Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zajimalo by mě zda někdo nakupuje přes internet v tomto obchodě??? Já sama jsem v pondělí objednala v úterý měli peníze na účet a ve čtvrtek mi přišlo zboží..vše by bylo krásné, kdyby v krabici bylo vše co jsem si zaplatila. Paní se velmi omlouvala a že chybu napraví. Moje sestra si objednala o týden dříve zboží a přišlo jí o týden déle jak mě, měla to na dobírku…přivezli krabici, zaplatila necelých 1500,– a po otevření zjistila, že tam má jednu věc za 200,– Paní prohlásila velmi neochotně, že je to tvrzení proti tvrzení. Takto se vydělává…
Dá se proti tomuto jednání nějak ochránit? Dejte si tedy pozor na tento obchod.
Ahoj, to je tedy děs, rozhodně to posílám dál… nevím, co by jinak pomohlo, snad jen poslat na ně živnostenský úřad - ten má internetové obchody na starosti.
Ahoj,
na ten argument „tvrzení proti tvrzení“ bych asi udělala to, že bych zvážila obsah balíčku a porovnala s podací váhou (je uvedená přímo na nálepce z pošty) no a pak bych to reklamovala s nafoceným důkazem, že v balíčku bylo jen to a to a vážilo to tolik a tolik, tzn. stejně jako byla váha balíčku při podání na poště. Jen doufám, že máte ty i tvoje sestra ještě stále originál krabice od zásilky se vším, co v něm bylo (i obalový materiál) a že vám paní nenabalila kamení, aby to bylo težší . . .
No a když paní nebude slyšet ani na ty nafocené důkazy, tak pak normálně se všemi těmi fotkami a dokumenty písemně (s doručenkou) poslat jako reklamaci, kde mají povinnost ji do 30ti dnů vyřídit a když ani to nevyjde, tak pak se informovat na Lize pro ochranu spotřebitelů co dál.