Kde koupit nejlevnější Sunar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
5.12.07 15:02

Ahoj zjistila jsem že nejlevnější sunar se dá koupit v lékárně, která je v kauflandu. Nevím jestli je v každém kauflandu ta samá lékárna (ale nejspíš ano kamarádky v jiných městech mi to také potvrdily). Dnes jsem byla v šoku, byla jsem v intersparu a tam meli sunar od ukončeného 4. měsíce dvojbalení za 259,– No myslela jsem že tam u toho regálu omdlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
troufalka
3.6.10 18:25

Sunar

podívejte se na mimi bazar tam se da sehnat sunar za 150kč, taky si ted objednavam

• Citovat
  • Upravit
lili12
20.12.10 12:05

a není už 3-leté dítě na sunar velké??

• Citovat
  • Upravit
16
20.12.10 12:30

Ahojky no tak to 8-o jak puk to je nadherná cena, dneska se tam zajdu podivat, :dance: a dam vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.12.10 12:39

Já myslím že je velka už na sunar, ale zase když ji chutná tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.12.10 12:39

Ja zas koukala jako puk co to tu lita za ceny za Sunar, a ona je ta diskuse 3 roky stara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.12.10 12:55

Nojo když by sto nenapsala, tak se ani ja na datum nepodivam :mrgreen: ale co třeba se zase rozepíšem a budem si tu dávat rady, bylo by to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.12.10 08:41

Děkuji objednávám ho je to krásná cena, děkuji moc za info :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opuchlinka
5.3.11 19:46

sunar hero

Já objednávám sunar hero na netu www.lekarna.cz a jedna krabice 600g stojí 163kč.Od O-do 4měs. a od ukončeného 4měs do 6měs.a objednávala sem pokaždé 7krabic nemusím platit žádné poštovné pokáždé sem si koupila někdy dudlík do 40kč nebo kosmetiku pro malého abych nemusela platit poštovné.Objednám si sunary a za 4dny je mám napoště.Malý má ted půl roku,tak budu příští měs.objednávat sunar 600g od ukončeného 6měs a jedna doza stojí 197kč v krabici mají jen spříchutí banánu.

• Citovat
  • Upravit
5393
26.5.11 07:38

ahoj!
oživuji diskuzi 8-)
zkouším různá mlíka, malé nic extra nechutná, ale vypadá to, že by se možná mohla naučit na sunar complex 2. a tak se ptám: kde se dá tenhle sunar sehnat nejlevněji? já koupila zatím jednu krabici v lékárně za 199 kč. nedá se koupit někde levněji? myslím markety, drogérky…

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák