Židlička Prima Pappa - nový versus starý model

1234
18.10.07 19:35

Židlička Prima Pappa - nový versus starý model

Ahoja, prosím nevíte, jestli je nějaký zá:,–(ní rozdíl mezi starším a novým typem této židličky?
Starý je zde:
http://batolata.mimishop.cz/detail.php?…
a nový zde:
 http://batolata.mimishop.cz/detail.php?…

V popisu se neliší.

Díky moc za info, pokud víte.
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
18.10.07 19:57

Ahoj, my máme tu starou, dívala jsem se na tvůj odkaz a kromě jiného potahu jsem žádný rozdíl nenašla. Vřele doporučuju, je super.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
18.10.07 20:00

Teď jsem ještě koukla na tu starou a my máme ještě starší z roku 2004, ale stejně mi přijdou stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.10.07 09:14

Já mám doma tu starou,z roku 2004 a vidím rozdíl akorát v pogumovaných kolečkách:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.10.07 13:23

Všimla jsem si, že ta nová už nemá na zadní noze uprostřed jakýsi kolíček. Je to na těch fotkách vidět. Ale nevím, k čemu to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.11.07 21:21

Ahojky, také máme ten starší typ, kupovali jsme ho letos na jaře.
Ten kolíček jak píšeš, je na složení, je to takový jakoby kloub, ve kterém se ta spojovací tyč ohne a můžeš ji složit k sobě.
Ta nová to má asi trošku jinak řešené, anebo jen schované, přijde mi skoro stejná,
jen trošku jiné to polstrování a barvy.
Vřele doporučuju, je super, nemůžu si jí vynachválit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
7.11.07 11:27

My máme tu nejnovější verzi a nechápu jak jsme bez ní mohli žít :D je úplně super ne jenom na jídlo ale i když potřebuji něco udělat třeba uklidit nebo vysát tak ji tam dám na půltík jí dám hračky a malá je naprosto spokojená protože má velký rozhled.Takže určitě bych do toho šla.a rozdíl mezi starou a novou je jenom v potahu a že ty starší třeba nenají kolečka ale to jak které.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák