Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
chtěla jsem se s Vámi poradit, když Sunar tak hodně zdražil, jestli nemáte tipy, kde se dá koupit nejlevněji?
Jsme z Brněnska, ale obchody (ty velké) jsou všude:)
Díky, snad to pomůže i ostatním. ![]()
ahoj Sussie,
tak já Sunar nakupuju u nás v lékárně za 162 Kč, ale tam ty se z Brna asi nedostaneš…
ale pak se dá koupit velmi výhodně přes internet: tady ho mají za 159,50kč
http://www.lekarna-vltavinska.cz/…-q-800g.html?…
v hypermarketech jsem ho zatím nekupovala, protože např. když ho měli v Tescu v akci, tak stál 219 Kč…
Obcas ho maji v intersparu za 159 KC, nekdy v tescu, nejdrazsi je vzdy v hypernove. Chce to sledovat akce, vetsinou to jsou jednorazovky… ![]()
já bych v:,–(ila na lékárny…
v lékárně jsem kupovala za 169,– , v tescu ho měli za 230,– jsem z Brna.
jinak asi sledovat akce.
Zdenik
Moc děkuji.
Já jsem ho u nás právě taky kupovala v lékárě (Rosice u Brna) za 163,–, strašně dlouho, i když v DM, Tescu atd.. podražili, ale teď to bohužel zdražili i u nás.
Prosím poradíte kde v Brně? Tam bych se mohla dostat.
Jinak na tu Vltavínskou taky, akorát ta cena je na Sunar od 4. měsíce, neznám tady ten typ Plus, ale předpokládám že když běžně kupujeme od 10.měsíce, asi to nebude nejvhodnější, že? (malé je 2,5roku)
Jak píšou holky sunar teď nakupuju jedině v lékárnách. V různých supermarketech a drogeriích se to fakt nevyplatí.
A.
Ahoj,
otevři si pořádně ty stránky Vltavínské- jsou tam všechny druhy Sunaru.
Hanka
To jo, Hani, jsou, ale ten od 10 měsíců (tj. pro nejstarší děti) za 191,– ![]()
No, a vlastně to malý balení 400g 2× za 168,– tak to je pořád dobrý
Ja cekala nakou ohromnou palku typu 350,– a vice…Ja kupovala Nestle mlika, takze Sunar mi cenove oproti nim prisel jako sranda…
No ona to zas tak sranda není, když někdo krmí třeba dvojčata, jako v případě mojí známé. … Fakt je podle mě nejlevnější lékárna Vltavínská. A pro mě dvojnásob, protože je tahle lékárna u nás, takže nemusím objednávat. Jinak ty rozdíly jsou fakt docela kruté, zajímalo by mě, jaká je vlastně ta základní nákupní cena od výrobce a kolik si na tom kdo hledí vytřískat.
Ahojky, zrovna dnes jsem to resila s lekarnici u nas (Olomouc). Maji jeste levne zasoby (za 163,–), ale vedle v Albertu stoji Sunar 259,–!!! To uz je fakt mazec. Pani mi rikala, ze oni jsou partnerska lekatna Sunaru, tak jim vyrobce dava lepsi cenu a oni si nenasazuji tak vysokou marzi jako markety. Mimochodem, od pondelka je v Rossmanovi akce na Sunar - za 184,–Kč.
K*
Ahojky, zrovna dnes jsem to resila s lekarnici u nas (Olomouc). Maji jeste levne zasoby (za 163,–), ale vedle v Albertu stoji Sunar 259,–!!! To uz je fakt mazec. Pani mi rikala, ze oni jsou partnerska lekatna Sunaru, tak jim vyrobce dava lepsi cenu a oni si nenasazuji tak vysokou marzi jako markety. Mimochodem, od pondelka je v Rossmanovi akce na Sunar - za 184,–Kč.
K*
Ahoj,
je to přesně tak, jak psala přede mnou K* - jedná se o tzv. Sunar lékárny, teď jsem na to náhodou natrefila na netu: http://www.sunarlekarna.cz/
Taky jsem byla velmi mile překvapená, když jsem v jedné naší lékárně kupovala Sunar za 195,–, když vedle v hypermarketu stál 259,–!! A v tomto seznamu jsem ji našla, tak snad by tam měly být všechny lékárny. Rozdíl 64,– Kč na jedné krabičce je už sakra znát..
Mějte se,
Míša
Pro tu maminku co ji ta cena pripada jako sranda.
Ja kupuju vanilk. sunar pro triletou holcicku tedy rano i vecer 330ml vody +11odmerek sunaru. Nevystaci tedy dele nez na tyden. Pri obihani lekaren za mesic usetrim minimalne na jedno baleni zdarma oproti cenam v marketech.
Ty asi nejsi ekonomka vid?
Doma bych te rozhodne mit nechtela.