Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj dámy! ![]()
Za pár týdnů nám začne plavecký výcvik. Mám přes 20 spolužáků a jen jednu spolužačku. Chápete?
Ještě objasním, ti kluci slintají jen, když si vezmu legíny.. vůbec si nedokážu a ani nechci představit pohledy při plavání. Mám skvělého pediatra a napsal mi uvolněnku - zákaz plavaní ze zdravotních důvodů. Ty zdravotní důvody ale nechal na mě. Rodiče taky v klidu, ve vodě jsem jak rybka oni ví, plavu od mala.. takže žádný kurz není opravdu třeba
Jediným problémem je můj třídní. Je to tělocvikář, na sport úplně ulítlý. No jednoduše - potřebuji dost dobrý důvod co mu řeknu proč neplavu! Co by jste mi poradily? ![]()
(prosím jen o rady, ne přemlouvání ať si vezmu jednodílné plavky apod
mám dlouhé vlasy, musela bych si nosit fén - ne tu čepici si nevezmu.. Taky se maluju? prostě ne. Nebo ženské problémy.. to by mě stálo několik hodin ničeho + kurz stojí nesmyslné peníze..)
Je to strašně vtipný, takovým jsme se smály.. ale třídnímu bych klidně začala vyprávět o tom jak máš nepříjemn záněty a bereš atb často a pod..
Nejde o kluky, ale vlasy a šminky ![]()
Já bych mu řekla, že mám atopický ekzém a tu chlorovanou vodu v bazénech nesnesu.
@Ivana1000 píše:
Já bych mu řekla, že mám atopický ekzém a tu chlorovanou vodu v bazénech nesnesu.
to zní dobře… semnou chodil na základku kluk ten měl ekzém viditelný všude a taky neplaval. On to mněl teda strašně i na obličeji.