Platba kartou na poště s limitem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.6.20 19:25

Platba kartou na poště s limitem

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné na poště platit kartou na které mám týdenní limit 10 000 Kč. Zásilka stojí 15 000 Kč a vybrat z bankomatu tedy nemůžu, na poště si vybrat můžu, to vím, ale myslíte že to půjde zaplatit aniž bych si vybíral? Jenom přiložit kartu. Pardon jestli to někomu přijde jako hloupý dotaz. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35734
15.6.20 19:29

Když máš limit 10 tak asi nejde zaplatit 15 :nevim: si zvyš limit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
15.6.20 19:33

Nemuzes platit nad limit, ale zas zvednout limit neni nic super složitého, najed si do online bankovnictví, tam to budes mit nekde v nastavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
15.6.20 19:40

Ne, budeš si muset na poště vybrat nad limit a zaplatit to hotově. Nebo si zvys v bankovnictví limit a pak si ho zase můžeš snížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
15.6.20 19:43
@Kriss Tina píše:
Nemuzes platit nad limit, ale zas zvednout limit neni nic super složitého, najed si do online bankovnictví, tam to budes mit nekde v nastavení.

Zaleží na bance :D ČS ještě nedávno měla úžasný systém, kde člověk pomalu musel na pobočku a platilo to od druhého dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
15.6.20 19:52

@Cenarius tak sporitelna je hlavně pro důchodce :D neznam snad nikoho mladyho kdo by tam měl ucet :mrgreen: ja to mam okamžitě no, záleží na te bance to je fakt, ale i tak jit to musi vsude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
15.6.20 19:56

Tak je otázka jak máš limity. Já mám a výběr menší, na platbu v obchodě větší. Takže bych byla schopná to zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
15.6.20 20:03
@Cenarius píše:
Zaleží na bance :D ČS ještě nedávno měla úžasný systém, kde člověk pomalu musel na pobočku a platilo to od druhého dne

Jako promiň, ale to tvoje nedávno je minimálně 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.6.20 20:13

Dá se zvysit limit na 24 hodin přes internetove bankovnictví

• Citovat
  • Upravit
15766
15.6.20 20:47
@Cenarius píše:
Zaleží na bance :D ČS ještě nedávno měla úžasný systém, kde člověk pomalu musel na pobočku a platilo to od druhého dne

Pokud je ještě někdo u ČS, tak je to čistě jeho problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
15.6.20 22:06

@Zumpa Ne každý to cítí jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.20 22:21
@Kriss Tina píše:
@Cenarius tak sporitelna je hlavně pro důchodce :D neznam snad nikoho mladyho kdo by tam měl ucet :mrgreen: ja to mam okamžitě no, záleží na te bance to je fakt, ale i tak jit to musi vsude :lol:

Já ji mám už 20 let a v klidu.. Vše online, teď jsem tak vyřídila i hypo :mrgreen: a do důchodu mám sakra daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.20 22:22
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné na poště platit kartou na které mám týdenní limit 10 000 Kč. Zásilka stojí 15 000 Kč a vybrat z bankomatu tedy nemůžu, na poště si vybrat můžu, to vím, ale myslíte že to půjde zaplatit aniž bych si vybíral? Jenom přiložit kartu. Pardon jestli to někomu přijde jako hloupý dotaz. :nevim:

Nezaplatíš přes limit, to nejde.. Navys ho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
15.6.20 22:25

@martina.se pardon, ja sem ještě ve věku, kdy uz je pro me stařešina i čtyřicátník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.20 22:31
@Kriss Tina píše:
@martina.se pardon, ja sem ještě ve věku, kdy uz je pro me stařešina i čtyřicátník :mrgreen:
Šmajra :mrgreen: ještě, že mi je jen 38..uf :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák