Jaké pobíráte platy v Praze a v jakém oboru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@smile_xxx píše: Více
Tak státní podniky to asi mají, ale soukromé firmy nevím. V naší firmě je to velké téma, jsem zvědavá na zavedení do praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Junior manager ve velke 4 ma urcite minimalne 75 000 HM i vice, to vim od znamych, kteri tam pracuji.
- Citovat
- Upravit
Díky za odpověď. Mě to bylo jasné. Fakt nevěřím, ze by ve velke 4 a celkove v praze byla v komerční sfere mzda juniorniho manažera 65btto. Kdyz tohle je průměrná pražská mzda. No neco mi šéf rict musel, že? ![]()
- Citovat
- Upravit
Seniorní advokát (15+ let praxe) na volné noze, specializace rodinné právo, Praha. Průměrně jako OSVČ 77.000 čistého. Ale není to plný úvazek, tak 70 %. Mám malé dítě.
- Citovat
- Upravit
Tak já ve své práci měla úplné nic, 35 tis. hrubého a už se tam upřímně za to nic ani vracet nechci, spíš teď hledám další možnosti jak si přivydělat ještě teď když jsem doma s holkama. Zkoušela jsem vyrábět třeba takové doplňky jako svíčky, hrníčky nebo něco uháčkovat, to mě hrozně baví, ale teda nic moc z toho nemám. Nabízela jsem to jen mezi známými
asi to chce najít něco jiného, děláte něco z domu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potvrzuju a ještě horší je, že po roce už jsou senioři, berou stovku a přitom si je lecjaká regionální účetní, co se znalostí týče, namaže na chleba!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carsa494 píše: Více
No hele já tam začínala před 15 lety. Vydržela jsem tam 4 roky. Tak poměry B4 znám dobře. Mzdy byly vzdy vysoké, nároky ale taky. Ale aby mi současný šéf tvrdil, ze tam juniorni manažer po 4 letech bere 65btto to je hodně úsměvné a to mozna může rikat nějakému čerstvému absolventovi a ne člověku s praxi 15 let. Fakt me nas*
- Citovat
- Upravit
Já jsem státní zaměstnanec, základní tabulka, 12. třída, stupeň 7. Takže 35 tis. brutto. A tři tisíce osobko netto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem hlavní účetní se 17-iletou praxí v Praze pro několik společností v odvětví služeb a vývoji sw a podávám si daně, kromě jedné firmy sama. Máme externí mzdovku a osobně mám z mzdového účetnictví respekt, i když jsem ho dělala v minulosti taky. Beru přes 55. tisíc hrubého a mám neomezený HO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cca 60 tis. maji podle me juniori. Nebavim se o auditu, tam jsou ty penize jine. Ale pokud mate 65 tis., zkusenosti z B4 a takovou praxi, tak ten plat je teda hodne bídný. Mate nejake odmeny velke aspon?
- Citovat
- Upravit
Odměny mame roční cca 80% z jednoho platu, plus tedy asi 3000,–/mes na penzijko a stravenky.
- Citovat
- Upravit
K nam teda nabrali ted analyticku ucetni - nema ani magistra zatim, zkusenost 2 roky a dostala nastupni plat 60 000Kč.
- Citovat
- Upravit
Na titulu v tom oboru a nejen v tomto nelze stavět. Již několikrát jsem rekonstruovala účto po lidech praxí, titulem a specializací na účto, i vlastně daně. Záleží na tom, jak je ta praxe komplexní. Ano, je rozdíl junior a senior, ale dva roky praxe nemusí být málo. Záleží na tom, k čemu všemu se člověk dostane a jak to pochopí.
Ale o tom, že to ohodnocení, co tu čtu tedy spravedlivé není, o tom žádná. Zatím svůj pracovní svět beru jako svět moznosti a ano, celkem bez problémů se dostanu na náatupní plat od 60. tisíc výše v Praze, ale nepotřebuji to naštěstí. Neřeším hypo. A otázka je, jestli budu mít i tyhle moznosti třeba před důchodem. Nepočítám s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit