Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte
v sobotu sme s manzelem nakoupili 4 obleky v CA, abychom z nich doma udelali 2
Proste, kde mu sedlo sako nesedli kalhoty a naopak......
TAkze ma od 2 obleku velikosti 52 a 54
Ale ouha, v pondeli si manzel oblikl oblek vel. 52 a sedl mu i s kalhotama.
REsim otazku, vrati nam penize za ty 2 obleky 54???? MAme pravo to po nich chtit?
Nebyla to mala castka, takze bych rada aby se to povedlo, ale mam tak trochu strach, ze nam reknou ze to nedelaji anebo reknou at si nakoupime zbozi v ty cene
Dekuji za zkusenosti
Nedavno jsem v CaA reklamovala kalhoty a normalne mi vratili penize i kdyz jsem jim rikala, ze bych to chtela rovnou vymenit za ty stejne, takze si myslim, ze by Vam mohli vratit penize, myslim, ze v CaA majicedulky, ze nenosene to muzes do nejake doby vratit.
Drzim palce
Kacica
ahoj,
CaA je jeden z mála obchodů,kde bez problémů a otázek
vrací NENOŠENÉ oblečení, vč. origoš visaček a paragonu od nákupu a to zř. do 30 dnů ( ale za to neručím
)
Irias
Ano presne tak. Na obleceni musi byt visacky a podle paragonu Vam bez reci vrati penize do 30 dni. Ja tam vracela veci nekolikrat a vzdy bez problemu. Hanka
Ahoj, i já bych potřebovala poradit…koupila jsem synovy nový tel. A to jen proto že na ten co dostal od Ježíška nejde stáhnout ta jediná hra co by si přál. Koupila jsem místo Wind… Tel. s androidem aby podporoval nejen tuto hru ale aby se hry dali přesouvat i na SD kartu neboť všechny tuto funkci nemají. Nabídly mi určitý tip tel. a re kli že v přesouvání na SD kartu by neměl být problém, samozřejmě ať když tak přijdu. stáhnout danou hru musím až doma po založení účtu, to nejspíš znáte. Tak jsem šla domů, založila účet, stahují hru a ono mi to napíše že tato hra není kompatibilní s touto verzí. a to už jsem ani nevyzkousela zda to jde přesunout na SD kartu. z Hra chce android 4.4, tel. má android 4.4. Jeste ten den jsem se vratila do obchodu…na reklamaci to není protože tel. funguje a na nějaké vrácení zboží bez udání duvodu nebo vymeny zboží se prý nehraje. Mohl by mi někdo poradit jaké mám možnosti? Ať s nárokem na vrácení peněz, nebo výměnu zboží…nebo jakéj mám koupit tel kvůli ty posr…hře? děkuji predem