Jaké pobíráte platy v Praze a v jakém oboru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.25 11:45

Platy v Praze

Zdravím, chtěla bych se Vás zeptat, kolik peněz vyděláváte v Praze? A v jakem oboru. Taky by me zajimalo, zda mate vlastni bydlení nebo jste v nájmu. Přemýšlím o odstehovani z Prahy vzhledem k vysokym cenam bydleni, protoze mam pocit, ze aktualni plat 52 000 hrubeho v oboru ucetnictvi a dane bych dostala i nekde na Morave. Kolem me jsou sami lidi, kteri si stihli koupit bydleni jeste pred tim boomem a maji plat pres 80 000 hrubeho. Fak by zajimalo, zda jsou kolem me jen takove velke platy nebo jsem fakt tak podhodnocena. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20834
8.11.25 11:50

No „na Moravě“ :mrgreen: vynech Brno a okolí, jelikož tady je to obdobný jak v Praze. A v Hodoníně apod. Pražský plat určitě nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.25 11:57

No ja nevim, jsem z Brna, mam 40 hrubeho a hrozny problem to zvysit. :roll: Divam se na inzeraty, ale ty platy na moji pozici jsou casto jeste nizsi. HR coordinator, velky korporat, jsem tam uz 9 let (ale z toho 3 roky MD).. kdybych chtela na nejakeho manazera nebo business partnera, vsude chteji zkusenosti ze stejne pozice, jenze jak je mam ziskat, kdyz me tam nevezmou. :nevim: A to pouzivam anglictinu na urovni B2-C1 a ta prace neni uplne jednoducha…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.25 12:02

Aha, moje kamaradky teda treba sly do prace za 50 000 Kč a jedne nabidli za ucetnictvi i. 70 000 Kc, a to bylo u mesta, kde byt stoji 3,5 mil.kc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.25 13:13
@Anonymní píše: Více

A kolik je Vam let? U nas v praci toho moc navic nejde delat. Tedy nove nastupujici kolegove, kteri maji mene praxe dostavaji 60 000,– HM. Samozrejme, ze jsem zkousela jit na pohovor jinde, ale nevyslo to.

• Citovat
  • Upravit
35483
8.11.25 13:45

Tak si dupni, že chceš narovnat plat s těmi co nově nastupují. Jestli je to stejná pozice a ještě mají min praxe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105425
8.11.25 14:48

Tak to zalezi co lidi dělají…je spousta bázních zamnestnani, kde tolik zdaleka nemají.
Kdo by jim takove platy dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8800
8.11.25 15:16
@Cenarius píše: Více

Když pojede pár minut od Hodonína za hranice. Je třeba mít teda auto. Tak dostane i víc, než má ten v Praze :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
8.11.25 15:20

Pracuju jako hlavní účetní v Hodoníně. Praxi mám dost dloooouhou a 50tis. hrubého nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8800
8.11.25 15:30

Jinak sestra má ekonomicky zaměřené povolání v Praze. Má Ing. v oboru. Takže neměla nikdy problém, aby si tam našla solidní práci. Aby si vyjednala podmínky. Už nežijí přímo v Praze. Šli za Prahu. Mají vlastní byt v Praze. Tím začínali. Postavili si za Prahou barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
8.11.25 15:56

Tak jestli berou řadovou účetní bez praxe za 60 hrubého tak tam jdu hned. Já mám praxi skoro 20 let a tolik fakt nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat