Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj zjistila jsem že nejlevnější sunar se dá koupit v lékárně, která je v kauflandu. Nevím jestli je v každém kauflandu ta samá lékárna (ale nejspíš ano kamarádky v jiných městech mi to také potvrdily). Dnes jsem byla v šoku, byla jsem v intersparu a tam meli sunar od ukončeného 4. měsíce dvojbalení za 259,– No myslela jsem že tam u toho regálu omdlím.
podívejte se na mimi bazar tam se da sehnat sunar za 150kč, taky si ted objednavam
Ahojky no tak to
jak puk to je nadherná cena, dneska se tam zajdu podivat,
a dam vědět
Já myslím že je velka už na sunar, ale zase když ji chutná tak proč ne
Ja zas koukala jako puk co to tu lita za ceny za Sunar, a ona je ta diskuse 3 roky stara ![]()
Nojo když by sto nenapsala, tak se ani ja na datum nepodivam
ale co třeba se zase rozepíšem a budem si tu dávat rady, bylo by to super
Já objednávám sunar hero na netu www.lekarna.cz a jedna krabice 600g stojí 163kč.Od O-do 4měs. a od ukončeného 4měs do 6měs.a objednávala sem pokaždé 7krabic nemusím platit žádné poštovné pokáždé sem si koupila někdy dudlík do 40kč nebo kosmetiku pro malého abych nemusela platit poštovné.Objednám si sunary a za 4dny je mám napoště.Malý má ted půl roku,tak budu příští měs.objednávat sunar 600g od ukončeného 6měs a jedna doza stojí 197kč v krabici mají jen spříchutí banánu.
ahoj!
oživuji diskuzi ![]()
zkouším různá mlíka, malé nic extra nechutná, ale vypadá to, že by se možná mohla naučit na sunar complex 2. a tak se ptám: kde se dá tenhle sunar sehnat nejlevněji? já koupila zatím jednu krabici v lékárně za 199 kč. nedá se koupit někde levněji? myslím markety, drogérky…
díky ![]()