www.lumpici.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
5.12.07 15:13

www.lumpici.cz

Zajimalo by mě zda někdo nakupuje přes internet v tomto obchodě??? Já sama jsem v pondělí objednala v úterý měli peníze na účet a ve čtvrtek mi přišlo zboží..vše by bylo krásné, kdyby v krabici bylo vše co jsem si zaplatila. Paní se velmi omlouvala a že chybu napraví. Moje sestra si objednala o týden dříve zboží a přišlo jí o týden déle jak mě, měla to na dobírku…přivezli krabici, zaplatila necelých 1500,– a po otevření zjistila, že tam má jednu věc za 200,– Paní prohlásila velmi neochotně, že je to tvrzení proti tvrzení. Takto se vydělává… :evil: Dá se proti tomuto jednání nějak ochránit? Dejte si tedy pozor na tento obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
5.12.07 15:21

Ahoj, to je tedy děs, rozhodně to posílám dál… nevím, co by jinak pomohlo, snad jen poslat na ně živnostenský úřad - ten má internetové obchody na starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.12.07 16:14

Ahoj,

na ten argument „tvrzení proti tvrzení“ bych asi udělala to, že bych zvážila obsah balíčku a porovnala s podací váhou (je uvedená přímo na nálepce z pošty) no a pak bych to reklamovala s nafoceným důkazem, že v balíčku bylo jen to a to a vážilo to tolik a tolik, tzn. stejně jako byla váha balíčku při podání na poště. Jen doufám, že máte ty i tvoje sestra ještě stále originál krabice od zásilky se vším, co v něm bylo (i obalový materiál) a že vám paní nenabalila kamení, aby to bylo težší . . .
No a když paní nebude slyšet ani na ty nafocené důkazy, tak pak normálně se všemi těmi fotkami a dokumenty písemně (s doručenkou) poslat jako reklamaci, kde mají povinnost ji do 30ti dnů vyřídit a když ani to nevyjde, tak pak se informovat na Lize pro ochranu spotřebitelů co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26848
5.12.07 16:25

Že by název obchodu odpovídal realitě? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
6.12.07 08:34

Tak to je síla! :twisted: Děkuji za upozornění!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák