Platové tabulky - poradíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tušim, že dnes už zalezi na rediteli, do jake skupiny te zaradi.ale rozhodne to nebude nizsi nez jedenactka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, tak předně bud´ ráda, že po schválení nového zákona o pedagogických pracovnících jsi tu nabídku vůbec dostala, když máš jen střední školu - takže na tvým místě bych absolutně neřešila nějakej plat… já mám Bc. a dokud si nedodělám Ing. + DPS na čemž momentálně pracuju, tak mi na většině škol říkaj, že bohužel a že jsem předtím učila nikoho moc nezajímá…a nejsem sama…s tímto má zkušenost polovina lidí na našem DPSku..naštěstí mám na jedné škole místo slíbeno, tak to prostě musí vyjít ![]()
jinak řadí se podle praxe a vzdělání…ředitel si to nemůže rozhodnout, jak ho napadne…ředitel může max. přidat navíc osobní ohodnocení…tady je nejnovější platová tabulka: http://www.msmt.cz/file/18473/
Příspěvek upraven 05.05.14 v 08:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tys byla v třetím stupni s tak malou praxí? Třetí stupeň je až od 12 let praxe ![]()
Jinak bych se zeptala ředitele. Zeptat se, kolik budeš brát není ostuda. A rovnou se zeptej i na odměny. Ty z tabulky nevyčteš a můžou výši platu dost ovlivnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda jeste kdyz jsem chodila ja na zs, tj. 8 let zpet, museli ucitele co meli jen stredni a i klidne 20let praxe odejit, kvuli nedostacujicimu vzdelani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@enyf Já jsem z toho taky jelen. Jen jsem prostě koukla na výplatnici z dob, kdy jsem učila a mám tam 11/3. Jestli mi tam bývalá ředitelka započítala i práci před tím, to ale nebylo učení)
Zkrátka se v tom právě nevyznám a ráda bych věděla, jestli když teď nastoupím k jiné ředitelce, budu začínat na tom co jsem odešla, nebo budu zařazena jinak. Podle čeho a kde se bere ta praxe, jak si jí zjistí? Nebo se jedná o praxi u toho zaměstnavatele?
Tak myslíte rovnou se ředitelky na to zeptat?
- Citovat
- Upravit
Bere se pedagogická praxe..takže když mrkneš na tu tabulku měla bys na tom být podobně jako předtím ![]()
Příspěvek upraven 05.05.14 v 09:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadí ocásek Podle čeho se určuje ta 8, 9, 10, 11 atd… Proč myslíš, že níž než na 11 nepůjdu, když jdu k jiné ředitelce. Ona asi nebude vědět, ve které třídě jsem končila
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@enyf Já jsem z toho taky jelen. Jen jsem prostě koukla na výplatnici z dob, kdy jsem učila a mám tam 11/3. Jestli mi tam bývalá ředitelka započítala i práci před tím, to ale nebylo učení)Zkrátka se v tom právě nevyznám a ráda bych věděla, jestli když teď nastoupím k jiné ředitelce, budu začínat na tom co jsem odešla, nebo budu zařazena jinak. Podle čeho a kde se bere ta praxe, jak si jí zjistí? Nebo se jedná o praxi u toho zaměstnavatele?Tak myslíte rovnou se ředitelky na to zeptat?
Všechno předchozí zaměstnání se počítá.
Já když nastoupila do zaměstnání, tak sem se teda zeptala, kolik budu brát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty třídy 8,9,10,11 atd…se určují podle vzdělání, ty stupně podle praxe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@enyf Na tohle je školství dost specifické. Tam dostaneš platový výměr až když měsíc pracuješ a dost často se všichni ve školství tváří, že je to poslání (což já tedy cítím také tak) ale že by to klidně dělali zadarmo a podepsat pro ně nevýhodnou smlouvu, to je prostě povinnost, třeba na konci šk. roku.
No a ještě jsem zjistila, že je jedna tabulka pro ty kvalifikované a jedna pro nekvalifikované. Já budu nejspíš nekvalifikovaná. Stejně ale nevím jak se určí ta 8 nebo 11 nebo co to je? Praxi tedy už chápu, bere se co má člověk odpracováno (to je divné, že třeba ani ne ve školství)
- Citovat
- Upravit
Praxe se bere pouze pedagogická! kdyby se brala všechna, tak jsem před těmi cca 3 lety neměla stupeň jedna ale nejmíň tři, jelikož pracuju od r.1998…ted´ jsem během rodičovské učila 3 měsíce jako záskok za nemoc a měla jsem už stupeň 2, jelikož se mi tam napočítalo to, co jsem odučila před MD…ale je možné že někde pan ředitel/ka vezme v úvahu všechnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka já jsem podle těch tabulek právě vůbec nepochopila tu 3praxi co jsem měla já:think: Na a tedy ještě jsem tady jsem zjistila, že pokud nemám ještě dodělanou VŠ, tak dle mé logiky nejsem kvalifikovaná, takže bych měla spadat do tabulky č. 6. ne do klasické tabulky ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobré ráno,
prosím o radu ohledně zařazení do platové tabulky. Podle čeho se řadí atd. Mám nabídku učit na ZŠ. Praxi mám 7let. U posledního zaměstnavatele jsem byla zařazena do 11/3, ale je to 3roky zpátky. Od té doby jsem byla doma. Mám jen středoškolské vzdělání, ale studuji VŠ. Jak to bude s platem? Ráda bych věděla, zda se mi vyplatí nastoupit, nebo zůstat s malým doma, abych potom za hlídání nedala stejně jako vydělám. Děkuji.
Jde o citlivé údaje, prosím pochopte anonym, nemusí každý vědět kolik budu nebo nebudu brát