Plavání miminek a MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.11 12:38

plavání miminek a ms

Chtěla bych znát Váš názor na koupání s půlročním miminkem během MS. Přihlásili jsme se s dcerou na kurzy plavání a já jsem zrovna dostala svou první MS po porodu. Příští týden máme začít, to už určitě bude po MS, ale i tak mě zajímá, co si tom myslíte? Při běžném plavání ve velkém bazénu si vezmu tampon a nic neřeším, ale co bazének, kde se koupou nejmenší dětičky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
27.10.11 12:58

Upřímně - plavala jsem (a plavu) s oběma dětmi, už tak každou chvíli přijde nějaká ta rýma (u kohokoli z nás tří) - a kdybych měla řešit ještě menstruaci, tak tam nemusíme chodit vůbec. To bychom se do toho bazénu dostali možná jednou měsíčně.

Sprchování bez plavek, umývání mýdlem a čistý tampon před vstupem do bazénu je samozřejmost - a víc neřeším, to už mi připadá opravdu trošku přehnané. Ale ty hranice máme samozřejmě každý jinde, už to tu i párkrát proběhlo - možná i ve starších diskusích bys k tomu našla dost názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
27.10.11 13:18

Naprosto souhlasím s Bohunkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.10.11 13:35

Jednou sem někde četla, že i instruktorky musí menstruovat a hodiny kvuli tomu neodkládají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.10.11 14:14

S tamponem, důkladná hygiena a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.10.11 15:41

Jak psali holky,pokud by to nešlo tak se do bazénu téměř s dětma nedostanu.Didržuj hygienu a úplně v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí