Platonicky zamilovaná do ženáče

Anonymní
30.3.23 22:23

Platonicky zamilovana do ženáče

Ahoj je to dost dlouho co mi napsal jeden chlápek z vesnice. On ženatý ja vdaná. Často jsme se potkávali. Jednou mi napsal na socialni siti. Napsala.jsem.mu že není dobrý nápad mi psát a zablokla.jsem ho. Moje manželství prochazelo. zrovna krizi a tak mě. lakalo odepsat. Asi po. mesici jsem.mu napsala a začali jsme si psát. Psali jsme si intenzivně od rána do večera měsíc. Mezitím doma krize. On samozřejmě taky kecy..typické pro záletniķa. Dělala jsem si z toho srandu a samozřejmě věděla že je to na 99% kec a on je jen na ženský. Viděli jsme se stylem že jsme se jen potkali a pokukovali. Nikdy nic nebylo. Každopádně manzel to chtěl. udobrit a.ja to s tímto. utla. uplne.. zablokovala jsem ho. vsude kde to šlo. Ale bylo to šíleně těžký pořád jsem na něj myslela. Časem se to zlepšilo ale. i teď po hodně dlouhé dobe když ho potkám tam něco. je. Každý den si na něho aspoň vzpomenu. Jako čím to? Je to tím že nic nebylo a bylo to narozdil od manželství flirtování? Jako. uprimne je sakra moc peknej ale. nemit tehda krizi neodepisu. a teď. kdyz na.nej myslím. mam taky vycitky protože to není správný. Ale jak sakra zapomenout úplně. Hlava tupá mi říká byli to jen kecy prostě zaletnik a druhá strana zas..my.jsme si tak. rozumneli byli to super psaní :mrgreen: prostě na něj nemůžu zapomenout a každý den si vzpomenu a to je fakt sakrá dlouho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.3.23 22:25

Amen :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
25193
30.3.23 22:54
@Anonymní píše:
Ahoj je to dost dlouho co mi napsal jeden chlápek z vesnice. On ženatý ja vdaná. Často jsme se potkávali. Jednou mi napsal na socialni siti. Napsala.jsem.mu že není dobrý nápad mi psát a zablokla.jsem ho. Moje manželství prochazelo. zrovna krizi a tak mě. lakalo odepsat. Asi po. mesici jsem.mu napsala a začali jsme si psát. Psali jsme si intenzivně od rána do večera měsíc. Mezitím doma krize. On samozřejmě taky kecy..typické pro záletniķa. Dělala jsem si z toho srandu a samozřejmě věděla že je to na 99% kec a on je jen na ženský. Viděli jsme se stylem že jsme se jen potkali a pokukovali. Nikdy nic nebylo. Každopádně manzel to chtěl. udobrit a.ja to s tímto. utla. uplne.. zablokovala jsem ho. vsude kde to šlo. Ale bylo to šíleně těžký pořád jsem na něj myslela. Časem se to zlepšilo ale. i teď po hodně dlouhé dobe když ho potkám tam něco. je. Každý den si na něho aspoň vzpomenu. Jako čím to? Je to tím že nic nebylo a bylo to narozdil od manželství flirtování? Jako. uprimne je sakra moc peknej ale. nemit tehda krizi neodepisu. a teď. kdyz na.nej myslím. mam taky vycitky protože to není správný. Ale jak sakra zapomenout úplně. Hlava tupá mi říká byli to jen kecy prostě zaletnik a druhá strana zas..my.jsme si tak. rozumneli byli to super psaní :mrgreen: prostě na něj nemůžu zapomenout a každý den si vzpomenu a to je fakt sakrá dlouho :mrgreen:
:lol: zlato, promiň, to musím citovat pro ostatní podobně postižené - je vás/nás fakt hodně
věř mi, že je lepší namrazit utěrku v mrazáku, hodit si ji na frndu, pozvat svého drahého k dovádění (bez následků prosím) a nechat si zajít chuť
je jedno, jak který milenec je krásný a jak mu stojí, stejně se to za pár let srovná a věř mi, že po 50 budeš ráda za teplý krb domova
holky, nerozš-ukávajte si ty vztahy takhle zbytečně!
to už musí být důvod!! nejen chuť..
kdyby se člověk řídil jen chutí, tak se kur-wí 6× do roka!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
30.3.23 22:57
@Lucy75 píše: :lol: zlato, promiň, to musím citovat pro ostatní podobně postižené - je vás/nás fakt hodně
věř mi, že je lepší namrazit utěrku v mrazáku, hodit si ji na frndu, pozvat svého drahého k dovádění (bez následků prosím) a nechat si zajít chuť
je jedno, jak který milenec je krásný a jak mu stojí, stejně se to za pár let srovná a věř mi, že po 50 budeš ráda za teplý krb domova
holky, nerozš-ukávajte si ty vztahy takhle zbytečně!
to už musí být důvod!! nejen chuť..
kdyby se člověk řídil jen chutí, tak se kur-wí 6× do roka!!

A já už si myslel, jak jsou ty dlouhodobé vztahy super a že se milujete a „lovískujete“ a je to ta „velká láska po zamilovanosti“ a vy byste se „kur…vily/kur…vili“ 6X do roka kdyby to šlo a nebáli/nebály jste se rozpadu původního vztahu? 8o (a možná nejen 6X do roka) :nevim:

Zase ta údajná mýtická „láska po zamilovanosti“ k manželovi… to je ale „hlouboký cit“, myslet furt na jiného a přitom hrozně „milovat“ toho doma… (hlavně jeho peníze co nosí domů a to starání se atd.) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
30.3.23 23:04

@Pírko2 prosím??

1. peníze svého manžela jsem nikdy nepotřebovala, jsem samostatná (a hospodařili jsme po společné domluvě)
  2. byls někdy více let ženat? máš děti?

snad je každému - krom tebe- jasné, že nejsme zvířata, takže neskočíme tak nějak v reálu na každého, kdo se nám líbí a voní.. natož když v tom jsou děti a jiné závazky obvykle taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.23 23:13

Nejak nechápu co se tu rozjelo..já s ním nic neměla. Sex miluju ale v tomhle případě o něm fakt. nemluvim. Pouze píšu jak je možný že na něho nemůžu přestat myslet když vlastně nic nebylo a dost mě to ser.. protože to není správný myslet na jiného. Takže by bylo fajn odepisovat normálně dík

• Citovat
  • Upravit
5134
30.3.23 23:21
@Anonymní píše:
Nejak nechápu co se tu rozjelo..já s ním nic neměla. Sex miluju ale v tomhle případě o něm fakt. nemluvim. Pouze píšu jak je možný že na něho nemůžu přestat myslet když vlastně nic nebylo a dost mě to ser.. protože to není správný myslet na jiného. Takže by bylo fajn odepisovat normálně dík

Tak mi odpověz na tohle, kdybys věděla, že se to manžel 100% NIKDY NEDOVÍ, šla bys do té nevěry s tím tvým objevem? :nevim: I kdyby jen párkrát? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
31.3.23 03:27
@Anonymní píše:
Jak je možný že na něho nemůžu přestat myslet když vlastně nic nebylo a dost mě to ser.. protože to není správný myslet na jiného.

Že to není správný myslet na jiného?

Já to opravím:
Není správný naprázdno myslet na jiného. To sis ho měla otestovat už dávno.

Mohla jsi už tehdy zjistit, že je to chlap jako ostatní, že není nic moc, že si vlastně nerozumíte. Stal by se jedním zářezem na… řekněme na pažbě.

A tohle celoživotní trápení sis mohla ušetřit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.23 07:23

@Pírko2 tenkrát by se to nedozvěděl takže nesla..ale ted zpetne toho lituji.To jsem ještě netušila že to budu mít jak dnes že je to doba a pořád si vzpomenu. Jinak já jsem. bohudik / bohužel zasadova. Už tenkrát mě trápilo že si vůbec s někým pisu že to není správný. A to se manžel v tu dobu choval fakt blbe ( není to. omluva já vím) ale každopádně já jsem vždy byla. razantni člověk proti nevěře. Ale teď už chápu že každý kdo. podvadi nemusí být nutně kur.. nebo kurev… ale. treba jen nešťastný člověk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.23 07:25

@Tala20 víš co? Rikam si to samé že jsem.mela..třeba bych jen zjistila že to není nic extra a bylo by po problému. Myšlenky typu že prdi, kadí jakk. kazdy chlap atd mě zatím nic nedělají :D uprimne bohužel sj myslím že každý. chlap není stejný ani každá žena ne že :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3339
31.3.23 08:36
@Anonymní píše:
@Tala20 víš co? Rikam si to samé že jsem.mela..třeba bych jen zjistila že to není nic extra a bylo by po problému. Myšlenky typu že prdi, kadí jakk. kazdy chlap atd mě zatím nic nedělají :D uprimne bohužel sj myslím že každý. chlap není stejný ani každá žena ne že :lol: :lol:

Ahoj, jsi jako moje manželka před 5 lety. Ona zašla ale dál a já na to došel. Měla a možná ještě má problém na něho nemyslet. Ona ta přitažlivost k jinému je někdy opravdu silná a to zvlášť, když si ho idealizuješ. Taky jsem se tehdy nechoval nejlíp, ale takto se problémy neřeší.

Zajímalo by mě, když byla doma krize, tak jak jste ji vyřešili? Pochybuji, že se to spravilo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 14:06

@LukeR1 jak? V podstatě nijak..donesl kytku a měl klasický řeči že se nechce hádat a tak to mít.. máme malé děti takže jsem ochotna bohužel skoro vše hodit za hlavu. Sama sebe uklidňují že mě nepodvadi, nemlati, pracuje, o děcka se stara není lempl. Ano zní to dokonale ale není. Nerozumíme si skoro v ničem. Jsem citlivá on ne, jsem empaticka on ne, mám ráda sex mu stačí 1× za týden. Podle něj dělám jen problémy a tak se nechám vždy ukecat. Nechci se nijak bránit ale podle mého když je někdo šťastný tak nepomysli na nevěru, nevěřím tomu. Navíc mě klasický vůbec neoceni. Naštěstí umím chválit sama sebe :mrgreen: :mrgreen: to mě to naučilo. Protože člověk o sebe pečuje, s deckama si hraje, vaří, pere, pracuje a pro něj je to normálka. Pak přijde takový fesny chlap a baba jde hned do kolen :D uprimne pokud vás to potkalo tak někde bude velká chyba že to udělala a myslí na jiného. Já na něj myslím nejvíc když je to doma hrozný a naopak když mám chvilky štěstí tak si moc nevzpomenu. On byl takový únik. A strašně jsme si rozuměli a smáli ale chápu že to chlap asi tak hraje když chce nabalit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky