Internetove nakupovani

Anonymni
6.11.07 09:00

Internetove nakupovani

Vazene damy, chystam se otevrit si internetovy obchod s detskym oblecenim,s modou pro tehotne a s doplnky. Chtela bych tedy znat vas nazor na stavajici internetove obchody a co vam v nich chybi, co byste uvitaly, co se vam naopak zda v CR predrazene a marne hledate za prijatelnejsi cenu, proste cokoliv, co pro me bude prinosem k otevreni internetoveho obchodu, ktery bude slouzit predevsim vam nastavajicim maminkam a pozdeji i vasim andilkum. Zbozi bude dovazene ze Spojenych statu a moji hlavni naplni bude nabidnout za velice prijatelne ceny krasne kousky moderniho obleceni jak pro vase deti, tak pro vas. Verim, ze mi poradite. Jako snazilka mam urcite predstavy, ale prece jen bych rada slysela i nazor jinych a zkusenejsich zen.Uvitam jakekoliv nazory a navrhy a klidne me kontaktujte i emailem (kraskacz@yahoo.com) Dekuji a prijemne snazeni a radost s tehotenstvi vam preje Marketa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.11.07 09:19

Kvalita

Myslim,ze hodne zalezi na kvalite a take predevsim na jednani lidi pri vyrizovani objednavek :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.11.07 09:21

Hm

Tak to me docela take zajima,damy hodte nejake slovo do pranice, ja totiz vuci internetovym obchodum nejsem moc duveriva,i kdyz tam kolikrat vidim moc pekne zbozi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.11.07 11:13

Každopádně :
1. kvalita materiálu
2. velikosti (někdy už jsem na prášky z toho, jak vel.92 znamená v každém obchodě něco jiného, aaaach jo)
3. rychlost dodávky
4. ochota při reklamacích, výměně zboží atd.

Vcelku mám s internetovými obchody dobrou zkušenost.
 Pavla

• Citovat
  • Upravit
20840
6.11.07 12:06

A taky je důležitá rychlost při vyřízení objednávky a informování zákazníka o stavu jeho objednávky :wink: Já sama nakupuju v obchodě, o kterém vím, že mi zpoží pošle rychle, napíšou mi, kdy objednávku přijali i kdy ji vyexpedovali, Aspoň pak vím, na čem jsme a kdy se mám těšit na balík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
6.11.07 12:33

Ahoj, pridam se k ostatnim - to co psaly potvrzuji.

Jeste vice duveruji obchodum, kde se mi hned po objednavce ozvou mailem jestli to poslou hned, nebo jim neco z toho chybi a poslou pozdeji, atd. Potom mi posilaji (tedy aspon u latkovych plen) mail ten den, co zasilku odesilaji.

Tohle je spis asi takovy nadstandart, ale pro me, jako neduveriveho cloveka, je to neco uzasneho a jsem ochotna v takovem internetovem obchode nakupovat.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.11.07 17:35

Dekuji

Damy ja vam velice dekuji za pripominky a vynasnazim se otevrit pro vas takovy obchod,ktery budete rady navstevovat. Vzhledem k tomu,ze moje zbozi bude dovazene z USA to cekani bude asi trosku delsi, ale verim, ze vam to vynahradi prave ta rozmanitost zbozi a kvalita.Take se snazim najit spolehlivou dorucovatelskou sluzbu,ktera by zaroven nebyla draha a zbytecne tak moje zbozi neprodrazovala,nebo vas neodrazovala od nakupu.Prave proto jsem se jeste pri pripravach obratila na tyto stranky,abych se zeptala primo vas,jak na vase zkusenosti,tak na vase pripadna prani.Nadale uvitam jakekoliv dotazy, pripominky,nazory,namety a prani, dekuji Marketa kraskacz@yahoo.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.11.07 02:32

...pokracovani

Jeste jsem se zapomnela zeptat, jaky zpusob plateb uprednostnujete, osobne premyslim o zavedeni paypalu a paymuzo z duvodu ochrany dat svych klientu, je to jedna z nejbezpecnejsich plateb, navic neni klient uctovan za prevody ze sve banky a obe firmy akceptuji master card a visa card,rada bych take na tuto problematiku znala vas nazor, dekuji Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.11.07 06:49

Ahoj, mame kartu, kterou se dá platit na internetu a v ČR jsme ji využila jen jednou :( Je to fakt nejpohodlnější, taky nejlevnější :wink: Takže já bych to jen uvítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.11.07 07:47

Re:Novire

To jsem rada, ze se k tomu alespon nekdo vyjadri. Osobne mam s nakupovanim na internetu zatim jen dobre zkusenosti a pouzivam paypal, ktery je take bezpecny a chrani vase osobni udaje. Moc si vazim vasich nazoru a prispevku a doufam, ze mi prispeji k otevreni kvalitniho internetoveho obchudku, kde najdete velmi zajimave vecicky pro vas i vase deti. Take intenzivne pracuji na tom, aby jste si mohli na internetu okamzite po odeslani zasilky zjistit, kdy vam bude dorucena a kde se prave nachazi, pevne doufam, ze UPS tuto sluzbu nabizi i pro mezinarodni zasilky, protoze by to jiste vyrazne prispelo ke spokojenosti mych klientek a k jejich duvere v muj obchudek, diky Marketa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.11.07 07:52

S prckem se moc často do města nedostanu, takže já teď na internetu nakupuju kromě potravin snad všechno :) Škoda, že nejspíš nestihnete otevřít do Vánoc, na rozjezd by to mohlo být dobré období :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.11.07 07:58

Re Novire

Bohuzel to opravdu nestihnu, vzhledem k tomu, ze je s tim spousty zarizovani a take bych rada nabidla kvalitni veci za rozumne ceny, web stranku, ktera svym vzhledem upouta a bude davat smysl a take veci, ktere vetsina webu v CR nema. Hlavne s tou web strankou bude hodne prace a take dobre nafotit to zbozi, udelat miry, kterym budou vsichni rozumnet a budou mit jistotu, ze to nebudou muset posilat zpet. Nechci se ukvapit, takze na tom radeji jeste zapracuji. Prohledla jsem si web stranky na ceskych portalech a jejich kvalita a graficke zpracovani se mi moc nelibi, proto chci venovat ten cas tomu zpracovani. Navic take shanim kvalitni vyrobce na nektere veci a i to zabira dost casu, ale doufam, ze to prave diky tomu bude stat za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák