Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, koukám že máte učet a zkušenosti,,,odpověděl mi jeden francouz na inzerát a chce koupit, ale platil by přes paypal.Chce abych si ho zřídila aby mohla transakce se uskutečnit. Psal mi že se nedostane na svuj učet, ale já četla, že je propojený s běžným učtem. Nevím jak to funguje je možné aby zaplatil z paypal na muj běžný učet u mé banky nebo si ho kvuli tomu budu muset zřídit. A jak učet funguje jako klasický učet, kde si mohu vybrat hotovost a platit i přes internet.Ted je mnoho podvodu, jak se v tom taky vyznat, že. Spěchá díky
Dobrý den, odpověděl mi jeden francouz na inzerát a chce koupit, ale platil by přes paypal.Chce abych si ho zřídila aby mohla transakce se uskutečnit. Psal mi že se nedostane na svuj učet, ale já četla, že je propojený s běžným učtem. Nevím jak to funguje je možné aby zaplatil z paypal na muj běžný učet u mé banky nebo si ho kvuli tomu budu muset zřídit. A jak učet funguje jako klasický učet, kde si mohu vybrat hotovost a platit i přes internet.Ted je mnoho podvodu, jak se v tom taky vyznat, že. jak jsem pochopila je to kvuli clu? Chce si koupit kočárek po mém dítěti.
@lihosovi Nevidím jediný důvod, proč by si francouzi kupovali ojeté kočáry v ČR. Napsala bych mu, že do zahraničí nezasílám a hotovo.
@Pipet píše:
@lihosovi Nevidím jediný důvod, proč by si francouzi kupovali ojeté kočáry v ČR. Napsala bych mu, že do zahraničí nezasílám a hotovo.
psal, že to má pro přítelkyni jako dárek asi se mu líbí. Přítelkyně žije tady, cena se mu líbí, vypadá jak novej a nic mu neni, ale záruku mu nedám stát se muže cokoliv,,jen nechápu proč to tak komplikuje,,Jediný co psal, že se nedostane na svuj učet, že mu mám poslat učet z pay pal až si ho založím,,,ale v inzerátu stojí osobní vyzvednutí a platba při vyzvednutí,,,když jsem mu několikrát psala jak to chce vyzvednout,,psal čekám na vaše udaje na pay pal a žádná jiná domluva ráda bych se kočárku zbavila zabírá jen místo ale nevím v čem je paypal lepší než muj běžný učet, když je to taky učet a poslat se to dá taky
Tipuju, že až mu pošleš kontakt na paypal, bude chtít číslo zásilky, aby mohl potvrdit převod peněz…
Fakt se s tím nezdržuj ![]()
@zelenaprisera píše:
@lihosovi ale tohle je klasickej podvodnej scénář
díky lidičky mě se to zdálo divný žádná domluva o převzetí jen starost o ten učet ![]()
http://www.paypalcz.cz
PayPal si klidně založ, ale hlavně nikomu neposílej jméno, heslo…
Já ho taky mám, ale jen pro nákupy na Ebay a tak.
Edit, lepší odkaz
http://penize.org/…/registrace/
@Pipet píše:
http://www.paypalcz.cz
PayPal si klidně založ, ale hlavně nikomu neposílej jméno, heslo…Já ho taky mám, ale jen pro nákupy na Ebay a tak.
Edit, lepší odkaz
http://penize.org/…/registrace/
Já si myslím, že si vystačím s mím běžným učtem. Heslo NiKDY ani pin.Tak jsem mu napsala jestli o něj tolik stojí at přistoupí na moje podmínky jinak se nemáme o čem bavit a budu inzerát propagovat dalším zájemcum. Nemám se za co stydět s tímto kočárkem tak preferuji vlastní odvoz a nebo poštou, ale nikdy na dobírku…už si mislím, že se neozve. ![]()
@lihosovi Tady na emimi je taky bazar, tak inzeruj kočár i tady
Určitě se ho zbavíš. Na Facebooku je plno bazárků podle místa bydliště a tak.
@lihosovi píše:
Dobrý den, odpověděl mi jeden francouz na inzerát a chce koupit, ale platil by přes paypal.Chce abych si ho zřídila aby mohla transakce se uskutečnit. Psal mi že se nedostane na svuj učet, ale já četla, že je propojený s běžným učtem. Nevím jak to funguje je možné aby zaplatil z paypal na muj běžný učet u mé banky nebo si ho kvuli tomu budu muset zřídit. A jak učet funguje jako klasický učet, kde si mohu vybrat hotovost a platit i přes internet.Ted je mnoho podvodu, jak se v tom taky vyznat, že.
Nereagovat, jde o podvod!
@LUCIPERKA-ddub píše:
Nereagovat, jde o podvod!
ještě, že existují diskuze už vím víc..prej bych přišla o kočárek a ještě bych jim zaplatila poštovné, což by byl pro ně krásnej dárek a pro mě jen placení a nic z toho…nevím jak tyto podvody uskutečnují nešla jsm do toho Díky všem co odepsali v diskuzi
@lihosovi to mi právě taky přišlo, chlap z Francie, chtěl abych si zřídila Pay Pal, že mi tam pošle peníze a já mu pošlu poštovné na jeho účet u Westernu. Tak jsem mu napsala, že nemám zájem a pokud má o kočárek zájem, ať si přijede osobně ![]()