Pozor! www.prodeti.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
26.10.07 10:34

Pozor! www.prodeti.com

Ahojky, objednávala jsem z adresy www.prodeti.com a na svoji objednávku jsem čekala tři týdny. Doprošovala jsem se jich neustále, zda mají věc na skladě nebo ne. Jen upozorňuji, že mi zboží ještě nepřišlo, ale již mi několikrát psali že ho posílají a nejhorší na tom je že jsem jim poslala peníze převodem na účet, v domění že se objednávka uspíší!!! Tak to berte prosím jako upozornění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
8.11.07 01:12

Re:Jirra

To je mi lito, je to urcite velmi neprijemne. Sama zadnou takovou zkusenost nemam, s internetovym nakupovanim mam same dobre zkusenosti. Sama nyni pracuji na otevreni sveho internetoveho obchodu a doufam, ze budu moct vyjit svym zakaznicim co nejvic vstric a takovych pripadu se budu snazit vyvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.07 13:31

také mne zajímá mít svůj vlastní obchůdek
už jsi ho otevřela? jaká je adresa?

..............
oblíbené weby: www.mimiburza.cz www.miniboss.cz www.playonline.cz www.mimibazar.cz www.games007.cz

• Citovat
  • Upravit
419
26.3.14 11:09

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s prodeti.cz? Objednávala jsem si u nich v únoru pro synovce kelímek, psali že nejpozději do 20-26.3. zboží dorazí a nic, ještě ani nenapsali jestli je na cestě. Tak nevím jestli na něj mám ještě čekat, nebo se na to vykašlat a objednávku zrušit. Nějak už mě to nebaví, ještě je to s dopravou drahý jako prase, páč je to objednávka pod 500,– samotný kelímek stoji 150,– s dopravou 330,– ale malej je vážně nemocný, takže bych zaplatila cokoliv, když mu to udělá radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
26.3.14 11:18

Já od nich objednávám poměrně často a ještě nebyl problém. Jo, teď mi psali omluvu za zpoždění dodávky, ale vzhledem k tomu, že to byly letní šaty, tak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.3.14 11:20

@čurynka101 být tebou volám na jejich infolinku a zjistím co se stalo :nevim: Pokud vím, je to seriózní klubový e-shop :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.3.14 11:24

Já už právě psala e-mail a nikdo mi neodepsal. Kdyby napsali, že se opozdí, tak by mi to stačilo, ale takhle právě nevím no… Docela mě to štve protože už takhle na to čekám měsíc a ještě to ani nepošlou v termínu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.3.14 12:48

Já jsem objednávala nedávno a spokojená jsem nebyla. Zásilka taky přišla pozdě a až po tom, co jsem urgovala. Objednávala jsem župánek pro 2,5 letého, velikost měla být na 5-6 roků a byl malý!! Asi to bylo pro trpaslíky. Málem mě trefil šlak. Naštěstí poštovné se při vrácení neplatí. Ještě mě pak kontaktovala nějaká paní, jestli to nechci vyměnit za větší. Já jsem mezitím už objednala odjinud, ale tak objednávku jsem zrušila, protože župan se mi moc líbil. A ona mi pak napsala, že se špatně podívala a že větší nemají skladem a že bych na něj musela čekat další měsíc :pocitac: No připadala jsem si jak de.bil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.3.14 13:14

@Ivana1000 No, tak to asi záleží na tom kdo to vyřizuje. Nebo nevím… Na FB si maminy taky nestěžují, tak jsem myslela, jestli nejsem blbá a neobjednala jsem to špatně, ale podle potvrzovaciho e-mailu je vše ok, jen dodání jim trvá nějak až moc dlouho… Takhle dlouho jsem ještě na žádnou objednávku přes net nečekala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák