Plavání v Písku nebo okolí

5799
28.5.10 19:55

plavání v Písku nebo okolí

ahojky
nemáte prosím někdo info o plavání miminek v Písku či blízkém okolí ?? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
28.5.10 20:14

organizované kurzy asi nejsou. Hleadla jsem a jediné , co je je plaváček od 3 let. :cry: Do píseckého bazénu pouští bez omezení věku.

• Citovat
  • Upravit
5799
28.5.10 20:52
neczuz píše:
organizované kurzy asi nejsou. Hleadla jsem a jediné , co je je plaváček od 3 let. :cry: Do píseckého bazénu pouští bez omezení věku.

tak to je na prd :think: takže mi nezbude nic jiného než jezdit zase do Tábora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.5.10 23:11

Ahojky,

plavání v Písku je - tady je odkaz . Já jsem k nim chodila do Milevska a bylo to prima. Chtěla bych teď chodit i s prckem, ale bohužel nemám hlídání na staršího.

Jezdí i domů na vaničky.

Kdyby Tě zajímala ještě najaká info, tak sem písni.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
30.5.10 10:15
petrajda píše:
Ahojky,

plavání v Písku je - tady je odkaz . Já jsem k nim chodila do Milevska a bylo to prima. Chtěla bych teď chodit i s prckem, ale bohužel nemám hlídání na staršího.

Jezdí i domů na vaničky.

Kdyby Tě zajímala ještě najaká info, tak sem písni.

P.

jéje moc děkuji :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
30.9.10 12:41

Moc díky za odkaz

Zaplať pánbůh, že jsem se konečně kočkala nějakého odkazu na plavání v Milevsku. Už jsem myslela, že budeme muset jezdit kdovíkam. Plavání s dětmi, jsem zažila už s kamarádkou na severu čecha a bylo to něco úchvatnýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.9.10 17:39

Ahoj, jen pro doplnění kurz viz odkaz výše začal před 14dny,jak v Milevsku, tak v Písku v hotelu Amerika.Je možnost chodit plavat i na plavecký stadion (myslím,že už od půl roku),ale nevýhodou je trochu teplota vody, ale cena je tu zase výrazně nižší.Pokud bys chtěla, můžu ti poslat kontakt na plavání na plavečáku. My jsme začali chodit na Ameriku a teplota vody je tam ok, cca 33st a po plavání se jde s prcky do sauny a pak tě ještě naučí masírovat miminko :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
1.10.10 07:08

Ahoj…jéé, moc díky. Tak nám ještě půl roku není, ale v Mostě se v Chobotničkách může chodit už od šesti neděl. Nu tak si tedy ještě počkáme…A raději bych tu vodu teplejší, aby malej neutrpěl šok a už vůbec mi do tý vody nechtěl :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra1978
25.1.12 09:11

plavání pro děti od 2 let

Ahoj chci se jen zeptat, na plavání do toho hotelu Amerika můžu chodit i se svým dvouletým capartem? Jsou tam nějaké kurzy pro takovou věkovou kategorii? Díky všem …

• Citovat
  • Upravit
6094
7.11.12 11:41

Ahojky holky, odkaz nefunguje nemáte někdo info opořádání kurzíku v písku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
7.11.12 12:47

http://episek.cz/…y/detail.php?…

zkuzte zavolat na telefoní číslo. stránky měla a ted nejdou tak nevím. Ale taky chci s Tomáškem (5 měsícu ) chodit plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.11.12 12:48

@shudulinka super..my to už bysme byly 3,zítra tam zavolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.11.12 19:25

Ahoj, tady je odkaz na nové stránky http://www.plavanipisek.cz/