Plavecký kurz - důvod, proč neplavu

26.9.15 19:58

Plavecký kurz

Ahoj dámy! ;)
Za pár týdnů nám začne plavecký výcvik. Mám přes 20 spolužáků a jen jednu spolužačku. Chápete? :D Ještě objasním, ti kluci slintají jen, když si vezmu legíny.. vůbec si nedokážu a ani nechci představit pohledy při plavání. Mám skvělého pediatra a napsal mi uvolněnku - zákaz plavaní ze zdravotních důvodů. Ty zdravotní důvody ale nechal na mě. Rodiče taky v klidu, ve vodě jsem jak rybka oni ví, plavu od mala.. takže žádný kurz není opravdu třeba :D Jediným problémem je můj třídní. Je to tělocvikář, na sport úplně ulítlý. No jednoduše - potřebuji dost dobrý důvod co mu řeknu proč neplavu! Co by jste mi poradily? :nevim:

(prosím jen o rady, ne přemlouvání ať si vezmu jednodílné plavky apod :D mám dlouhé vlasy, musela bych si nosit fén - ne tu čepici si nevezmu.. Taky se maluju? prostě ne. Nebo ženské problémy.. to by mě stálo několik hodin ničeho + kurz stojí nesmyslné peníze..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
896
26.9.15 20:18

Je to strašně vtipný, takovým jsme se smály.. ale třídnímu bych klidně začala vyprávět o tom jak máš nepříjemn záněty a bereš atb často a pod..
Nejde o kluky, ale vlasy a šminky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.9.15 21:22

Napsala bych gynekologické problemy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.9.15 21:25

Já bych mu řekla, že mám atopický ekzém a tu chlorovanou vodu v bazénech nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.9.15 21:48
@Ivana1000 píše:
Já bych mu řekla, že mám atopický ekzém a tu chlorovanou vodu v bazénech nesnesu.

to zní dobře… semnou chodil na základku kluk ten měl ekzém viditelný všude a taky neplaval. On to mněl teda strašně i na obličeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí