Plavací vesta Splashabout
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavací vesta Splashabout
S kamarádkou a dětma máme letět za týden k moři a přemýšlela jsem, že bych dceři (16 měsíců) koupila plavací vestu Splashabout viz odkaz:
http://www.e-plenky.cz/…il_zbozi.php?…
Nemáte s ní někdo zkušenosti? Jde mi o to, aby dcera držela sama nad vodou. Jinak ji mívám v plavacím kruhu s takovým tím sedátkem pro malé děti, ale mám vždycky strach, aby se mi nepřevrátila a tak mi toto přišlo bezpečnější.
Předem díky za názory. Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
a co tohle, pry je to uzasne!
http://www.e-plenky.cz/…_skupina.php?…čky pro malé slečny&cislo_zbozi=1828&kategorie=J1
ale budes stejne muset malou dva dny zaucovat, nez si bude jista a nenaloka se. Jinak tento obchod moc doporucuju, taky tam nakupuji a pani je moc prijemna a se vsim poradi. Zkus napsat rovnou ji, co ti doporuci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bohužel se mi ten odkaz nezobrazuje správně, můžeš ho prosím vložit ještě jednou?
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.e-plenky.cz/…_skupina.php?…tské plováčky&cislo_zbozi=424&kategorie=J1
nebo tady:
http://www.e-plenky.cz/…_skupina.php?…čky pro malé slečny&cislo_zbozi=1828&kategorie=J1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak koukám, že to stále nejde…každopádně si najeď na e-plenky a na plavání a jsou to ty plováčky…
plavky co mají v sobě plováky, které se dají postupně vyndavat
bu´dto tam mají ty první za 850 nebo vedle s volánkem za 1090.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAky jsem se na to dívala a vypadají rozkošně, ale mám trochu obavu z toho, jak se budou oblékat a vyslékat.
Ta vesta společně s plavacíma kalhotkama mi příjde praktičtější na oblékání.
Spíš mám obavu, jak na tu vestu bude dcera reagovat a jaký to bude mít efekt. Jeslti opravdu děti drží samy nad vodou. U toho kruhu jsem ji musela pořád jen držet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja to taky planuju, jjeleno, protoze se mi libi, ze postupne vyndavas plovacky, az ma dite jenom plavky
mame koupenyho toho jezka kolem tela, tu plavaci pomucku, ale je to neprakticky, sklouzava to a je takova celkove neohrabana s tim. Takze silne premyslim nad temito plavkami a koupim je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,
moc děkuji, že mi tu děláte takovou příjemnou reklamu
Moc si toho vážím ![]()
Zizo vestu jsem neměla, ale měla jsem ten plováček, je to stejný jako vesta, akorát, že plováček je vcelku. Navléká se celkem dobře pokud je suchý. Navléct ho mokrý je trochu těžší… Svlékání taky celkem jde. U mého synka to zabralo cca 4 - 5 pokusů, než přišel na to jak vyrovnat váhu a nepotopit obličej. Do té doby se vždycky nalokal hned jak jsem ho pustila. Když na to ale přišel, tak nechtěl z vody ani za nic. Plaval ve velkým bazénu úplně sám a to mu ještě nebyly ani 2 roky. Když budeš chtít, pošli mi v SZ svůj mail a já Ti pošlu fotky, jak sám plaval, snad je ještě pohledám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskusi - nechci zakládat novou…
Máte někdo zkušenosti s Plováčkem?? přemýšlím, jestli malýmu koupit rukávky a pás z takové té pěny, nebo plováček. Bylo by to jen na rekreační plavání, žádné vodácké výkony, tak vesta je asi zbytečná…
Když to spočtu cenově, tak už to tak obrovský rozdíl není a plováček vypadá pro dítko pohodlněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 no hele, my to máme a že bych z toho byla nějak nadšená, tak to teda nejsem
Je dost problém to na dítě narvat za sucha, natož to pak rvát z mokrého děcka. Jedině vyndat co nejvíc těch plováčků, ale i tak je to něco. Nechat v tom ho po koupání nemůžeš, protože to zůstane mokré a studené. Měli jsme i tu vestičku a ta je teda praktičtější, že se rozepne. Ale ani tu jsme nějak extra nevyužili. A letos už vůbec netuším do čeho ty děti narvu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá píše:
@Mar__tanka1983 no hele, my to máme a že bych z toho byla nějak nadšená, tak to teda nejsemJe dost problém to na dítě narvat za sucha, natož to pak rvát z mokrého děcka. Jedině vyndat co nejvíc těch plováčků, ale i tak je to něco. Nechat v tom ho po koupání nemůžeš, protože to zůstane mokré a studené. Měli jsme i tu vestičku a ta je teda praktičtější, že se rozepne. Ale ani tu jsme nějak extra nevyužili. A letos už vůbec netuším do čeho ty děti narvu
rukávky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame od roku a pul plavaci pasek http://www.pomuckynaplavani.cz/…y-pas-9-dilu (da se upravovat od rocniho decka po predskolaka) a k tomu nafukovaci rukavky za 40Kc
A tahle kombinace unese spolehlive i triletacku ![]()
Vestu jsme take zkouseli, ale to pak mokre a studene, mala v ni nechtela byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik a na jak malý dítko se daj ty rukávky dát? aby mi z toho malej nevypadl…
@Antonie Bolavá to mě taky napadlo, že jak je to mokrý, tak z toho budu muset malýho asi po každým vykoupání svlíknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nafukovaci rukavky jsou vic velikosti, ja je kupovala v pidihrackarne na malem meste, a vybrala jsem podle okouknuti ty nejmensi
A mala je mela lonske leto uz s prehledem, nepadaly ani omylem, a to je extra zizala - mela v tech 2,5 letech asi 12 kilo a rucicky ma hubenejsi nez jeji pulrocni segra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit