Jaké pobíráte platy v Praze a v jakém oboru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Charmeuse píše: Více
Tak asi záleží jak stačí a kolik ta mzda je. Me na základní žití mzda taky stačí. Jenže jsem ve veku, kdy státní důchod mit nebudu, takze investice na důchod musím mit větší, pravděpodobně, pokud budeme chtit vzdělání pro deti, budeme muset platit. To samé sporty. Také můžu mit temer neomezeny HO, ale to jako mega benefit nevidím, je fakt ale, ze kancelář mam blízko. A kdyz k tomu přidám, jaký stres v praci je a bohužel jsem se dozvěděla kolik berou kolegové, tak prostě z toho mého ohodnocení jsem na*rana a logicky chci vic. Minimálně stejne jako mají kolegové, kteří pul dne prokecaji.
- Citovat
- Upravit
@Venetia píše: Více
Tak různě, to se střídá, záleží taky na vozovně. U nás to je 1, 3, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 17, 24 a 25.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže bydlíš na Zahradním městě nebo Divoká Šárka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NormálníMuž píše: Více
Ani jedno…ale blíže tomu Zahrádaku
Moje oblíbenkyně je 16. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
16 dycinky jezdila po Korunní- Wilhelma Piecka ![]()
Pamatuju tam ještě ringhoffery s vlečňáky krasin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceBydlim v městském bytě, 3+1 a nájem i s poplatky je 29000
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martula78 píše: Více
No a co my s tim? Regulovana cena u obecních bytu je taková jak jsem psala výše. Odpovídá to tvému najemnemu se službami. Za komerční pronájem bys dala pravděpodobně vic. Splatka na hypotéku by byla zřejmě dost podobná.
Bydlení v Praze bylo, je a zřejmě bude drahe. Potřebné profese mají velikou výhodu, ze muziu bydlet za regulovany nájem prakticky hned. Postupně si muzou našetřit na vlastní. Co si budeme, potřebné profese, mají v praze vyšší platy nez v regionech. To treba ty zmiňované účetní nemají. A ty mají mzdy dost podobne jako učitelé, ale výhodu obecního bytu nemají.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
jen píšu, no už nic psát nebudu, když se to zvrhne v útok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martula78 píše: Více
Klidně piš. To nebylo myšleno jako útok. Jen jsem tim chtěla říct, ze tohle je prostě normální cena bydlení v praze. Jasný, je to hodně, kdyz napíšeš, ze za 3+1 platíš 30k v obecním bytě. Ale to je v praze prostě, bohužel, normální. Proto by tu měly byt i vyšší mzdy. Což bohužel nejsou.
- Citovat
- Upravit
Aktualne jsem 4 roky v poradenske spolecnosti. Letos bych chtela na zkousky danoveho poradce.