Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, chtela bych se zeptat kam chodite nakupovat plavky a jestli myslite, ze pro nas baculky jsou lepsi plavky v celku nebo plavky rozdelene. Uz nekolik let s tim mam velky problem a sehnat slusne plavky, ktere by jeste sedely je velky problem, to nemluvim o cene…Tak budu rada za jakykoli tip!
A jakou velikost? Já jsem si pěkné koupila loni v CA vel.44 /možná 46/, jsou černé vcelku a na boku začíná cca 3cm proužek, do kterého se řasí látka, takže to lehce schová bříško, a ten proužek je vlastně ramínko. Jsou hodně pevné, takže to bříško i trošku „podrží“.
Znám to a moc dobře, já mám radši dva díly a kupuji je vel.48 v CA a HM okolo 500,– sedí, ale vydrží jen jednu sezonu!!!
Já si musela koupit plavky zn Anita (stejně jako kojprdy) ono i když jsem se do něčeho jiného nasoukala, vypadala jsem jak pytel brambor
Normálně v Tescu jsem si zkusila ty jejich plavky F&F a přestože mi „jako“ byly, chtělo se mi v té kabině brečet
Teď nevím jistě, ale oni ty Anity snad i měli značené jako podprdu, tedy jsem koupila 85F a spodní díl mi taky dali vybrat. Maj to pěkně ušité, drží tvary, takže jsem si mohla dovolit plavky dvoudílné, protože jednodílné plavky široké a dlouhé, to už bych fakt nesehnala. Jenže ta cena - 1200 ![]()
Jestli chceš schovat bříško, prodávaj se taky dvoudílný plavky, akorát horní díl vypadá jako tílko.
Já bych doporučila Litex, můžeš si vybrat zvlášť spodek i vršek a i ve větších velikostech mají hezké střihy a barvy… Ale než přes net bych šla do klasického obchodu, aby ti to opravdu sedlo… I cena je vcelku fajn a hlavně ty plavky něco vydrží!
Holky diky za vase reakce! Je to boj ten vyber plavek a ja se pritom cejtim uplne hrozne! U more to jeste nejak zvladnu, ale v CR uz se koupat nechodim, max. u znamych na uzavrene zahrade, proste se hrozne stydim. Kdyz sem chodila na plavani s malym tak to docela slo, vetsina nas tam na tom byla podobne, ted se chystame zase, tak jsem zvedava jak se s tim vyrovnam. Posledni plavky jsem prave mela dvojdilne, ale vrchni cast jako tilko, byly z Marks and Spencer, nosila sem je i pri tehotenstvi, ale uz mne opustily, takze letos proste musim koupit nove.
Gino prosim kde prodavaji ty Anity, v prodejnach se spodnim pradlem?
Smeyo Litex znam, ale spis mam problem objevit kamenou prodejnu, kdysi byl obchod v Praze v Bile labuti, ale mam pocit, ze ho zrusili.
Jako s podprdama mam po kojeni vubec problem, porad se nemuzu trefit na velikost, ktera by mi sedela 100%. Mate nejakou znacku co preferujete? Ja vzdy vystacila s Triumphem nebo i bez znacky, ale ted je to fakt problem
. Nejlip mi sedi Felina, ale u te je ta cena opravdu desiva, no co se da delat, ze?
skvělý obchod je na zastávce divadlo pod palmovkou.Pani mi dala vyzkoušet 26 podprsenek a sedli mi dvě. Vřele doporučuji!!!
Ahoj, kdybys nemohla nikde sehnat ty dvojdilne co je vrsek jako triko-tankiny, tak nejvetsi vyber jsem videla v katalogu OTTO, sice je to bez vyzkouseni, ale mam zkusenost, ze bez problemu meni za jinou vel. pripadne vraci penize.
ty jsi z Prahy??? Tak tam je obchod jenom s Litexem na Letné a pokud něco nemají na obchodě, tak ti to objednají, aby sis to mohla vyzkoušet, takže super ![]()
Doporučuji typ tankiny, já sehnala za 150,– vel. 48 v KIK doprodej letního zboží (původní cena 309,–) a jsem konečně spokojená. Mám bledě modré s nastavitelnými ramínky a přední díl mi zakrývá z části i díl spodní
, hlavně ty mega strie ![]()
joo holky vecnej problém.. ja do plavek dobrovolne vuuu ec nelezu, potoze ta celulitýda vsude je poste des bes..
libi se mi vice dvojdilné, ale po takovou postavu jako mám ja jsou asi lepsi v celku ..
protoze jako to brisko taky nic moc ![]()
no kazdopadne k otázce - plavky kupuju kazdy rok jiné, hlavne v cherokke, a minulý rok meli hezke i v KIKu jak tady už psal někdo výše. ![]()
AHOJKY
MUZU DOPORUCIT TANKINY.
mam hodne moc strie a tak co muzu schovam .
muzu doporucit www.bonprix.cz nakupuji ze zasilkovych obchudku hodne a jako jsem nadmiru spokojena .
do dvoudilnych bych ja osobne nesla kvuli tomu jak mam vsehcno špekaté
holky diky moc za vsechny vase tipy!
smeyoo prosim kde presne na letne je ten litex?
vidim to taky na ty tankiny, prijdou mi neco mezi, nejsou to pulkace s odhalenym brichem, ale zaroven nestahnou prsa tak jako celkace.
leto miluju, ale vyber plavek a pobyt v nich se pro mne stava utrpenim.
nechci tu dělat reklamu, nevím jestli je to povolený, pošlu ti SZ s jejich stránkama…