www.prckove.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
21.11.07 15:53

www.prckove.cz

Chtěla bych se podělit s dobrou zkušeností s internetovým obchodem www.prckove.cz. Sice jsem o nich nevěděla, ale našla jsem je na seznamu že jsou z Brna (sami jsme také z Brna). Objednali jsme u nich kočárek a sedačku za 16000,– a jaké bylo naše překvapení, když nám druhý den zvonil telefon, kdy budeme doma, že nám zboží vezou!!! Sami po Brně prý rozváží, takže takový komfort jsem nečekala. Ani se mi nechtělo věřit, že je to tak rychlé. Přijeli dva veselí mladí pánové, kočárek vynesli nahoru do patra a rozbalili. Nemám příliš mnoho zkušeností s internetovými prodejci, ale tento obchod mně mile překvapil a doufám, že když budu něco objednávat, že to funguje tak všude jinde. Profesionální přístup mi hned spraví náladu, což se o mnohých kamenných prodejnách říci nedá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
21.11.07 16:12

Nedávno jsme měli dost problémy s anonymní reklamou na tento web.

Mám prostě obavy,že i tato zdánlivě nevinná diskuse je jen šikovnější pokus o neplacenou reklamu - což je dost hnusný způsob sebeprezentace…

Za sebe tak nějak musím říct, že www.prckove.cz to má u mě natolik rozlitý, že mám prostě potřebu napsat svůj názor i k této diskusi, kterou zatím mazat nebudu.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
21.11.07 16:34

já myslím, že z toho reklama čiší ze všech stran!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.11.07 18:54

A v diskuzi o kocarkach se dnes „anonymni“ snazi nalakat k prohlidnuti vyse zminenych stranek pres dotaz na konkretni kup kocarku (trojkolku chicco..) To tedy vypada jako reklama taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
21.11.07 20:09

Nějak jsem nevěděla, co si o založení téhle diskuze myslet, ale o tom, že je to zase nechutně nadhozená reklama mě přesvědčila další diskuze o kočárku Chicco trio … :evil: :x

Kdy se to smaže, Lesi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.07 00:28

rád bych vše uvedl na pravou míru

Dobrý den.
Jako každý den sleduji v noci statistiky Toplist, které evidují návštěvnost našich stránek, vstupní stránky a prohlížené zboží (přece jenom jsou to pro mne důležité informace). Samozřejmě vidím, že ze stránek emimino k nám na stránky přišlo několik lidí a proto zvědavě kliknu, co důležitého se zde probírá. Musím bohužel říci (nebo bohudíky?), že nemám zapotřebí linkovat nějaké zboží na cizích serverech a už vůbec ne dělat našemu e-shopu reklamu po cizích diskusních fórech, protože sám nestíhám dělat co mám a obzvlášť teď v předvánočním čase, když jsem rád, že večer odešlu veškeré zboží zákazníkům. Takže tolik na upřesněnou.
Pokud někdo něco podobného dělá ať už v náš prospěch nebo v neprospěch, je to věc kterou neovlivním a bohužel se tak děje denně a na internetu je to ihned. Neříkám, že mě první příspěvek netěší, ale nejsem jeho strůjcem a nevěřím, že by moje žena zajišťující objednávky zákazníkům byla něčeho podobného schopná. Doufám, že toto vysvětlení uklidní admina těchto stránek aby utřel to naše rozlitý jak píše a smže tuto nesmyslnou diskusi. Zase na druhou stranu, pokud je někdo spokojen s našimi službami, které si troufám říci opravdu bereme jako stěžejní a vstřícné směrem k zákazníkům, nevidím důvod, proč se o ně nepodělit.
Samotnou reklamu vnucenou také nesnáším a osobně bych jí z našeho webu bez lítosti smazal.
Pěkný večer
 Zeman

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák