Plavečky pro 17m klučinu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
9.2.11 21:06

Plavečky pro 17m klučinu

Ahoj mamči,měla jsem objednané hezké plavečky pro malého,ale jsou vyprodané :cry: máte nějaký tip na pěkné plavky?A kupujete se speciální folií uvnitř?díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
9.2.11 21:22

Moje děti měly plavky Imse Vimse a byla jsem s nima spokojená. :-D

http://www.ekomimino.cz/…-plavky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
9.2.11 21:23

Mám Imse Vimse. S membránou - aby neproteklo kadění. Teď už si na kadění řiká na nočník, takže další už koupím obyč. Na čurání to stejně nemá smysl. Taky si zjisti, jaké plavky vyžaduje baén, kde je plánuješ použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.2.11 21:25
Alpaka píše:
Mám Imse Vimse. S membránou - aby neproteklo kadění. Teď už si na kadění řiká na nočník, takže další už koupím obyč. Na čurání to stejně nemá smysl. Taky si zjisti, jaké plavky vyžaduje baén, kde je plánuješ použít.

no,my používáme jednorázové,a jsme jediní,ostatní mají normální plavečky,ale zdá se mi,že bez jakékoli ochrany :nevim: pač to vidím,když je mají mokré,že je to jen látka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
12.2.11 15:27

Mě zatim vyhovujou plavací pleny.Skoro celý bazen je tu má a všichni z dm(SNAD JEN 3 DĚTI MAJÍ PLAVKY)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
15.2.11 23:03

my nosíme už od roka plavečky bez ochrany a nikdy se nestalo, že by se stala nehoda.
Prvního půl roku jsme kupovali plavací plínky a taky nikdy nic neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.11 23:36

www.modadeti.cz

souhlasím, my to máme taky tak, malý nikdy do plavek nic nenadělal a čůrání je u dětí asi normální že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
15.2.11 23:49
markybartosova píše:
souhlasím, my to máme taky tak, malý nikdy do plavek nic nenadělal a čůrání je u dětí asi normální že.

Ja jsem taky v plenách vodních nikdy nic neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák