Plavání miminek a MS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Upřímně - plavala jsem (a plavu) s oběma dětmi, už tak každou chvíli přijde nějaká ta rýma (u kohokoli z nás tří) - a kdybych měla řešit ještě menstruaci, tak tam nemusíme chodit vůbec. To bychom se do toho bazénu dostali možná jednou měsíčně.
Sprchování bez plavek, umývání mýdlem a čistý tampon před vstupem do bazénu je samozřejmost - a víc neřeším, to už mi připadá opravdu trošku přehnané. Ale ty hranice máme samozřejmě každý jinde, už to tu i párkrát proběhlo - možná i ve starších diskusích bys k tomu našla dost názorů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou sem někde četla, že i instruktorky musí menstruovat a hodiny kvuli tomu neodkládají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak psali holky,pokud by to nešlo tak se do bazénu téměř s dětma nedostanu.Didržuj hygienu a úplně v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych znát Váš názor na koupání s půlročním miminkem během MS. Přihlásili jsme se s dcerou na kurzy plavání a já jsem zrovna dostala svou první MS po porodu. Příští týden máme začít, to už určitě bude po MS, ale i tak mě zajímá, co si tom myslíte? Při běžném plavání ve velkém bazénu si vezmu tampon a nic neřeším, ale co bazének, kde se koupou nejmenší dětičky?