zaleží na bance
ČS ještě nedávno měla úžasný systém, kde člověk pomalu musel na pobočku a platilo to od druhého dne
@Cenarius tak sporitelna je hlavně pro důchodce
neznam snad nikoho mladyho kdo by tam měl ucet
ja to mam okamžitě no, záleží na te bance to je fakt, ale i tak jit to musi vsude ![]()
Tak je otázka jak máš limity. Já mám a výběr menší, na platbu v obchodě větší. Takže bych byla schopná to zaplatit.
@Cenarius píše:
Zaleží na banceČS ještě nedávno měla úžasný systém, kde člověk pomalu musel na pobočku a platilo to od druhého dne
Jako promiň, ale to tvoje nedávno je minimálně 10 let.
Dá se zvysit limit na 24 hodin přes internetove bankovnictví
@Cenarius píše:
Zaleží na banceČS ještě nedávno měla úžasný systém, kde člověk pomalu musel na pobočku a platilo to od druhého dne
Pokud je ještě někdo u ČS, tak je to čistě jeho problém.
@Kriss Tina píše:
@Cenarius tak sporitelna je hlavně pro důchodceneznam snad nikoho mladyho kdo by tam měl ucet
ja to mam okamžitě no, záleží na te bance to je fakt, ale i tak jit to musi vsude
Já ji mám už 20 let a v klidu.. Vše online, teď jsem tak vyřídila i hypo
a do důchodu mám sakra daleko ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné na poště platit kartou na které mám týdenní limit 10 000 Kč. Zásilka stojí 15 000 Kč a vybrat z bankomatu tedy nemůžu, na poště si vybrat můžu, to vím, ale myslíte že to půjde zaplatit aniž bych si vybíral? Jenom přiložit kartu. Pardon jestli to někomu přijde jako hloupý dotaz.
Nezaplatíš přes limit, to nejde.. Navys ho ![]()
@martina.se pardon, ja sem ještě ve věku, kdy uz je pro me stařešina i čtyřicátník ![]()
@Kriss Tina píše:Šmajra
@martina.se pardon, ja sem ještě ve věku, kdy uz je pro me stařešina i čtyřicátník
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné na poště platit kartou na které mám týdenní limit 10 000 Kč. Zásilka stojí 15 000 Kč a vybrat z bankomatu tedy nemůžu, na poště si vybrat můžu, to vím, ale myslíte že to půjde zaplatit aniž bych si vybíral? Jenom přiložit kartu. Pardon jestli to někomu přijde jako hloupý dotaz.