Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
clovek píše:
vidim to taky na ty tankiny, prijdou mi neco mezi, nejsou to pulkace s odhalenym brichem, ale zaroven nestahnou prsa tak jako celkace.
Ty moje vcelku, které jsem popsala, tak mají vypolstrovaný prsa, takže dobře drží tvar. Chce to jen zkoušet, i když je to o nervy koukat na sebe do zrcadla
Předtím jsem měla taky z CA a taky vypolstrovaný prsa a takové strakatější /spíš jako batika, žádný vzory/ pruh látky našitý přes břicho a taky to vypadalo koukatelně a trochu to to břicho /samozřejmě jen opticky/ schovalo. Vydržely mi určitě víc jak 3 roky a černý vypadají taky že ještě dobře 2 sezony vydrží.
Litex býval i na Černém Mostě kousek od metra, ale už je to dýl, co jsem tam byla.
Holky, já rok co rok zkouším různé plavky a taky vycházím pokaždé z kabinky úplně znechucená. Nemůžu se v plavkách ani vidět, tak na koupaliště nechodím a u příbuzných v bazénu rácham jen malou a sama do plavek nejdu
Také stále sháním nějaký střih, který by mi seděl ![]()
Mumisku to jsme na tom nejak podobne, ja jdu do plavek fakt velmi zridka, u more teda musim, ale doma se tomu vyhybam jak cert krizi.
Koukala jsem na plavky v Litexu tak bohuzel nemaj ty Tankiny, ktery se mi zdaj pro muj tip postavy nejlepsi, ja chci mit hlavne schovany bricho a nejlepe v cerne barve.
Ahoj jsem sama baculka 108kg.Poprsí 85G
Já jsem si k moři koupila plavky se sukénkou
.Vypadá to moc dobře.Bříško jsem v tom moc hezky schovala
.Celulitýda se skryje tou krátkou sukýnkou.Prsa mají krásný dekolt já kupovala vel.52 na www.halens.cz....Naprostá spokojenost
.
Tankiny vypadají skvěle ale mě obepínali bríško a když jsem si ohla k dětem atd tak se my rovovali na horu
.....CHTĚLO BY TO ABY VYRÁBĚLI TANKINY S ROŠÍŘENÍM DO A.ABY NÁM UDĚLALI KRÁSNÝ DEKOLT NA PRSA A PŘEZ BŘICHO BYLI VOLNĚJŠÍ.TO JE MŮJ NÁZOR…ALČA
ale zkus si neco zadat i do vyhledavače na netu třeba se toho najde spousta .ja ziju na vesnicce bez auta a 20 km od Opavy takze prome nakupovani prez net byla asi zachrana zivota:-D